BORK K810

Elvitelre4 hely rangsorolás:

A LEGJOBB ÜVEGFORRALÓK

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok BORK K810

Műszaki jellemzők

Típusvízforraló
Terjedelem1.5
Teljesítmény2000W
Teáskannavan
test anyagafém/üveg

Jellemzők

Biztonságoszárás víz nélkül
Levehető fedéla
SzűrőIgen, anyag: rozsdamentes acél. acél
Termosztátvan, lépcsőzetes, hőmérsékleti mód – 5, 50 – 100 fokos.
Melegen tartvan
Megjelenítéselérhető a
Időzítővan
Vízszintjelzővan
Bekapcsolási jelzővan
Zsinór rekeszvan
Tápkábel hossza1
Méretek (WxHxD)18x23x23 cm
Súly2.4 kg
További információKésleltetett indítás funkció, teafőzési technológia, gyors teafőzési funkció, teafőzési erősség beállítása (3 üzemmód)

Vélemények a BORK K810 készülékről

Előnyök:A vízforraló 1800-2000W-ot fogyaszt a régi vízforralónk 2200W-os fogyasztásával szemben, de a vízforralás akár 30 másodperccel gyorsabb. A főzőkosár mozgatható, jó minőségű, nem ragad bele a tea. Mi teázók vagyunk, így számunkra a hőmérséklet és a főzési idő fontos tényezők, és ezzel a teáskannával ezeket szabályozhatja. Néhányan lustaságnak neveznék, hogy a vízforraló mindent megtesz helyetted, de ez nem így van velünk – mint tudjuk, a teákat többször is fel lehet főzni. Ha a vízforralót a normál vízforralóban hagyja, a tea egyszerűen túlfőzni fog. Ha kiveszik (pl. van benne egy szita), felmerül a kérdés, hogy hová tegyék azt? Csak így lesz állott, a hűtőszekrényben elveszíti ízét. Ez a vízforraló soha nem lesz szikkadt, mert mindig van benne nedvesség. A teák nem ízlettek jobban, de gyakrabban iszunk finom teákat :)) (.. Nem túlforralás és NEM alulforralás) A főzési beállítások előre be vannak állítva, és a saját módján állíthatja be.
Hátrányok:-ÁRA! -Gyors főzési mód, -üveg, -forraló víz (?) A gyors főzési mód nagyon haszontalan. Az ötlet az, hogy ebben az üzemmódban a kosár fel-le mozog, hasonlóan a teafilterhez, amikor gyorsan akarunk teát készíteni. De! A vízforraló nem tudja, hogy mennyi vizet öntöttek bele, ezért logikusnak tűnik, hogy a kosárnak valahol az alján kell mozognia. De nem, a “gyors főzésben” egy darabban megy le és fel! Tekintettel arra, hogy a kosár felemelése 10 másodpercet vesz igénybe, a FAST főzésnek körülbelül egy-két percnek kellene lennie, és a víz nem mindig éri el a MAX jelet, ennek a “gyors főzésnek” a hatékonysága rendkívül alacsony. .. A kosár lement 5 másodpercig, majd egy másik 5 másodpercig nem érintkezik a vízzel, és kúszik fel, kúszik fel, majd kúszik le újra (az idő megy tovább, de a tea ebben az időben még mindig nem főzött), jól, és így tovább a kör körül. Azt hiszem, megvan. Az üveg maga nem okoz panaszokat, de nem számít, hogy mennyire hőálló üveg nem, a fizika törvényei nem tudják megszüntetni: ha csak vizet forral, öntsön csészékbe és öntsön több hideg vizet, akkor valószínűleg megrepedt. Ha például a C° forralást 75 fokra állítja, a víz csak felmelegszik 75 fokra, ahelyett, hogy először felforrna, majd lehűlne. Ha jó vizet iszik, semmi kritikus, de ha forralni kell, akkor ez a lehetőség nem az Ön számára. És persze az ÁR. Hatalmas (lásd. tiphack alább)
Hátrányok:Van egy késleltetett indítási funkció valamilyen okból – imho, nonszensz. Ha tényleg szeretne egy teáskannát, de nincs extra 18 ezer, de Ön vagy barátai például Európába mennek, akkor keresheti ennek a teáskannának a másolatát: ez nem hamisítványok, nem analógok, pontosan ugyanaz a teáskanna és más készülékek, amelyek más nevek alatt Borkot (Technopark márka) gyártanak. Ez csak Oroszországban van, ez egy TYPE PREMIUM technológia, és az európaiak számára egyszerűbb. Másolatok: gastroback, Kam
ook, stollar,
eville. Oroszországban kapható, de nagyon kevés modell. Mindent egybevetve, a vízforraló hasznos lesz a teázók számára, akiknek pénzügyi lehetőségeik vannak. Ajándékba kaptuk és nagyon örülünk neki :)

Maxim Trenin


Előnyök:A dolog maga jó, szép és minden. De kiderült, hogy nagyon megbízhatatlan.
Hátrányok:Egy hónap használat után néhány csepp víz került az aljzatba (amelyre a vízforraló van helyezve). Eredmény – 6300-as javítás és a garancia megszüntetése. 30 .. – egy kicsit túl drága a vízforraló (vásárlás + javítás). Ez egy vízforraló mindig, mindig a víz közelében van, védelmet kellett volna készítenie. Néhányan
3000 esetében soha nem lesz ilyen probléma.

Ustinov Alekszej


Előnyök:Nagyon kényelmes .gyors és biztonságos ..
Hátrányok:Nem tartja sokáig a hőt a vízforralóban
Hátrányok:Az ár természetesen bitey, de nem sajnálja a pénzt költött.Csak a férjem káromkodott
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: