Top 10 kerámia vízforraló

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt konzultáljon egy szakértővel.

A teaszertartást régóta különleges rituálénak tekintik. Egyesek inkább az összes rokonuk és barátjuk barátságos és vidám társaságát gyűjtik össze, míg mások inkább egy hangulatos konyhában ülnek le két vagy három személyre, és nyugodtan beszélgetnek. Mindenki a számára kényelmesebb lehetőséget választja. Bármilyen társaságról legyen is szó, a teaszertartásnak megvannak az állandó attribútumai: minőségi főzet, szép csészék, vízforraló, tiszta víz és jó tea hangulat.

A főzetet áztatni, áztatni kell, majd csészékbe kell önteni, hogy finom teát készítsünk. El kell ismernie, hogy egyáltalán nem kellemes, amikor a tea vagy a kávé illata keveredik a fém, a műanyag vagy más különlegesebb szagokkal. A mai világunk tele van mesterséges anyagokkal – ez alól a konyhai készülékek sem kivételek. Az elektronikai gyártók figyelembe vették a vásárlók kéréseit, és kerámia vízforralókat fejlesztettek ki.

A kerámia természetes anyag, amely agyagból és agyagkeverékekből készül ásványi adalékanyagokkal, és égetéssel rögzítik. Készült ez a technológia elektromos vízforraló lesz környezetbarát vásárlás. A kerámia vízforralók belső falai simák, nem képződik vízkő, nem tapadnak baktériumok a falakra, és a forralt víznek nem lesz nemkívánatos íze vagy szaga.

A kerámia vízforraló másik előnyea termikus tulajdonságai: a víz a vastagabb falak miatt lassabban hűl le. Sok kerámia modell rendelkezik hőmérséklet-szabályozóval. Lehetővé teszi, hogy a vizet a kívánt hőmérsékletre melegítsük, amit az anyák biztosan értékelni fognak a babakészítmények elkészítésekor.

Szintén említésre méltóa kerámia vízforraló számos előnye. A kerámia nem vezeti az elektromosságot, így használat közben nem kaphat áramütést. A falak vastagságának köszönhetően a vízforraló csendesen működik az üveg, vas és műanyag társaihoz képest. Nagy előny az irodában, otthon egy kisgyerekkel vagy egy éjszakai teadélutánon.

A kerámia vízforralók kialakítása nagyon változatos, és minden vásárló igényeit kielégíti. A szüreti motívumok szerelmeseinek festéssel, sima, élénk színekkel a high-tech szerelmeseinek, vannak acél elemekkel ellátott modellek, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern konyhák belsejébe.

A pozitív szempontok mellett szakértőink rámutattak arra, hogyszámos hátránya van:

 1. A kerámia vízforraló nagy súlya. Nem minden nő tudja könnyedén felemelni a vízforralót, nem is beszélve a gyerekekről vagy a törékeny idősekről.
 2. A termék törékenysége. A kerámia nem bírja az ütéseket és az eséseket, ezért nem ajánlott a vízforralót leejteni. Ha nem törik, akkor mikrorepedések keletkezhetnek, amelyek a víz felmelegítésekor az anyag felhasadását okozzák.
 3. Égési sérüléseket okozhat. Az anyag sokat melegszik, és nem minden gyártó hajlandó megváltoztatni a hiteles megjelenést, és további elemeket készíteni a fogantyúk szigetelésére. A vízforralót a legbiztonságosabban egy sütőkesztyűvel vagy egy törölközővel lehet kezelni.
 4. A kerámia vízforralónak 1-2 perccel tovább tart a forralás, mint a más anyagból készült vízforralóknak, és ezt azoknak kell figyelembe venniük, akik reggel gyorsan szeretnének munkába vagy iskolába menni.

Hogyan válasszunk kerámia vízforralót

 1. Az elektromos vízforraló kiválasztásakor az egyik kritérium a hőtechnikai tulajdonságaikötet. 1-2 személy számára ideális egy legfeljebb egy literes vízforraló – ez viszonylag gyorsan felforr. Egy nagy család számára jobb, ha egy körülbelül 2 literes kapacitású elektromos vízforralót vásárol. figyelmet kell fordítania a teljesítményére. Legjobb 2.2-3 kW. A vízforraló gyorsan forr, és az energiafogyasztás szerény marad.
 2. A belseje fontos részlet –fűtőelem.Nyitott, zárt és indukciós vízforralókban kaphatók. A nyitott típus kevésbé gyakori, szakértőink azt tanácsolják, hogy az utóbbi kettőt részesítsük előnyben. Az ilyen vízforralók alja hőmérséklet-érzékelővel van ellátva. Az automatikus kikapcsolási funkció elengedhetetlen az elektromos vízforralóban. Miután a víz felforrt, kikapcsolja a vízforralót, és megakadályozza, hogy újra bekapcsolja, ha a vízforralóban lévő víz kiürült, vagy ha a vízforralóból kifogyott a víz. E funkció nélkül a vízforraló gyorsan tönkremegy.
 3. A vízforraló 360 fokban elforgatható az alapon és a vezeték hossza, A vezeték nélküli kapcsolat, a háttérvilágítás és az áttekinthető ablak kevésbé fontos kiválasztási szempontok, de nem szabad megfeledkezni róluk. A kerámia vízforraló vásárlása fáradságos vállalkozás. Figyelembe kell venni az anyag sajátosságait és jellemzőit, nevezetesen:
 4. KezdetiA falak és a bevonat integritása.Bármelyik gyártónak lehet gyári hibája. Javasoljuk, hogy gondosan vizsgálja meg a vízforralót minden oldalról repedések, zúzódások vagy egyéb hibák szempontjából.
 5. Kerámia vastagsága, a vízforraló súlya. Nem kell szégyenlősködni a boltban. Tartsa a kerámia vízforralót egy ideig a kezében, és tartsa szem előtt, hogy a víz a jövőben nehezebbé teszi azt.
 6. Tervezés.Ebben a kérdésben senki sem tanácsadó, mindenki az ízlése és a konyhabelső alapján vásárol kerámia vízforralót.
Olvasson tovább  Redmond 6 legjobb turmixgépe

A sokféle termék kínálatából nehéz eldönteni, hogy melyiket válasszuk. Az ügyfelek gyakran órákat és napokat töltenek a kerámia vízforralók véleményeinek és jellemzőinek megtekintésével. Szakértőink részletes piacelemzést végeztek, és rangsorolták a 10 legjobb kerámia vízforralót.

A legjobb kerámia vízforralók értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb kerámia vízforralók értékelése 1 Kitfort KT-691-2 2 628 €
2 GIPFEL 1175 3 299 €
3 Kel
 • KL-1338
 • 2 506 €
  4 Gorenje K10BKC 1 890 €
  5

  olaris PWK 1731CC

  3 075 €
  6 GALAXY GL0508 1 731 €
  7 CENTEK CT-0063 2 115 €
  8 ENDEVER KR-420C 2 240 €
  9 DELTA DL-1233A 2 135 €
  10 Zimber ZM-11232 1 964 €

  Kitfort KT-691-2

  Értékelés: 4.9

  Kitfort KT-691-2

  A hófehér kerámia vízforraló szép kacsa nyomtatással nagyszerű dísze a konyhának. Az 1800 wattos teljesítmény és az 1,2 literes térfogat lehetővé teszi, hogy a vízforraló gyorsan felforrjon. Ideális egy 2-3 fős család számára. A fűtőelem rejtett, így a vízforraló tisztítása belülről nem okoz gondot. A gyártók gondoskodtak a felhasználók biztonságáról, és a vízforralót automatikus kikapcsolási funkcióval és forralásgátló funkcióval látták el. A vízforraló fedele reteszekkel van ellátva, hogy megakadályozza, hogy megdöntéskor leessen.

  A vízforraló alján található egy be/ki gomb, amely hőfokjelzővel jelzi, hogy mikor van bekapcsolva a vízforraló. A felhasználói megjegyzésekből.Azonnal beleszerettem a vízforraló kialakításába! Nagyon szép! Egyedül élek, 1. kötet.2L tökéletes számomra. Nagyon csendes, főzési idő 3-4 perc”. Szakértőinknek tetszett a Kitfort KT-691-2 magas minősége megfizethető áron, amiért a vízforraló bekerült a legjobbak közé.

  Előnyök

  • csendes működés;
  • stílusos design;
  • gyors vízmelegítés;
  • Takarékos energiafogyasztás;
  • A hosszú kifolyócső megakadályozza a fojtogatást.

  Hátrányok

  • Műanyag rész jelenléte a belsejében anélkül, hogy azt az összetételben meghatároznák;
  • Nincs jelölés a fedélen a könnyebb nyitás érdekében.

  GIPFEL 1175

  Értékelés: 4.8

  GIPFEL 1175

  A vízforraló kissé futurisztikus kialakítása sok felhasználó szívét megnyerte. A körte alakú, fehér kerámia hosszanti ívei tökéletesen illeszkednek egy modern konyhába és egy klasszikus konyhába. Térfogat – 1,8 liter, a vízforraló teljesítménye – 1500 watt. Fűtőelem – zárt tekercs. Viszonylag gyorsan felforralja a vízforralót. A falak kiváló minőségű kerámiából készültek, így hosszú ideig megőrzi a hőt. Víz nélkül a súlya kb. 2 kg. A meglehetősen rövid zsinór könnyen elrejthető az alap alatt.

  Vevői visszajelzés egy év használat után: “Fantasztikusan néz ki! A vendégeim nem is veszik észre azonnal, hogy a vízforraló elektromos. Tökéletesen illik a fehér konyhámba! Nagyon elégedett vagyok a Gipfel 1175-össel, és a jövőben csak ettől a cégtől származó kerámia vízforralókat fogok vásárolni!”. Ez a fajta elkötelezettség érdemelte ki a vízforralónak a becsületes helyet az értékelési listánkon.

  Előnyök

  • egyedi kialakítás;
  • nem változtatja meg a víz ízét;
  • Hosszú ideig megőrzi a hőt;
  • Jó ár-érték arány.

  Hátrányok

  • nagy súly;
  • nincs kitöltési skála.

  Kel
 • KL-1338
 • Értékelés: 4.7

  KEL<li></div><p>KL-1338″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/13116666196501-410.jpg” height=”413″ title=”KEL</p><li>KL-1338″><p>A kerámia vízforraló falának textúrája Kel</p><li>A KL-1338 testén apró, lekerekített bemélyedések találhatók, amelyek a sokoldalú fehér színnel kombinálva a szüreti eredetre utalnak. A retro design a 20-as és 30-as évek stílusának megfelelően az USA-ban. 1,7 literes vízforraló – elég nagy egy nagy család számára. A teljesítmény 2200 W, ami lehetővé teszi, hogy a vízforraló gyorsan forrjon. A rozsdamentes acél fűtőelem biztonságosan el van rejtve az izzó belsejében. Szakértői testületünk a vízforralót egyedi kialakítása és kiváló minősége miatt értékelte.<p>Az 1,2 méteres vezeték és a vízforraló 360 fokos elforgatásának lehetősége lehetővé teszi, hogy a vízforralót kényelmes pozícióba helyezze a konyhában. A gyártó gondoskodott arról, hogy ez a modell biztonságosan használható legyen, víz nélkül a vízforraló nem fog bekapcsolni. Amikor a vízforraló eléri a beállított hőmérsékletet, vagy leveszi a vízforraló állványról, automatikusan kikapcsolja a vízforralót. Kiöntővel rendelkezik túlfolyás elleni védelemmel. Fényjelző a bekapcsológombon.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>szokatlan kialakítás;</li><li>gyors felmelegedés;</li><li>kényelmes fogantyú;</li><li>a fedél biztonságos zárása.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs mutató a vízmennyiség mérésére.</li></ul><h3>Gorenje K10BKC</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Gorenje K10BKC

  A Gorenje K10BKC az egyik legjobb kerámia vízforraló az alacsony térfogatú vízforralók számára. Egyetlen csúcsminősített teáskanna sem lenne nélküle. Gazdag, fekete, fényes felület, különböző átmérőjű fehér és szürke négyzetekkel, amelyek azonnal szemet gyönyörködtetőek. Érdekes kialakítás, amely könnyen illeszkedik egy modern belső térbe. A be/ki kapcsolókar háttérvilágítása kékről fehérre változik. A kiváló minőségű kerámiaelem könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

  A szárazüzem-zár funkció biztosítja a vízforraló biztonságos használatát. A Strix-vezérlő a forralás után vagy az állványról való levételkor kikapcsolja a készüléket. A készülék 30 másodperc elteltével újra bekapcsolható. Ez a modell vízszűrővel rendelkezik, így a vízforraló nem igényel rendszeres tisztítást. A takarékos energiafogyasztás és a gyors forralás biztosítja az 1630 wattos teljesítményt és az 1 literes lombik térfogatot.

  Előnyök

  • 360 fokos forgatás az alapon
  • Beépített vízszűrő;
  • Stílusos kialakítás és háttérvilágítás;
  • védelem a forró víz és a túlmelegedés ellen;
  • kompakt méretek.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  olaris PWK 1731CC

  Értékelés: 4.5

  POLARIS PWK 1731CC

  A kerámia vízforraló nagycsaládosok vagy irodák számára. A szigorú fehér színt a vízforraló alján található absztrakt mintázatú csík emeli ki. A kialakítás optimális bármilyen belső térhez. A fedélen lévő szilikongyűrű megakadályozza a vízforralás közbeni zörgést, míg a vastagabb falak csendesebbé teszik a vízforralót. Egy ilyen készülék a folyamatban nem zavarja a háztartást vagy a munkatársakat. A széles kifolyócsőnek köszönhetően a vízforralóból könnyen, különösebb erőfeszítés nélkül kiönthető a víz.

  A készülék kapacitása 1700 ml. A 2,2 kW-os vízforraló gyorsan forralja a vizet. A fűtőelem speciális kialakítással van elrejtve, nem hagy mérleget. A 74 cm hosszú zsinór elrejthető a talpba. A vízforraló egy teljes fordulatot fordul a talpán. Automatikus be-/kikapcsoló háttérvilágítással, amely hasznos a sötétben, és jelzi a vízforraló teljesítményét. A könnyű használat érdekében a gyártó kézi kapcsolót helyezett a készülékbe.

  Előnyök

  • széles kifolyócső;
  • diszkrét univerzális kialakítás;
  • a szilikongyűrűnek köszönhetően a fedél nem zörög;
  • jó ár-érték arány.

  Hátrányok

  • Hosszú a főzési ideje, mielőtt kikapcsol;
  • a test túlmelegszik.

  GALAXY GL0508

  Értékelés: 4.4

  4356789076754.jpg

  A vízforraló 1,9 literes űrtartalma nélkülözhetetlen a nagycsoportos tevékenységekhez. Az izzó belsejében van egy maximális teljesítményjelző. A szűrő a vízforraló átmérőjének ¼-éig kiáll, ami megakadályozza, hogy a vízforraló túlcsorduljon és a víz kiömöljön forrás közben. A Galaxy GL 0508 teljesítménye nem nagyszerű – csak 1400 watt, ami növeli a főzési időt. Tartsa szem előtt, amikor megvásárolja. A vízforraló sűrű kerámiafalai nem engedik a vizet gyorsan lehűlni, és hosszabb ideig magas hőmérsékleten tartják. Ennek következtében ritkábban kell forralni.

  A vízforraló fehér színe a hullámos, ívelt vízszintes vonalakkal harmonikusan kiegészít minden konyhai designt. A tápkábel kompakt, hossza 70 cm. Szakértőink a vízforralónak a legjobb minősítést adták az automatikus kikapcsolás funkcióért felelős kiváló minőségű vezérlőért. Az érzékelő megbízhatóan működésbe lép forralás után és víz hiányában is.

  Előnyök

  • nagy kapacitás;
  • Viszonylag alacsony ár;
  • észrevehető mutató a maximális vízbevitelhez;
  • Kiváló minőségű automatikus kikapcsoló érzékelők.

  Hátrányok

  • nagy súly a maximális töltöttség érdekében
  • rövid vezeték néhány konyhához.

  CENTEK CT-0063

  Értékelés: 4.3

  CENTEK CT-0063

  Kicsi és stílusos fekete, mázas teáskanna, amely nélkülözhetetlen a japán stílusú, hangulatos teaszertartáshoz. A trapéz alak, a hosszú kifolyócső és a praktikus kerek fogantyú drága és mutatós megjelenést kölcsönöz neki. A fedélnek két fülekkel rendelkezik a biztonságos illeszkedés érdekében. Az egyik a vízforraló pereme alá kerül, a másik a horonyba, majd a fedél 90 fokot forog.

  A fűtőtekercs a rozsdamentes acéllemez alatt van elrejtve. Vízforraló kapacitása – 1200 ml, teljesítmény – 1500 watt. Forrási idő 7-9 perc. A vízforraló bármilyen helyzetben elhelyezhető az állványon. A beépített biztonsági érzékelő működésbe lép, ha megpróbálja bekapcsolni a vízforralót üresen, és leveszi az állványról. Szakértőink a Centek CT-0063-at rendhagyó kialakítása és minőségi anyagai miatt választották, és a legjobb vízforralók közé sorolták. Bizonyítottan szolgáltatást igénybe vevő. Egy finom vízforraló! Gyönyörű design és minőségi anyagok. Több mint egy éve használatban”.

  Előnyök

  • van egy rekesz a zsinór számára;
  • a fedél biztonságosan rögzítve van;
  • Japán stílusú design.

  Hátrányok

  • nincs töltöttségjelző a vízforralón.

  ENDEVER KR-420C

  Értékelés: 4.2

  ENDEVER KR-420C

  Ez a kerámia vízforraló folytatja a minősítésünk keleti témáját. A fehér tokot kék díszek díszítik, amelyek elemei az ősi kínai vázák mozaikjaihoz hasonlítanak. Az 1,7 literes lombik lehetővé teszi, hogy ízletes italokat szolgáljon fel nagy társaságnak. a forralási folyamat nem gyors, mert a teljesítmény 1600 watt. De a felhasználókat vonzza a csendessége. A vastag falak tompítják a forrásban lévő víz hangját. A vezeték csak 75 cm, de a vízforraló 360°-ban forgatható az állványon.

  Az új vízforraló az első használat során műanyagszagot áraszthat. Olyan műanyag alapból származik, amely nem érintkezik vízzel. Idővel ez a probléma megszűnik. Ha a vízforraló üres tartály mellett van bekapcsolva, azonnal lezárul. Fedélzárral is rendelkezik. Szakértőink számos véleményt elemeztek, és megállapították, hogy az ENDEVER KR-420C-t gyakran vásárolják emlékezetes ajándékként egy szeretett személynek.

  Előnyök

  • A szokatlan mozaikminta;
  • hosszú ideig megőrzi a hőt;
  • munka közben nem okoz zajt
  • megfelelő ár.

  Hátrányok

  • A műanyag szaga az első használatnál;
  • sokáig tart a forralás.

  DELTA DL-1233A

  Értékelés: 4.1

  DELTA DL-1233A

  A praktikus DELTA DL-1233A elektromos vízforraló fehér kerámiából készült, színes, nyári, lepkéket ábrázoló nyomatokkal. Térfogat – 1700 ml, teljesítmény – 1,5 kW. A vízforralónak sokáig tart a forralás, és néhány felhasználó nem örül neki. Zárt fűtőelem. Ez a modell három védelmi szinttel rendelkezik: automatikus kikapcsolás, ha leveszik az alapról, alacsony vízszint és forráspont. A hálózati jelző jelzi a vízforraló működését, és sötétben is eligazítja Önt.

  Az alapban van egy rekesz a zsinór számára. A vízforraló 360 fokban forog rajta. A piac észrevételei.: “Néhány hete használom a vízforralót. Ez idő alatt nem találtam semmilyen hátrányt. Nagyon szép design, minden konyhát díszít. Nehéz, mint más kerámia edények. Nincs melegítő vízszag.”Az összes hazai gyártású kerámia vízforraló közül a szakértők a DELTA DL-1233A-t választották a legjobbnak.

  Előnyök

  • Három hatékony védelmi szint;
  • rendelkezik egy maximális töltésvezérlővel;
  • Kiváló minőség a hazai gyártótól.

  Hátrányok

  • A fedél elakad és kieshet;
  • Hosszú ideig forr.

  Zimber ZM-11232

  Értékelés: 4.0

  Zimber ZM-11232

  A Zimber ZM-11232 elektromos vízforraló a termékcsalád kompakt képviselője. Kiváló minőségű kerámiából készült fehér színben, finom rózsákkal díszítve. A megfelelő kifolyócsőnek köszönhetően a legkisebb tálak is gond nélkül megtöltődnek. Az oldalsó fogantyút úgy tervezték, hogy egy ruhacsipesszel lehessen tartani. Piaci felhasználói vélemények. Megerősítik a modell kényelmét: “Gyönyörű vízforraló, megfelel minden követelményemnek és kívánságomnak: a fogantyú nagyon kényelmes, a kiöntő helyes formája, gyönyörű minta. Gyorsan forr.”

  A vízforraló teljesítménye 1,35 kW, térfogata pedig 1000 ml. A vízforraló gyorsan forr, és alkalmas egy 2-3 fős kis család számára. Rozsdamentes acélból készült rejtett fűtőelem. Az állványon a vízforraló mindkét oldalra elfordul. A zsinór hossza 0,7 méter. Működés közben a vezérlőlámpa világít, és az automatikus kikapcsolási funkció biztosítja a biztonságos működést.

  Előnyök

  • kényelmes kifolyócső és oldalsó fogantyú;
  • gyors forrás;
  • kiváló minőségű kerámia;
  • alacsony költség.

  Hátrányok

  • nem azonosított.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: