8 legjobb tűzhely

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A rizs főzése bonyolult folyamat, amely gyakran más eredményt hoz, mint amire számítunk. A háziasszonyok morzsás zabkása helyett égett zabkását kapnak, és újra fel kell kelniük, és újra kell kezdeniük a főzést. Az eredmények elsősorban a megfelelő edényektől függnek. Zománcozott edények ebben az esetben nem alkalmasak. A múltban gyakran használtak vastag falú sütőedényeket. Nemrégiben, használja multicookers, amelyek közül sokan a funkció “pilaf. Ez azonban nem mindig mentes a buktatóktól.

A legoptimálisabb eszköz a rizsfőző volt, amely több mint fél évszázaddal ezelőtt jelent meg, de hazánkban csak most kezdett népszerűvé válni. A multifunkcionalitás ellenére a főzés minősége tekintetében a multicooker jelentősen gyengébb, mint a főzőgép. A készüléket úgy tervezték, hogy a rizst különböző receptek szerint főzze meg. Nincs szükség háziasszonyi beavatkozásra, és az ételek nem égnek meg vagy ragadnak az aljára.

A készülék a recept szerint főz morzsás rizst egy igazi hagyományos piláfhoz, ragacsos rizst a sushihez, szilárdabb rizst vagy maximálisan párolt rizst. Bármilyen képzelet megvalósítható – és egyetlen készülék sem tudta még legyőzni a rizsfőzőt a gabonafélék minőségének és sokoldalúságának szempontjából.

A rizsfőzők, mint más konyhai készülékek, széles választékban kaphatók. Vannak kompakt modellek, közepes méretű modellek a normál családok számára és professzionális modellek kereskedelmi használatra. Érintőpanellel vagy mechanikusan működtethető. A készülék akár 24 órán keresztül is melegen tartja az ételt. Ezen felül rengeteg extra lehetőség van, amelyek hozzáadott értéket adnak a rizsfőzőhöz.

Ma már minden háziasszony kiválaszthatja az igényeinek megfelelő készüléket. Megpróbáltuk kiemelni a legjobb modelleket a piacon, amelyek minden kritérium szerint megelőzik a hasonló eszközöket. A törzsvásárlók ajánlják, és a szakértők ajánlják megvételre.

A legjobb rizsfőzők értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb ár-érték arányú rizsfőzők 1 Xiaomi indukciós fűtés rizsfőző 2 3L 6 449€
2 Gastrorag DKR-160 4 890€
3 Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 6 300€
4 Steba RK2 3 304€
A legjobb közepes és prémium rizsfőzők 1 Zojirushi NS-ZAQ18 28 900€
2 Tigris JNO-B360 42 800€
3 Kakukk CR-3521 23 200€
4 Starfood SF-8195 9 750€

A legjobb olcsó rizsfőzők

Xiaomi indukciós fűtés rizsfőző 2 3L

Értékelés: 4.9

Xiaomi indukciós fűtés rizsfőző 2 3L

Az első helyezett a rizsfőző, amely az innovatív technológiát a gabonafélék főzéséhez szükséges klasszikus receptekkel ötvözi. 3 literes főzőkancsó. Vastag öntöttvasból készült, tapadásmentes bevonattal. Tartós, nem hajlamos a karcolódásra és a forgácsra. Nincs ragacsos vagy megégett étel.

Olvasson tovább  18 legjobb vízforraló

Az öntöttvas a legjobb hőtartó anyag, így a főtt ételek nagyon sokáig forróak és illatosak maradnak további melegítés nélkül. Ráadásul környezetbarát, higiénikus és könnyen tisztítható. Az intelligens vezérlés megkönnyíti a főzést. Távolról vezérelhető. Minden beállítás megtekinthető az okostelefonon, és bármikor szerkeszthető.

Összesen mintegy 2000 hőmérséklet-beállítás áll rendelkezésre. Az otthoni főzés olyan jó, mint amilyenné a profik számára válik. Korlátlan lehetőségeket biztosít a folyamatos kísérletezésre és valódi kulináris remekművek létrehozására. A készlet tartalmaz egy fejlett formájú kanalat. A készüléket úgy tervezték, hogy ne érjen az asztalhoz, és ne szennyezze a felületet.

Előnyök

 • multifunkcionalitás;
 • telefonvezérlés;
 • Biztonságos és tartós anyagok;
 • Akár 24 órán át melegen tartja;
 • elegáns design.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Rizsfőző Gastrorag DKR-160

Értékelés: 4.8

Rizsfőző Gastrorag DKR-160

A második díjazott egy 1600 watt teljesítményű konyhai készülék. A teflonbevonatú fémtál térfogata 8 liter. Egy teljes rakomány rizs – 4,2 liter. Nemcsak háztartási használatra, hanem a vendéglátóiparban való felhasználásra is. A teljesen megfőzött ételeket akár 20 órán át is melegen tarthatja. A test rozsdamentes acélból készült. Az egész szerkezet elég masszív és erős ahhoz, hogy a legkeményebb főzési körülmények között is ellenálljon, anélkül, hogy megsülne vagy odaragadna a serpenyőhöz. A kialakítás univerzális, minden típusú környezethez alkalmas; 6.

A biztonsági és higiéniai szabványok szem előtt tartásával készült. Főzés után könnyen tisztítható. A test nem nagyon piszkos, a felületen nem maradnak ujjlenyomatok. Mechanikus vezérlés. Nincsenek komplikációk a folyamat során. Bár tágas, a súlya a teherbíró képességén belül van.

A rizsfőző ideális sushi bárokhoz. Otthon is széles körben használják azok, akik az egészséges táplálkozást részesítik előnyben. Nincsenek további opciók. Rizs és gabonafélék főzésére és melegen tartására szolgál. Sok vásárló ezt szeretné, és a többi funkciót tökéletesen kezeli a multicooker.

Előnyök

 • A professzionális termékcsalád;
 • törésálló burkolat;
 • nagy belső térfogat;
 • Könnyen kezelhető;
 • kényelmes használat.

Hátrányok

 • nincs időzítő.

Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 rizsfőző

Értékelés: 4.7

A Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 rizsfőző

A harmadik sorban van egy eszköz, amely segít a háziasszonyoknak a különböző gabonafélék elkészítésében. Nem ragad vagy ragad a serpenyő aljához. Egyszerre akár 10 csésze rizst is főzhet. Amikor a készülék készen van, automatikusan kikapcsol, és több órán át melegen tartja az ételt. Nem csak rizs főzésére alkalmas. A halak és zöldségek párolhatók a készülékben. Van egy speciális tálca erre a célra.

A test rozsdamentes acélból készült. Belső fémtál tapadásmentes bevonattal bevonva. A mechanikus vezérlés egyszerűen és egyszerűen kezelhető. A nagyobb kényelem érdekében a fedél hőálló, ütésálló üvegből készült, így a háziasszony mindig ellenőrizni tudja a folyamatot.

A megjelenés klasszikus stílusú. A rizsfőző nem fog kitűnni a többi konyhai eszköz közül; harmonikusan illeszkedik bármilyen munkaterülethez. A fogantyúk könnyen átállítják a készüléket. A fedélen van egy nem melegítő gomb is. A vásárlók csak pozitív visszajelzést hagytak és teljesen elégedettek a megvásárolt termékkel.

Olvasson tovább  Az 5 legjobb GEFEST sütő

Előnyök

 • további gőzölgő vödör;
 • kikapcsolási időzítő;
 • Hosszan tartó hőtartás;
 • intuitív működés;
 • Kellemes külső kialakítás.

Hátrányok

 • nincs.

Steba RK2 rizsfőző

Értékelés: 4.6

Steba RK2 rizsfőző

A negyedik helyet a modell foglalja el, amely jó tulajdonságokkal és megfizethető árral rendelkezik. A fémtál térfogata 1,8 l. A tapadásmentes bevonat megakadályozza az ételek tapadását. A készülék rizst és más gabonaféléket főzhet, halak és zöldségek gőzölésére is alkalmas. Az egészségtudatos fogyasztók számára kifejlesztett termék segít megőrizni az élelmiszerek valamennyi tápértékét.

Mechanikus vezérlés. Van egy időzítő, amellyel beállítható egy adott idő. A fedelet egy retesz tartja nyitva, amely biztonságosan záródik. A kis súly lehetővé teszi, hogy a rizsfőzőt a folyamat során is mozgatni lehessen. A stílusos és kompakt készülék bárhol elhelyezhető a munkaterületen. Tökéletesen illeszkedik egy modern vagy klasszikus konyhába.

Robusztus és tartós rozsdamentes acél ház. Kényelmes, speciális rekeszbe rejtett fogantyú. A rizsfőző nagyon kevés tisztítási erőfeszítést igényel a főzés után. Sok ügyfél által kedvelt univerzális modell. Megjegyezték, hogy mindent tartalmaz, amire szükségük van, felesleges és drága opciók nélkül.

Előnyök

 • hal- és zöldségételek készítéséhez;
 • Optimális funkcióválaszték;
 • Kis méret és súly;
 • Kiváló minőségű tapadásmentes réteg;
 • kényelmes használat.

Hátrányok

 • Nincs mérőjel a csészén.

A legjobb közepes és prémium rizsfőzők

Zojirushi NS-ZAQ18 rizsfőző

Értékelés: 4.9

RIZSFŐZŐ ZOJIRUSHI NS-ZAQ18

A multifunkcionális készülék, amely megkönnyíti a háziasszony életét a konyhában, és számos étel főzését teljesen átveszi a vezető szerepet ebben a kategóriában. A főzés mellett párolási és gőzölési funkciót is kínál. A fémtál teflonbevonatú, hogy megakadályozza a ragadást. A tál karcolás- és ütésálló, és gyorsan leöblíthető a főzési maradványokról. Az indukciós rendszer egyenletesen melegíti az alját és a falakat.

Stílusos design a legújabb divat szerint. A test buborékos fehér színe soha nem marad észrevétlen. A szín ellenére a rizsfőzőt könnyű tisztítani. Nincs szükség különleges ápolásra vagy speciális tisztítószerek használatára.

A japán márka megalkotta a legkényelmesebb érintésvezérlőt. A nagyméretű, nagy számokkal ellátott panel lehetővé teszi, hogy még a látássérültek is láthassák az aktuális állapotot. Melegen tart egész nap. Az Ön kényelme érdekében késleltetett indítással és időzítővel rendelkezik. A rizsfőző fogantyúval van ellátva, így bármikor áthelyezhető egyik helyről a másikra. Elég hosszú vezeték lehetővé teszi, hogy a konnektoroktól távol telepítse azt.

Előnyök

 • Japán minőség;
 • prémium szerelvények;
 • extra programok;
 • intuitív működés;
 • ultramodern design.

Hátrányok

 • Nem szerepelt.

Rizsfőző Tiger JNO-B360

Értékelés: 4.8

TIGRIS RIZSFŐZŐ JNO-B360

A második helyezett egy jól ismert japán márka prémium modellje. A fejlesztők figyelembe vették a sushi és a tekercsek megfelelő rizsének főzéséhez szükséges összes árnyalatot, és ennek eredményeként az orosz háziasszonyoknak lehetőségük van arra, hogy maguk főzzék a keleti konyha tökéletes ételeit. A kívánt hőmérsékleti mód és idő a készülékben van beállítva. A beállítások mindig emberi ellenőrzés nélkül maradnak fenn. Az idő letelte után a készülék automatikusan kikapcsol.

Olvasson tovább  Top 5 Philips kávéfőző

AISI 304 rozsdamentes acél ház. A tál helyigénye lehetővé teszi akár 20 személy főzését is egy ciklusban. Kívánság szerint csökkenthető is. Az elegáns design jól illeszkedik mind a nyilvános, mind a magán konyhákhoz. A professzionális főzőkészülékeket sok olyan vásárló részesíti előnyben, akik a legmagasabb szintű kényelmet és minőséget igénylik.

A tanúvallomások szerint a rizs nem károsodott. Nem válik ragacsos masszává. Ha szükséges, a dara vagy közepesen kemény, morzsalékos vagy nagyon puha. Minden attól függ, hogy mit akarsz kihozni belőle, és az ételeket tökéletesen elkészítik.

Előnyök

 • egyéni beállítások;
 • Önműködő kikapcsolás + melegítő funkció
 • erős, környezetbarát anyagok;
 • könnyű elkészítés és ápolás.

Hátrányok

 • A drágább modellért körülbelül 44 000 rubelt kell fizetni.

A Cuckoo CR-3521 rizsfőző

Értékelés: 4.7

KAKUKKOS RIZSFŐZŐ CR-3521

Bronzérmet kap az a konyhai eszköz, amely a 3D-s fűtési lehetőségnek köszönhetően tökéletesen megfőzi a rizst. A teljesítmény lehetővé teszi a nagy mennyiségű gabona gyors feldolgozását. Egy folyamat 30 percet vesz igénybe 35 180 g-os adaghoz. A ciklus végén a készülék kikapcsol, és a fűtési funkció aktiválódik. A tartály automatikusan felemelkedik, hogy megakadályozza a felforrást. A speciálisan bevont serpenyő megakadályozza a tál ragadását. A ház rozsdamentes acélból készült.

A vezérlőpanel mechanikus. Még készségek nélkül is azonnal elkezdheti a főzést a vásárlás után. A dél-koreai készülék következetesen, hiba nélkül működik. A megerősített fedélcsukló növeli a használati időt. Zárószerkezettel rendelkezik.

Egy mérőpohár és egy kanál, valamint egy szilikonszőnyeg segít a vendéglátónak a folyamat során. A modell számos vásárló elismerését kivívta. A rizs különböző receptekkel, hajdina, árpa, búza, kukorica és más zabkása nagyon jól kiderül. A rizsfőzőt széles körben használják otthon és a vendéglátóipari konyhákban.

Előnyök

 • professzionális készülék;
 • háromoldalas fűtőelem;
 • Egyszerre 35 főre főz;
 • Korróziómentes anyagok;
 • jól felszerelt.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Starfood SF-8195 rizsfőző

Értékelés: 4.6

STARFOOD SF-8195 RIZSFŐZŐ

A negyedik helyen egy kereskedelmi és háztartási használatra tervezett készülék áll. A készülék addig főzi a darát, amíg készen nem lesz, majd aktiválja a melegen tartás funkciót. Használható rizs, hajdina, árpa, zab és más gabonafélék esetében. A tál robusztus alumíniumból készült és teflon bevonattal van ellátva. Ellenáll a vetemedésnek, könnyen tisztítható az ételmaradékoktól. A test minőségi rozsdamentes acélból készült.

A készülék tökéletesen megfőzi a rizst a keleti ételekhez, ezért széles körben használják a sushi bárokban és a japán éttermekben. A nagy tálnak köszönhetően több tucat ember számára nagy mennyiségű gabonapelyhet tud kezelni. A panel mechanikus, egyszerű és egyszerű a felhasználó számára. A fogantyúk biztonságosan tartják a készülék fedelét.

A formatervezés kiemeli ezt a modellt. A testet úgy alakították ki, mint a fát, és nagyon vonzónak tűnik. A vélemények szerint a rizsfőző a teljesítmény és az ár legjobb kombinációját kínálja. Ötször olyan jól teljesít, nem kell felügyelni a folyamatot, könnyen tisztítható.

Előnyök

 • kiváló minőségű anyagok;
 • Egyértelmű vezérlés kezdőknek;
 • egy tágas, tágas tál;
 • exkluzív design;
 • Minden gabonaféle esetében.

Hibák

 • Nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: