6 legjobb multikonyha ár és minőség szerint

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumaink. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakértővel.

Felülvizsgálatunk a multicookerekre összpontosít. A 2000-es évek elején bevezetett és gyorsan népszerűvé váló konyhai készülék. A multicooker fő előnye a különböző ételek automatikus főzése, a gabonaféléktől a levesekig. Maga a folyamat pedig a lehető legegyszerűbb – csak töltse be a hozzávalókat a recept szerint, és válassza ki a megfelelő programot. Ezután a készülék mindent magától elkészít, és amikor a tányér készen van, ezt fogja jelezni.

A felülvizsgálathoz kiválasztottuk a 6 legjobb multicookert a népszerű orosz és külföldi gyártóktól. A fő kritériumok között – funkcionalitás, fejlett technológiai megoldások, könnyű kezelhetőség és praktikum – a következők szerepelnek. A kiválasztás fontos tényezője volt a valódi fogyasztók véleménye is, akik megvásárolták a technikát, és a működés során azonosították gyengeségeit és erősségeit. Ezenkívül a népszerű piacterekről származó modellek minősítése (Yandex.Market, Ozone).

Az összes jelöltet két költségcsoportba osztottuk – a kedvező árú modellek és a közép-/felső kategóriás multikonyhai készülékek közé.

6 a legjobb ár-érték arányú multikonyhai gépek közül

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó multicookerek 1 SUPRA MCS-5114 4.5
2 HYUNDAI HYMC-2401 4.6
3 Midea MPC-6032 4.7
A legjobb közép- és felső kategóriás multikonyhai gépek 1 Mo
  inex MK622832
4.8
2 De’Longhi FH1396/1 4.8
3 REDMOND SkyCooker RMC-M92S 4.9

A legjobb olcsó multicookerek

Ebben a kategóriában 3 költségvetési multicooker van a 4000 rubel alatti árkategóriában, amelyek tökéletesen kombinálják az árat és a minőséget. A funkcionalitásban és a kialakításban mutatkozó hasonlóságok ellenére mindegyik modellnek megvannak a saját jellemzői, amelyek megkülönböztetik társaitól.

SUPRA MCS-5114

Értékelés: 4.5

SUPRA MCS-5114

A felülvizsgálat a SUPRA MCS-5114 olcsó multicookerrel nyílik a népszerű japán márkától. A modell klasszikus formájú, rozsdamentes acélból és műanyagból készült burkolattal rendelkezik. Ez nemcsak feltűnő megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hanem további mechanikai szilárdságot is biztosít.

A multicooker 10 beépített automatikus főzőprogrammal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az első és második fogások széles választékának főzését, valamint a házi joghurt készítését. A többszöri főzési mód lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa saját főzési paramétereit, beállítsa a teljesítményszintet és a működési időt. Van egy késleltetett indítási mód is, amelynek köszönhetően a készüléket úgy programozhatja, hogy egy adott időpontban főzzön.

A test elülső részén található a kijelzővel ellátott kezelőpanel. A menü gyorsított, így a beállítások és a programok könnyen érthetőek.

A tál kapacitása 5 liter. Ami lehetővé teszi, hogy egyszerre főzzön az egész családnak egy ételt.

A fogyasztói vélemények szerint a multicooker előnyei a könnyű kezelhetőség és a jó funkcionalitás, és a hátrányok között – a tál külső tapadásmentes bevonatának hiánya, ami megnehezíti a gondozását.

A SUPRA MCS-5114-et minden olyan felhasználónak ajánljuk, akinek korábban még nem volt multicookere, de nem áll készen arra, hogy nagy pénzt fizessen a nagy márkák multicooker készülékéért.

Előnyök

 • Russified menü.
 • Multicooker üzemmód.
 • Rozsdamentes acél tok.
 • 5 literes tál.

Hátrányok

 • Nincs külső tapadásmentes bevonat a serpenyőn.

HYUNDAI HYMC-2401

Értékelések: 4.6

HYUNDAI HYMC-2401

A következő jelölt a felülvizsgálatunkban a HYUNDAI HYMC-2401 a koreai háztartási kisgépek márkájából. A modell modern kialakítású, rozsdamentes acélból és fekete műanyagból készült testtel rendelkezik.

A termék előlapját szinte teljes egészében a kezelőpanel foglalja el, ahol az üzemmódok kiválasztására szolgáló gombok és egy nagy információs kijelző található. A multicooker 31 automatikus főzőprogrammal van felszerelve, így több száz különböző étel elkészítését teszi lehetővé. Ennek a modellnek az egyik jellemzője a gőzölésre szolgáló edény jelenléte (valamint egy külön gőzfőző üzemmód). Ez a lehetőség a diétázó vagy az egészséges táplálkozás hívei számára vonzó lesz.

5 literes tapadásmentes tál, benne mérőskálával.

A multicooker sok pozitív visszajelzést kapott a vásárlóktól, különösen a fogyasztóknak tetszett a kivitelezés és a felhasznált anyagok minősége, valamint a funkcionalitás és a könnyű használat. Kritikus hiányosságokat nem észleltek.

Az olcsó ár, a főzés minősége és a funkciók széles skálája lehetővé teszi, hogy a HYUNDAI HYMC-2401 a kedvező árú multifunkciós tűzhelyek között a vezető helyek közé kerüljön.

Előnyök

 • 31 program.
 • Gőzfőzővel rendelkezik.
 • Rozsdamentes acél test.
 • Kényelmes és áttekinthető menü.

Hátrányok

 • Nem azonosított kritikus hátrányok.

Midea MPC-6032

Értékelés: 4.7

Midea MPC-6032

A Midea MPC-6032 kiegészíti a költségvetési multicookerek kategóriáját az egyik legnagyobb kínai nagy- és kis háztartási gépek gyártójától.

A többi jelölthez hasonlóan ez a modell is klasszikus formájú, műanyagból és rozsdamentes acélból készült házban készül. A test központi része egy elektronikus vezérlőpanel gombokkal és kijelzővel. A beépített automatikus programok száma 12, beleértve a joghurtos üzemmódot és a gőzfőzést is. Minden gomb rozsdás, így a program kiválasztása és a készülék konfigurálása egyszerűvé válik.

A Midea MPC-6032 előnyei közé tartozik az ár és a funkciók legjobb kombinációja az árkategóriájában. A fogyasztók dicsérik a könnyű használatot és a főzés minőségét. A hátrányok között néhány vásárló a fedél nyitására szolgáló gyenge mechanizmust és a vékony fémházat említette.

A Midea MPC-6032-t mint az egyik legjobb ár-érték arányú, számos funkcióval rendelkező multicookert ajánljuk.

Előnyök

 • Könnyen használható, gyorsított menü.
 • Jó funkcionalitás.
 • Jó keverék az ár és a minőség között.

Hátrányok

 • A tok vékony fémből készült.
 • Gyenge fedélnyitó mechanizmus (a vásárlói visszajelzések alapján).

A legjobb közép- és felső kategóriás multikonyhai gépek

Ez a kategória három 5000 rubel feletti árú modellt tartalmaz. Kiválasztottuk a legjobb De’Longhi FH1396/1 multikonyhák közül, amelyek nemcsak jól készültek, hanem egyedülálló technológiai jellemzőkkel is rendelkeznek, amelyek az indukciós fűtéstől a hangvezérlésű vezérlésig terjednek.

Mo
  inex MK622832

Értékelés: 4.8

Mo<ul></div><p>Inex MK622832″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/42816666195511-966-.jpg” height=”440″ title=”Mo</p><ul>inex MK622832″><p>Megnyitja a kategóriát a Mo multicookerrel</p><ul>Az inex MK622832 a népszerű francia háztartási gépek gyártójától. Újdonság 2022-re, modern, fekete, hosszúkás kivitelben.<p>A modell 12 programmal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik számos különböző étel elkészítését, beleértve a kenyérsütést (a tésztát magának kell gyúrnia). Van egy kézi üzemmód is, amelynek köszönhetően a felhasználó 5 perc és 9 óra között állíthatja be a főzési időt, valamint a hőmérsékletet +40 és +160 fok között. A beállítások ilyen széles skálája lehetővé teszi, hogy saját recepteket hozzon létre személyre szabott beállításokkal. A további funkciók közé tartozik az étel melegen tartása és a késleltetett indítás.</p><p>A kezelőpanel a gombokkal és a kijelzővel a test elülső részén található. A felhasználó kényelme érdekében a fedél teljesen levehető, így könnyen tisztítható.</p><p>A Yandex szerint.Piac, a modell kapott egy “vásárlók választása” jelet. Ez a termék magas minőségéről és a vásárlók bizalmáról szól. A megjelenés, az átgondolt kivitelezés és a funkcionalitás az előnyök közé tartozik. A hátrányok közül néhány vásárló rámutat a fogantyú hiányára a szállításhoz, valamint a nem túl kényelmes menüre (sokáig tartott, hogy megértse).</p><p>Javasoljuk a Mo</p><ul>Az MK622832 alkalmas minden olyan felhasználó számára, aki minőségi, megbízható és stílusos, széles körű funkciókkal rendelkező multicookert szeretne vásárolni.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Modern design.</li><li>Személyre szabott beállítások széles választéka.</li><li>Alkalmazások nagy választéka.</li><li>levehető fedél.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs fogantyú.</li><li>Nem túl könnyen használható menü (az ügyfelek szerint).</li></ul><h3>De’Longhi FH1396/1</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=De'Longhi FH1396/1

Áttekintésünk a De’Longhi FH1396/1 készülékkel folytatódik a neves olasz konyhai készülékgyártótól. A multicooker az egyik legnagyobb teljesítményű készülék a termékkategóriájában. Egyesíti több készüléktípus előnyeit – multisütő, léggrill és sütő. Ez jelentősen kibővíti a funkcionalitást, és lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen ételt főzzön, a köretektől kezdve az ukrán borscsig vagy az olasz pizzáig.

A terméket a legtöbb analóg terméktől megkülönbözteti a felső és alsó fűtőelem, valamint a beépített konvektor jelenléte. Nemcsak a fűtési mód kiválasztását teszi lehetővé, hanem a konvekciós ventilátornak köszönhetően egyenletes hőmérsékleteloszlást is biztosít. Szintén fontos lehetőség kenyér és különféle sütemények sütéséhez. A felső fűtéssel ellátott konvekciós üzemmód nemcsak sütést, hanem sült krumpli vagy grillezett ételek készítését is lehetővé teszi.

A gyártó által bevezetett másik újítás a speciális tál kialakítása. Összecsukható fogantyúval rendelkezik, amelynek köszönhetően a tartály kényelmesen kivehető a készülékből. Ezenkívül a tál alján egy kivehető spatula található, amely bizonyos üzemmódokban elkezd forogni, egyenletesen felkavarva a tartály tartalmát. Ez az üzemmód ideális zabkásákhoz és pörköltekhez. A serpenyő kerámia bevonata nemcsak tapadásmentes, hanem környezetbarát is.

A kezelőpanel két modulból áll – a bal oldalon található az üzemmód gomb, a jobb oldalon pedig a kijelző, valamint a hő- és teljesítményszabályozó gombok.

A széles körű funkcionalitás, valamint az innovatív technológiai és formatervezési megoldások alkalmazása lehetővé tette a De’Longhi FH1396/1 multikonyha számára, hogy termékcsoportjában az egyik vezető pozíciót foglalja el.

A

 • Több készülék kombinálása.
 • Konvekciós és léggrill üzemmód is rendelkezésre áll.
 • Főzési módszerek széles választéka.
 • Egyedi serpenyő keverőspatulával.
 • Egyszerű és intuitív kezelőpanel.

Hátrányok

 • Nincs késleltetett indítási időzítő.
 • Magas ár.

REDMOND SkyCooker RMC-M92S

Értékelés: 4.9

REDMOND SkyCooker RMC-M92S

A REDMOND SkyCooker RMC-M92S a REDMOND SkyCooker RMC-M92S. Ami ezt a modellt megkülönbözteti a felülvizsgálatunk többi jelöltjétől, az a mobilalkalmazáson keresztül történő távirányítás. Így bármikor elkészítheti kedvenc ételeit, amikor csak akarja, anélkül, hogy bármi mást kellene tennie.

Maga a készülék modern kialakítású, és érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik, kijelzővel és kijelzőkkel. Összesen 17 automatikus program, beleértve a sütést, párolást, kevergetve sütést, párolást és forralást. Érdemes megemlíteni a sous-vide technológiával történő főzés lehetőségét és a cumisüvegek sterilizálási lehetőségét is.

A 3D-s fűtési rendszernek köszönhetően az étel gyorsabban és egyenletesebben fő meg, és nem kell kevergetni vagy forgatni az összetevőket.

200 receptkönyvet tartalmaz, amelyet kifejezetten ehhez a modellhez fejlesztettek ki.

Az okostelefonon keresztül történő vezérlés mellett a multicooker a Yandex Virtual Assistant segítségével is vezérelhető.Alice, amely lehetővé teszi, hogy hangutasításokkal aktiválja a főzési folyamatot.

A REDMOND SkyCooker RMC-M92S-t mint árkategóriájának egyik legjobb multikonyhai készülékét ajánljuk.

Előnyök

 • Vezérlés okostelefonon keresztül.
 • A Yandex támogatása.Alice.
 • Szakácskönyv 200 ételhez.
 • Széles körű funkciók.
 • Modern kialakítás és érintőképernyős vezérlés.
 • Kerámia tál.

Hátrányok

 • Néha sokáig tart a szinkronizálás az okostelefonnal (a fogyasztói vélemények szerint).
Olvasson tovább  10 legjobb gofrisütő otthoni használatra
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: