A 30 legérdekesebb Tom Cruise film

Tom Cruise az ideális férfi egyik szimbólumává vált a 90-es és a 90-es években a nők számára világszerte, és jó okkal: jó megjelenése és tökéletes színészi játéka a különböző filmszerepekben népszerűvé tette őt az egész bolygón. Tom Cruise háromszoros Globe-díjas és többszörös jelölt más rangos díjakon is.

A legérdekesebb Tom Cruise filmek értékelése

Jelölés hely cím Értékelés:
A legérdekesebb Tom Cruise filmek rangsora 1 Rain Man 5.0
2 Az utolsó szamuráj 4.9
3 Interjú egy vámpírral 4.9
4 A jövő széle 4.8
5 Egyéb 4.8
6 Néhány jó ember 4.7
7 Messze, messze 4.7
8 Eltérő vélemény 4.7
9 Július negyedikén született 4.7
10 Tágra nyílt szemmel 4.7
11 Vanília égbolt 4.7
12 Mission Impossible 4.7
13 Egy bűntárs 4.6
14 Jerry Maguire 4.6
15 A pénz színe 4.5
16 Magnolia 4.5
17 Valkűr hadművelet 4.5
18 Mission Impossible: Fantom protokoll 4.5
19 Kitaszítottak 4.5
20 Oblivion 4.5
21 Mission Impossible: Következmények 4.5
22 Made in America 4.5
23 Jack Reacher 4.5
24 A szerencsétlenség katonái 4.5
25 Mission Impossible: Kitaszított törzs 4.4
26 A világok háborúja 4.4
27 Legenda 4.4
28 A mennydörgés napjai 4.4
29 Rock a korszakok számára 4.3
30 A cég 4.3

Rain Man

Film értékelése: 5.0

 1. Év: 2012
 2. Ország: USA
 3. Műfaj: krimi, akció, detektív
 4. Időtartam: 2 óra. 10 perc.

Több ártatlan járókelő kerül egy ismeretlen bérgyilkos célkeresztjébe. Egy gyilkost találnak, elfognak, de vallomás helyett egy Jack Reacher nevű férfit kér megkeresni. Nem mond többet, és kómába esik, miután megverték a cellájában. Jack Reacher nem vár sokáig, és hamarosan bejelenti, hogy. Gyilkossági nyomozásba kezd, azt állítva, hogy a férfit, akit elkapott, bemártották. A hatóságok nem elégedettek a nyomozó megjelenésével, felbérelnek egy szakembert, hogy végleg kivonja Reachert a játékból.

Olvasson tovább  A 15 legjobb könyv az értékesítési technikákról

A kudarc katonái

Film értékelése: 4.5

A kudarc katonái
 1. Év: 2008
 2. Ország: USA, Németország, Egyesült Királyság
 3. Műfaj: vígjáték, akció
 4. Időtartam: 2 óra. 01 perc.

Tom Cruise mellékszereplője, amiért Golden Globe-jelölést kapott.

Egy filmes stábot a vietnami dzsungelbe küldenek egy szuper kasszasiker forgatására. Ebben az új filmben nagy sztárok szerepelnek: egy kemény akcióhős, egy komikus, egy fiatal színész, egy rapper, egy Oscar-díjas színész, aki a film kedvéért megváltoztatta a bőrszínét. A producereknek nincs sok pénzük, ezért a film formátuma a valóságshow. De a költségvetést egy ponton lenullázzák anélkül, hogy a színészek ezt megtudnák. Teljesen meggyőződve arról, hogy a forgatás úgy folytatódik, ahogy van, a stáb üres töltényekkel indul harcba az igazi banditákkal, abban a hitben, hogy az egész csak egy produkció…

Mission Impossible: A kitaszítottak törzse

Film értékelése: 4.4

Mission Impossible: Kitaszított törzs
 1. Év: 2015
 2. Ország: USA, Kína
 3. Műfaj: thriller, kaland
 4. Időtartam: 2 óra. 11 perc.

A küldetés ötödik része Ethan Hunt osztályának feloszlatásával kezdődik. Ennek ellenére az ügynökcsapat előtt új ügy merül fel: egy kémek és bérgyilkosok nemzetközi szövetsége, a Szindikátus megpróbálja megváltoztatni a világ erőviszonyait, és terrortámadások sorozatát készíti elő. A bűnözők megállítása érdekében Hunt összefog egy Ilsa Faust nevű brit ügynökkel.

A világok háborúja

Film értékelése: 4.4

A világok háborúja
 1. Év: 2005
 2. Ország: USA
 3. Műfaj: sci-fi, thriller, kalandregény, kalandregény
 4. Időtartam: 1 óra. 51 perc.

A huszonegyedik század elején az emberek tevékenységét fejlettebb lények figyelik. Ray Ferrier a New York-i dokkokban dolgozik. Elvált, a gyerekei a volt feleségével élnek, csak hétvégén látja őket. Egy ilyen napon földönkívüliek szállnak le a Földre félelmetes gépeikkel, kiirtják az embereket és mindent elpusztítanak körülöttük. Ray megvédi a családját, és megpróbálja megtalálni a túlélés módját egy gyorsan változó világban.

Herbert Wales 1897-ben írt, azonos című könyve alapján. A mű az első ilyen jellegű sci-fi regény volt, amely egy idegen invázióról és a földi hatalom átvételére tett kísérletükről szólt.

Olvasson tovább  Louise Hay 12 legjobb könyve

A legenda

Film értékelése: 4.4

A legenda
 1. Év: 1985
 2. Ország: USA, UK
 3. Műfaj: melodráma, kaland, fantasy, kalandregény
 4. Időtartam: 1 óra. 34 perc.

A varázslók és tündérek varázslatos erdejét a Sötét Nagyúr gonosz varázslata borítja be. Kiirtja a megfoghatatlan egyszarvúakat, hogy a világot sötétségbe taszítsa. Segítségére vannak hűséges goblinok, akik szörnyű dolgokat művelnek, és félelmet keltenek a csodaország lakóiban. Jack, az erdei vándor kihívja a Sötétség Urát, hogy megtalálja a módját, hogyan szabadíthatja meg világát a kegyetlen nagyúrtól, és hogyan mentheti meg az alvilágból szerelmét, a gyönyörű hercegnőt, Lilit.

A Legenda című film egy nagyon fiatal Tom Cruise korábbi munkája. Könnyed mese, családi szórakozásra alkalmas.

A mennydörgés napjai

Film értékelése: 4.4

A mennydörgés napjai
 1. Az év: 1990
 2. Ország: USA
 3. Filmműfaj: melodráma, sport
 4. Időtartam: 1 óra. 47 perc.

Coulter Trickle egy csodagyerek a volánnál – a lóversenyzésben páratlan -, de a legtöbb ember számára eddig ismeretlen. Egy nap a tapasztalt országúti versenyzővel, Rowdy Burns-szel versenyez egy NASCAR-versenyen, de egy frontális ütközés következtében mindketten lemaradnak a célvonalról, és mindketten a kórházi kórterembe kerülnek. Colt elveszíti a látását, de a sebesség iránti szomját nem.

Dráma, amelyet a főhősnő, Nicole Kidman szerelmi története tesz teljessé. A film forgatásán találkozott a két színész, akik később férj és feleség lettek.

Rock Of Ages

Film értékelése: 4.3

Rock on forever
 1. Év: 2012
 2. Ország: USA
 3. Műfaj: vígjáték, melodráma
 4. Időtartam: 2 óra. 03 perc.

Az 1980-as évek azonos című produkciójának nosztalgikus musical-adaptációja.

Nyolcvanas évek közepe. Sherry, a fiatal lány Los Angelesbe érkezik, hogy meghódítsa a várost és felemelkedjen a zenei Olümposzra, de szinte azonnal fiaskóba kerül. Beleszeret Drew-ba is, a rock szerelmesébe, aki arról álmodik, hogy hozzá hasonlóan sztár lesz. Sherry nem adja fel a reményt, hogy álma valóra válik, és hogy közelebb kerüljön céljához, pincérnőként vállal munkát a Bourbon Street Clubban.

Olvasson tovább  James Headley Chase 15 legjobb könyve

A cég

Film értékelése: 4.3

Év: 1993

Ország: USA

Műfaj: thriller, dráma, detektív

Időtartam: 2 óra. 34 perc.

Mitch MacDear a Harvard jogi karán végzett, és azonnal munkát kapott egy jogi szolgáltató cégnél. Jó feltételeket, kiváló fizetést kínálnak neki, ami azonnal eloszlat minden kétséget a választás helyességével kapcsolatban. De hamarosan rájön: a cég a chicagói maffiaklánoknak dolgozik, és ha nem hajlandó együttműködni velük, az olyan, mintha aláírná a halálos ítéletét. Az FBI is elkezdi Mitch nyomába eredni.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: