11 legcsendesebb légkondicionáló

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szakértői tanácsadás.

A légkondicionálók fő problémája a házban a működésük nagy zaja, amely különösen este és éjszaka észrevehető. Az inverteres kompresszorok telepítése lehetővé tette, hogy részben kompenzálják ezt a hátrányt, de sok gyártó kínálatában még mindig nincs hely a kis volumenű split-rendszerek számára.

Az Expertology szerkesztősége elvégezte saját elemzését a piaci szegmensről, és kiválasztotta a jelenleg 11 legcsendesebb és leghatékonyabb légkondicionálót. A termék rangsorba helyezésének fő szempontjai a valós fogyasztóktól érkező visszajelzések, valamint a házon belüli szakértők következtetései és a készülékek műszaki jellemzőinek összehasonlítása voltak.

Legcsendesebb légkondicionálók értékelése

Jelölés székhely termék neve ár Zajszint
A legcsendesebb légkondicionálók értékelése 1 Daikin FTXK35A / RXK35A 68 900€ 22dB
2 IGC RAS-09NHM / RAC-09NHM 24 900€ 22DB
3 Ballu BSVPI-24HN1 52 490€ 17DB
4 Electrolux EACS/I-12HM/N3_15Y 33 890€ 24DB
5 Ballu BSVP-18HN1 28 200€ 25DB
6 AUX AWG-H09PN/R1DI 39 000€ 26dB
7 Cooper Hunter CH-S07FTXQ 30 700€ 29dB
8 Electrolux EACS-07HAT/N3_19Y 14 390€ 27dB
9 Roda RS-A09F/RU-A09F 11 610€ 26DB
10 Royal C
 • ma RC-P25HN
 • 16 500€ 31 DB
  11 AUX ASW-H09A4/LA-800R1DI 38 900€ 30DB

  Daikin FTXK35A / RXK35A

  Értékelés: 4.9

  Daikin FTXK35A / RXK35A

  A lehető legkevesebb energiafelhasználásra tervezett, EnergyStar tanúsítvánnyal rendelkező készülék az egyik legcsendesebb klímaberendezés. Alacsony fordulatszámon működik, és csak 22 decibeles zajt kelt. Alvó és energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik, amelyek csökkentik az energiafogyasztást, és lehetővé teszik, hogy élvezze a csendet, amikor alszik vagy rövid ideig otthon tartózkodik.

  Daikin FTXK35A / RXK35A 3 üzemmóddal rendelkezik: hűtés, páramentesítés és csak ventilátor, amelynek köszönhetően lehetséges a légtömegek áramlása légkondicionálás nélkül. A modell a levegőt is képes felmelegíteni, így hidegebb időszakokban is használható. Az osztott rendszer használata és telepítése egyszerű: a beltéri egység szükség esetén könnyen áthelyezhető a helyiség kerületén vagy a ház körül. Mosható légszűrővel, valamint faszénszűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat a helyiségből, beleértve a tartós füst- és állatszagokat is.

  Előnyök

  • funkcionális és tetszetős kialakítás;
  • minimális energiafogyasztás;
  • 43 dB zajszint;
  • Távirányító: nagyon kényelmes, hogy a hőmérsékletet és más beállításokat a szobában körbe lehet állítani;
  • a friss levegő biztosításának képessége.

  Hátrányok

  • nincs.

  IGC RAS-09NHM / RAC-09NHM

  Értékelés: 4.8

  IGC RAS-09NHM / RAC-09NHM

  Csendes, fejlett osztott rendszer, amely akár 26 négyzetméteres helyiségekben is működik. 17 és 30 Celsius-fok közötti hőmérsékletet tart fenn, és legfeljebb 821 watt energiát fogyaszt. Rugalmasságot biztosít a ventilátor fordulatszámának és a kompresszor működésének beállításaihoz, hogy energiaköltségeket takarítson meg, és kényelmes környezetet teremtsen a helyiségben.

  Az IGC RAS-09NHM / RAC-09NHM lehetővé teszi egy alacsony hőmérsékletű, akár -43 Celsius-fokos hűtést is kibíró, nagyon meleg éghajlatú régiókra tervezett kezelőelem-készlet beszerelését. A beltéri egység zajszintje itt 22 és 31 decibel között változik az üzemmódtól függően. Távirányítóval, beépített Wi-Fi-vel és időzítővel rendelkezik. Alapvetően minden, amire szüksége van a lakás vagy a magánlakás kényelmének megteremtéséhez.

  Előnyök

  • Szagtalanító és finom szűrő jelenléte;
  • Wi-Fi modul;
  • időzítő és távirányító;
  • lehetőség a légkondicionáló berendezés alacsony hőmérsékletű kezelőelemekből álló készlettel való ellátására.

  Hátrányok

  • nem található.

  Ballu BSVPI-24HN1

  Értékelés: 4.7

  BALLU BSVPI-24HN1

  Sok tulajdonos szerint ez a legcsendesebb klímaberendezés a piacon. És ezt nem lehet tagadni: alvó üzemmódban csak 17 decibel hangerőt biztosít. A beépített Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi a hőmérséklet távoli beállítását telefonon vagy más okoseszközön keresztül. Például ahelyett, hogy bekapcsolva hagyná a rendszert és energiát pazarolna, amíg távol van, egyszerűen bekapcsolhatja fél órával hazaérkezése előtt, és a szoba teljesen lehűl.

  A Ballu BSVPI-24HN1 légkondicionáló eltávolítja a nedvességet a levegőből, és az automatikus párologtatásnak köszönhetően nem kell a tálcát leengedni. A kettős kipufogórendszer gondoskodik a belső légnyomásról, így a helyiség bármilyen hőmérsékleten kényelmes. Végezetül a kétcsöves rendszer segít semlegesíteni a negatív légnyomást, így az egész helyiséget egyenletesen hűtheti.

  Előnyök

  • Alacsony zajszintű üzemmód (17 dB-ig);
  • Wi-Fi modul rendelkezésre állása;
  • Ideális kis nappaliba, közepes méretű hálószobába vagy nagy otthoni irodába.

  Hátrányok

  • A rendszer nem végez jó munkát a nagy helyiségek hűtésében (az állítólagos 70 négyzetméteres teljesítmény ellenére). ).

  Electrolux EACS/I-12HM/N3_15Y

  Értékelés: 4.6

  Electrolux EACS/I-12HM/N3_15Y

  Az Electrolux a hűtőrendszerek prémium márkája, ha a tervezésről és a teljesítményről van szó. Ez a rendszer egy oszcilláló lamellával rendelkezik, amely folyamatos és kaotikus hideg (vagy fűtött) levegőáramlást biztosít akár 35 négyzetméteres zárt területen. . Ha nagy teljesítményű hűtésre (3500W) és hasonló komfortvezérlő funkciókra van szüksége 24 decibeles zajszint mellett, akkor nagyon ajánljuk, hogy fontolja meg ennek a rendszernek a megvásárlását.

  Az Electrolux EACS/I-12HM/N3_15Y mosható előszűrő aktív szénnel rendelkezik, amely eltávolítja a füstöt és a szagokat a helyiségből. A beépítéshez egy változtatható méretű csúszka is tartozik, amely az ablaknyílás rendelkezésre álló szélességéhez igazodik, kiszivattyúzza a meleg levegőt a helyiségből, hogy azt egy hasonló mennyiségű -15 Celsius-fokos hűtött levegővel lehessen helyettesíteni.

  Előnyök

  • Elég csendes;
  • pontos hőmérséklet-szabályozás;
  • 24 órás időzítő;
  • Falra vagy ablakra illeszthető;
  • A tápkábel a jobb vagy a bal oldalon is elhelyezhető.

  Hátrányok

  • A sorozat néhány légkondicionálóját rosszul beállított ventilátorokkal szállítják, így a lapátok zajt csapnak.

  Ballu BSVP-18HN1

  Értékelés: 4.5

  BALLU BSVP-18HN1

  Az egyik legjobb légkondicionáló márka a minőség és megbízhatóság tekintetében. egyike azon kevés hűtőrendszereknek, amelyek ionizátorral és a légáramban lévő finom részecskék elektrosztatikus leválasztójával vannak felszerelve. A rendszer EnergyStar tanúsítvánnyal rendelkezik, és ideális hálószobákhoz, nagy családi szobákhoz és nappalikhoz 52 négyzetméterig. .

  A Ballu BSVP-18HN1 beépített oldalsó fogantyúkkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a készülék felemelését a telepítés során, illetve eltávolítását, hogy máshová helyezhesse át a készüléket. Az automatikus elpárologtatási funkció lecsapolja a levegőt, a felesleges nedvességet pedig a légkivezetésen keresztül elszívja, ahelyett, hogy a tárolótartályban gyűjtené össze, amelyet rendszeresen tisztítani kell. A készüléket “1-2-5” garanciális rendszerben forgalmazzák, amely 1 év garanciális fedezetet, 2 év alszerelvény-cserét és 5 év kompresszor-élettartamot foglal magában. Ha megbízható és megfizethető légkondicionálóra van szüksége, mindenképpen fontolja meg ezt a modellt.

  Előnyök

  • Alacsony zajszintű hűtés (25dB);
  • energiatakarékos funkciót hajtanak végre;
  • Ionizáló és elektrosztatikus lebegő részecskecsapda is rendelkezésre áll;
  • Üzemmód: Cool, Econ, Fan-only (csak ventilátor).

  Hátrányok

  • Néhány felhasználó a hűtési teljesítmény drámai csökkenéséről számolt be Econ üzemmódban, különösen akkor, ha a külső páratartalom magas.

  AUX AWG-H09PN/R1DI

  Értékelés: 4.4

  AUX AWG-H09PN/R1DI

  Könnyű, kompakt és csendes légkondicionáló, amely üzemi terhelésnél 19 és 26 decibel közötti zajszintet produkál. Ideális hálószobába, gyerekszobába, otthoni irodába vagy dolgozószobába 30 négyzetméterig. Digitális vezérlés helyett kézi vezérléssel rendelkezik, ami a versenytársakhoz képest jelentősen csökkenti a modell költségeit. Ha tehát egy egyszerű, megbízható készüléket keres, amely 5 Celsius-fokig képes hűteni, ugyanakkor alacsony energiafogyasztással rendelkezik, akkor nagyon ajánljuk az AUX AWG-H09PN/R1DI készüléket.

  A szerelőkészlet két cső számára tartalmaz furatokat, az egyik a meleg levegő elszívásához, a másik pedig a külső levegő beszívásához és a légnyomás fenntartásához a helyiségben. A légkondicionáló egységek könnyen telepíthetők, és másodpercek alatt áthelyezhetők a ház egyik részéből a másikba (akár 10 méteres csatornarendszerrel).

  Előnyök

  • Alacsony zajszint (19-26 dB);
  • hatékony hűtés tiszta légtömegekkel;
  • gazdaságos és könnyen kezelhető;
  • automatikus újraindítás hosszú ideig tartó inaktivitás után: ezzel a funkcióval a készülék bekapcsol és visszatér a felhasználói beállításokhoz, amikor a készülék újra bekapcsolódik.

  Hátrányok

  • A készüléket úgy tervezték, hogy kis helyiségeket szolgáljon ki, és gyakran nem hatékonyan hűti a hosszú helyiségeket.

  Cooper Hunter CH-S07FTXQ

  Értékelés: 4.4

  COOPER HUNTER CH-S07FTXQ

  Ez a rendszer csendes (22-29 decibel) és hatékony, és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Kiválóan elszívja a nedvességet, és hűvös, száraz levegővel látja el a szobát, amelyben a legkényelmesebb élni. Az interfész digitális és távvezérlést tartalmaz. A 24 órás programozható időzítő segítségével 3 ventilátor fokozatot állíthat be, a légkondicionálót automatikus üzemmódba kapcsolhatja, vagy elhalaszthatja az indítást.

  A Cooper Hunter CH-S07FTXQ 2200 W hűtőteljesítménnyel, kivehető C-vitamin szűrővel és anion generátorral rendelkezik. Tehát, ha olyan légkondicionálóra van szüksége, amely enyhe párátlanítást és hűtést, valamint légtömeg-tisztítást biztosít, akkor ez a modell kifejezetten az Ön számára készült!

  Előnyök

  • Energiatakarékos üzemmód a meleg napokon és éjszakákon, amikor nincs szükség nagy energiafogyasztásra;
  • Kellemes kialakítás és rengeteg beépített funkció;
  • könnyen karbantartható behúzható szűrő.

  Hátrányok

  • Az egység meglehetősen nehéz (a két egység összsúlya 30,5 kg).

  Electrolux EACS-07HAT/N3_19Y

  Értékelés: 4.3

  Electrolux EACS-07HAT/N3_19Y

  Ez a csendes légkondicionáló ideális lakásokba és házakba, hogy 20-30 négyzetméteres helyiségek hűtését biztosítsa. méterek. Oldalirányban mozgó lamellái lehetővé teszik a légtömegek hatékonyabb keverését.

  Ha aggódik, hogy a nagy split-rendszer túl sok áramot fog csavarni, vegye bátran az Electrolux EACS-07HAT/N3_19Y-t, mert hűtési üzemmódban nem költ többet, mint 684 W-ot. A készüléket szagtalanító szűrővel tervezték, amely még a legfinomabb rossz szagokat is felfogja és megszünteti. Megemlíthetjük még a jéggátló rendszert, a rejtett kijelzőt és a távirányítót. A garancia pedig teljes 3 évre szól.

  Előnyök

  • 24 órás programozható időzítő;
  • automatikus visszaállítás hiba után;
  • antimikrobiális szagtalanító szűrő és ionizátor tartozék;
  • Alacsony energiafogyasztás hűtési és fűtési üzemmódban.

  Hátrányok

  • Nagy egységek 32,1 kg össztömeggel.

  Roda RS-A09F/RU-A09F

  Értékelés: 4.2

  RODA RS-A09F/RU-A09F

  Ez a csendes légkondicionáló további elektromos elemeket tartalmaz az áramló levegő felmelegítéséhez, és 2750 wattos hőteljesítménnyel rendelkezik. Hűtés hasonló intenzitással és 2600 W-os kimeneti teljesítménnyel, de csak akkor, ha a helyiség mérete nem haladja meg a 25 négyzetmétert. A Wi-Fi modulnak köszönhetően lehetőség van a légkondicionáló távvezérlésére egy speciális alkalmazáson keresztül. Ez a legjobb módja az energiafogyasztás csökkentésének és a kényelmes szobaklíma beállításának.

  A Roda RS-A09F/RU-A09F digitális kijelzője lehetővé teszi, hogy a kívánt hőmérsékletet a tremosztáton válassza ki, és az időzítő segítségével állítsa be a készüléket az órára. Meleg időben 10-15 percig tart, amíg a szobahőmérséklet a kívánt szintre csökken.

  Előnyök

  • extra hő;
  • magas hűtési/fűtési hatékonyság;
  • távirányító;
  • 24 órás programozható időzítő;
  • 26 dB zajszint maximális teljesítménynél.

  Hátrányok

  • a hálózat energiafogyasztása 825 W.

  Royal C
 • ma RC-P25HN
 • Értékelés: 4.1

  ROYAL C<li></div><p>MA RC-P25HN” src=”/wp-content/uploads/2023/08/7916666195721-811.jpg” height=”346″ title=”ROYAL C</p><li>MA RC-P25HN”><p>Split rendszer, amely a legcsendesebb légkondicionálók közé tartozik, akár 31 decibeles működési zajszintjével. Inverteres kompresszorokkal felszerelve az áramkörben, amelyek biztosítják a leghatékonyabb, legkényelmesebb és legpontosabb hőmérséklet-szabályozást.</p><p>Ár/teljesítmény arány Royal C</p><li>A ma RC-P25HN az egyik legjobb légkondicionáló a listánkon. A programozható indítás időzítővel lehetővé teszi a pontos időbeosztást, valamint a működés időtartamát. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szigorúan ellenőrizze az energiafogyasztást (hűtéskor akár 685 W), és kiválassza az optimális kondicionálási időt a kényelmes klíma eléréséhez. A pozitívum, hogy van egy szagtalanító szűrő és egy aniongenerátor.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Klímavezérlő funkció;</li><li>távirányító;</li><li>szagtalanító szűrő;</li><li>aniongenerátor;</li><li>a hibák öndiagnózisa.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>meglehetősen gyenge légáramlás éjszakai légkondicionáló üzemmódban.</li></ul><h3>AUX ASW-H09A4/LA-800R1DI</h3><p>Értékelés: 4.0</p><div style=AUX ASW-H09A4/LA-800R1DI

  Ez a légkondicionáló bizonyítja, hogy még a nagyméretű készülékek is lehetnek alacsony zajszintűek. Az osztott rendszer külső és belső egységei 27, illetve 11 kilogrammot nyomnak, de a hangerő működés közben 21 és 30 decibel között mozog. A modell 2700 W fűtőteljesítményű hőforrással is rendelkezik, amely képes magas hőmérsékletet fenntartani a hidegebb időszakokban, amikor a központi fűtés még nincs bekapcsolva.

  Az AUX ASW-H09A4/LA-800R1DI készülékre egy év garancia vonatkozik, amely kiterjed az alkatrészek cseréjére és a rendszer beállítására. A légkondicionálóhoz tartozik egy légkivezető cső, egy tápkábeltartó, egy infravörös távirányító, egy alsó leeresztőnyílás, egy légszűrő, valamint egy tömlő és egy biztosíték.

  Előnyök

  • Wi-Fi modul rendelkezésre állása;
  • szagtalanító és vitaminizáló szűrőket tartalmaz;
  • formaldehid-ellenes tisztítószer és biokomponenseket tartalmazó szűrő rendelkezésre állása;
  • a hibák öndiagnosztikája.

  Hátrányok

  • nagy mérete és súlya miatt problémás a telepítés;
  • magas ár.
  Olvasson tovább  11 a legjobb porszívók közül a háziállatok szőrének felsöpréséhez
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: