7 legjobb lézeres karácsonyi projektorok

*A szerkesztőség szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt forduljon szakemberhez.

A ház homlokzatának szilveszterkor történő díszítéséhez egyesek inkább a lézerprojektorokat használják a LED-es fények helyett. Beltéri telepítésre is alkalmas, hogy ünnepi hangulatot teremtsen. Vidám fények és képek mátrixát vetítik a falakra, hogy ünnepi hangulatot teremtsenek. Ahhoz, hogy megtudja, mely lézermodellek iránt van nagy kereslet Oroszországban, és miért tartják őket a legjobbnak, szakértőink.

A legjobb szilveszteri lézer projektorok értékelése

A legjobb képviselők kiválasztásához tanulmányoztuk az online boltok értékesítési értékeléseit és a vásárlói véleményeket. A következő funkciókat is megvizsgáltuk:

 1. Vetítési típus (dinamikus vagy statikus).
 2. A lézerszínek száma.
 3. Képerő és fényerő.
 4. Könnyű telepítés.
 5. A burkolat biztonsága.
 6. A programok száma.
 7. Könnyű beállítás.
 8. Elérhető terület.

Mindezek segítenek Önnek abban, hogy objektíven szemlélje a mai modelleket, és így kiválaszthassa az Ön konkrét alkalmazásához legmegfelelőbbet.

Jelölés hely: termék neve ár
Legjobb karácsonyi lézer projektorok 1 SkyDisco Garden 50 XMAS 11 300€
2 Csillagzuhany S
 • de Show 12
 • 1 050€
  3 Kültéri lézer
 • ght 6
 • 1 700€
  4 Lézeres mozgás (Galaxy) 1 600€
  5 Csillag eső 1 760€
  6 Hópelyhek 1 660€
  7 Vegas 4 típusú előrejelzés 2 600€

  SkyDisco Garden 50 XMAS

  Értékelés: 4.9

  SkyDisco Garden 50 XMAS

  Szilveszteri kompakt lézermátrix projektor kerti megvilágításhoz. A test már rendelkezik egy csapszeggel a talajba való beásáshoz és egy csuklóval a lencse szögének beállításához. A kivetítő külseje teljesen fémből készült, így a lencse és a processzor védve van a jégesőtől és a kövektől. Az üzemi hőmérséklet -40 és +40 Celsius-fok között megengedett, ami azt jelenti, hogy a vízálló házzal ellátott lézerrendszer egész évben üzemeltethető a szabadban. 8 ünnepi témájú program áll rendelkezésre hópelyhek, füzérek és egyéb képek formájában. A képek lehetnek statikusak vagy mozgók. Három lézersugár (vörös, kék és zöld) segítségével képeket készítünk. A kivetítő 220 V-os hálózatról működik, a feszültséget biztonságos 12V-ra csökkentve. A készülék vezérléséhez rádiós távirányító is rendelkezésre áll, így a beállításokat kényelmesen, otthonról is módosíthatja.

  Kiemeltük a lézeres berendezéseket a színtelítettség miatt. A vélemények szerint a kivetítő képe fényes és akár 250 m² homlokzati területet is lefed. Ez a legjobb megoldás egy nagy vidéki ház számára.

  Előnyök

  • Rádiós távirányító az egyszerű beállításhoz;
  • 8 program;
  • Képes dinamikus jelenetek létrehozására;
  • Legfeljebb 250 négyzetméteres területet foglal magában. .

  Hátrányok

  • A 6 méteres kábel gyakran nem elég;
  • magas költség.

  Csillagzuhany S
 • de Show 12
 • Értékelés: 4.8

  Star Shower S<li></div><p>de Show 12″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/7951666196931-847-.jpg” height=”400″ title=”Csillagzuhany S</p><li>de Show 12″><p>Ez a szilveszteri csúszkamodell csak rögzített lézerképeket tud vetíteni. A házban egy nyílás található, amelybe a képkazetták behelyezhetők. A lencse óriási méretűre nagyítja őket, és a maximálisan lefedett felület 100 m². A projektor 220 V-os hálózati csatlakozóval van ellátva, de a hálózati vezeték csak 1 m hosszú, így nincs szükség hosszabbító kábelre. Karó áll rendelkezésre a földi telepítéshez. A lézerkészülék házon belüli elhelyezéséhez egy kör alakú állvány áll rendelkezésre. Mindkettő dönthető a pontosabb beállítások érdekében. A lézergép 240W-os teljesítményű és vörös, fehér és zöld színű lézerrel működik.</p><p>A lézeres szilveszteri egység vezeti a versenyt a programok számát tekintve. Itt 12 van belőlük. A teljes értékű diák különböző témákra vannak osztva (hóemberek, hópelyhek, tűzijáték, léggömbök stb.). .), így ezeket a kivetítőket nemcsak szilveszteri ünnepségekhez, hanem partikhoz, esküvőkhöz és egyéb rendezvényekhez is használják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Van egy állvány a ház belsejéhez és egy földi karó;</li><li>12 dia;</li><li>100 m²-es területet fed le;</li><li>könnyű dőlésbeállítás.</li></ul><h4>Hátrányok </h4><ul><li>Csak 1 m hálózati kábel</li><li>Csak állóképek;</li><li>kézi csúszkacsere.</li></ul><h3>Kültéri lézer<li>ght 6</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=OUTDOOR LASER<li></div><p>GHT 6″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/1491666196931-87-.jpg” height=”400″ title=”OUTDOOR LASER</p><li>GHT 6″><p>A szilveszteri projektor 12 V-os feszültségről működik egy adapteren keresztül. A készülék összesen 6 különböző lézervetítést képes létrehozni, amelyek közül néhány mozoghat, ami nagyon szépen néz ki (különösen a forgó fényes kis pontok). A kivetítő IP65 vízálló, tehát minden időjárási körülménynek ellenáll. A lézerdekoráció megváltoztatásához egy távirányító áll rendelkezésre, amelynek hatótávolsága akár 15 méter is lehet, ami azt jelenti, hogy nem kell elhagynia a meleg házat. A szuronyállvány egy konzollal szilárdan a talajhoz rögzíti a földet. A piros és zöld lézersugarak színes képeket alkotnak, így érdekes kombinációkat alkotnak. A visszajelzések szerint a projektor nemcsak a házfalakon, hanem a bokrokon és a fákon is remekül működik.</p><p>A projektor kitűnik kiváló ár-teljesítmény arányával. A lézeres tájkép akár 280 m²-es területre is képes képeket vetíteni. Fényérzékelővel is rendelkezik, amely reggel automatikusan lehalkítja a fényeket, és bekapcsolja a lézershow-t, amikor besötétedik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Helytakarékos méretek: 30 x 10 x 10 cm;</li><li>fém burkolat;</li><li>gazdaságos energiafogyasztás;</li><li>távirányító.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>50 cm rövid kábel.</li></ul><h3>Lézeres mozgás (Galaxy)</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Lézeres mozgás (Galaxy)Lézeres mozgás (Galaxy)

  Ez a szilveszteri lézer hardver teljes mértékben megfelel a “Galaxy” nevének, mivel piros és zöld pontok sokaságát játssza le, ami az égen mozgó csillagok hatását kelti. A kivetítő összesen 4 képet képes létrehozni, amelyeken zöld vagy kék csíkok kavarognak körbe-körbe, hogy galaxisokat szimuláljanak. Az a képessége, hogy zöld sugarakat vetít egy hullámban, mint az északi fény. A 240W-os teljesítményű készülék fényes és éles vizuális hatást biztosít, amely akár 200 m²-t is lefedhet. A mellékelt kerek állvány segítségével a kivetítőt a házon belül helyezheti el, így a kivetítő karácsonykor és egész évben egyaránt vonzó lehet.

  A lézeregységhez 220 V-os csatlakozóval ellátott hálózati adapter tartozik, de ha szeretné, eltávolíthatja a kábelt a készülékről, és kaphat egy USB csatlakozót. A kivetítőt laptopról vagy számítógépről lehet működtetni, ha a teremben nincs a közelben konnektor.

  Előnyök

  • A helyszín szempontjából univerzális;
  • Mozgó lézerpontokat hoz létre;
  • 200 m²-es területet fed le;
  • Időjárásálló.

  Hátrányok

  • Nincs távirányító;
  • Kábel 1 m hosszú adapterrel.

  Csillag eső

  Értékelés: 4.6

  STAR RINDING

  A karácsonyi kerti modell fagyálló műanyagból készült, amely akár -15 fokos hőmérsékleten is használható a szabadban. A projektor két lencsével van felszerelve a vörös és zöld lézer előállításához. A burkolaton hasonló árnyalatú gyűrűk találhatók a sugárzó színtartományának vizuális megjelenítésére. A készülék egyszerű, egygombos vezérléssel van felszerelve. Egyetlen gomb ismételt megnyomása sorban bekapcsolja a készüléket, és a 4 forgatókönyv egyikét indítja el. Ez lehet zöld vagy a zöld és a piros statikus kombinációja, és ugyanazok a lehetőségek a dinamikus változatban. A földi karó négy merevítő bordával rendelkezik, és nem törik el, ha véletlenül egy kőbe ütközik. Helyezze a kivetítőt a szobában a mellékelt kerek állvány segítségével.

  A vélemények azt mutatják, hogy a kivetítő egy szilárd habszivacs blokkba van csomagolva, ahol minden elem a helyén van, és nem lóg körülötte. Mindez kartondobozba van csomagolva, így a lézeres technika még az “orosz posta” által történő szállításnak is ellenáll.

  Előnyök

  • Fagyálló ház;
  • könnyű telepítés a kertben;
  • Vannak statikus és dinamikus üzemmódok;
  • könnyű kezelhetőség.

  Hátrányok

  • Télen akár -15º C hőmérsékleten is használható a szabadban.

  Hópelyhek

  Értékelés: 4.5

  Hópelyhek

  A lézer típusú projektor tökéletesen megfelel a nevének, mivel fehér, piros, kék vagy zöld hópelyheket hoz létre. A kialakítás mérete a háztól való távolságtól függ, és akár 1-2 méter átmérőjű is lehet (minden elem). 6 LED lámpa rénszarvasok, csizmák, füzérek, ajándékdobozok, hóemberek és más karácsonyi témájú elemek képeit hozza létre. A kép lehet statikus vagy sima forgás, amely a vélemények szerint megnyugtatóan hosszú ideig nézhető. A gyártó hosszú hálózati kábellel és dugóval rendelkezik. A kivetítőt egy hosszú karó segítségével helyezik a földbe. Maximális megvilágítási terület 30 m². Az üzemmódok között egyetlen gombbal válthat, de nincs távirányító, így a karácsonyi díszek megváltoztatásához ki kell mennie a szabadba.

  Ez a lézersugarakat generáló LED-technológiával rendelkező projektor a nedvesség elleni fokozott védelemmel rendelkezik IP67-es szinten. Nemcsak a téli kertben használható, ahol havazik vagy esik az eső, hanem a melegebb hónapokban a medencében is dekoratív megvilágításként. Tehát ez nem csak egy szilveszteri eszköz, hanem egy egész éves, többfunkciós eszköz.

  Előnyök

  • hosszú hálózati kábel;
  • Könnyű váltani az üzemmódok között;
  • a táj sima, megnyugtató forgása;
  • változó színek.

  Hátrányok

  • 30m²-ig terjedő világítási terület.

  4 típusú vetítés

  értékelés: 4.4

  VEGAS 4 TÍPUSÚ ELŐREJELZÉS

  A legjobb szilveszteri kivetítők téglalap alakú fémszekrénnyel és állvánnyal vannak kiegészítve. A hordozhatóság érdekében praktikus fogantyúval rendelkezik. A kivetítőt télen is felszerelheti a szabadban, mivel a készülékház és a belső alkatrészek -30 és +50 fok közötti hőmérsékletre lettek tervezve. De ha esik az eső, akkor be kell helyeznie, vagy tetőt kell rátennie, mert IP20 vízálló. Leggyakrabban a kivetítőt otthon használják megvilágításra, amikor vendégeket és rokonokat hívnak meg. egy ventilátorral a belsejében, a lézer egész nap használható.

  Figyelemre méltó a versenytársaktól eltérő működési módokkal. Itt a lézersugarak megdermedhetnek, dinamikusan izzanak, stroboszkópként működhetnek… De ez a szilveszteri eszköz képes a zenével egy időben lézervilágítást is lejátszani, ami lehetővé teszi, hogy igazi show-t rendezzen.

  Előnyök

  • -30 Celsius-fokig ellenáll a fagynak;
  • masszív fémház;
  • kényelmes fogantyú;
  • változatos működési módok.

  Hátrányok

  • nedvesség elleni védelem IP20;
  • III. lézerveszélyességi osztály, bár a legtöbb versenytársnál II. osztályú.
  Olvasson tovább  13 legjobb dupla matracok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: