10 legjobb böngésző androidhoz

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak és nem értékesítési céllal készült. Kérdezzen meg egy szakértőt, mielőtt vásárol.

A mai hordozható kütyük teljesítménye már rég átlépte azt a küszöböt, hogy az asztali és notebook számítógépekhez képest milyen gyors és funkciógazdag webes szörfözést lehet végezni. Kifejezetten a mobil operációs rendszerek számára az internetes böngészők egész rétege létezik, amelyek ugyanúgy versenyeznek egymással, mint “asztali” társaik.

Ma az Expertology szerkesztői bemutatják a legjobb és legkeresettebb böngészők értékelését az Android mobil operációs rendszerhez. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Szakértőink következtetései segítenek Önnek a megalapozott döntés meghozatalában.

A legjobb böngészők Androidhoz

Jelölés hely Böngésző értékelés
A legjobb PC böngésző verziók Androidhoz 1 Króm 5.0
2 Firefox 4.9
3 Opera 4.8
4 Maxthon 4.7
5 DuckDuckGo 4.6
A legjobb eredeti böngészők Androidhoz 1

uffin

5.0
2 UC
owser
4.9
3 Delfin 4.8
4 ave 4.7
5 Meztelen 4.6

A legjobb PC-s böngészők Androidhoz

Az Expertology külön jelölésben választotta ki a legmagasabb felhasználói elismeréssel rendelkező Android böngészőket. Ezek a szoftvertermékek közvetlenül vagy közvetve az asztali operációs rendszerek böngészőiből származnak. Sok tekintetben örökölték asztali “rokonaik” funkcionalitását.

Króm

Értékelés: 5.0

Chrome.webp

És kezdjük a böngészővel, amelyet a PC-re való megjelenésekor a “leggyorsabb” böngészőként pozícionáltak. Ez nagyjából így is volt, de a program azóta tovább fejlődött, hogy több funkciót kínáljon, és a sebesség már nem elsődleges prioritás. De vannak más előnyök is. Nézze meg, hogyan működik mindez a Chrome for Android böngészőben.

Google-termékként a Chrome arra ösztönzi a felhasználókat, hogy az első használat során jelentkezzenek be a Google-fiókjukba. És ha ez a számla megvan, akkor ennek a bejelentkezésnek van értelme. Ez automatikusan szinkronizál egy csomó hasznos adatot menet közben. A Chrome for Android ugyanannak a Google-termék ökoszisztémának a része, az integráció minden előnyével.

A böngésző felülete az elmúlt öt évben minimális változáson ment keresztül. Még mindig minimalista, és nem “nyomasztja” a felhasználót a front endben elérhető eszközök sokaságával. Valójában egyenesen a címsorra megyünk, ami egyben a keresősáv is. Mellesleg, kiválaszthatja az alapértelmezett keresőmotort; nem kell, hogy maga a Google legyen.

A Chrome nagyon gazdag funkcionalitással rendelkezik, a lakonikus megjelenése ellenére. Lehetővé teszi a tartalom letöltését az eszközére, majd offline böngészését, a tartalom menet közbeni fordítását különböző nyelvekre, a praktikus keresőeszközök használatát és még sok mást. A Chrome for Androidban egy igazi kényelmi funkció a nyitott füles menü. Lehetővé teszi a hangutasítások használatát is.

Bár a legújabb tesztek szerint messze nem a leggyorsabb böngésző, az oldalmegjelenítés szempontjából még mindig gyors és érzékeny. Ezt az akár 60%-os veszteségmentes tartalomtömörítéssel és a program általános optimalizálásával érhetjük el.

Végül, a Google nem lenne Google, ha nem vizsgálná meg alaposan a felhasználó érdekeit, amikor kapcsolatba lép vele. A felhasználó számára az az előny, hogy a Chrome for Android ezen statisztikák alapján olyan oldalakat javasol, amelyek tartalma hasonló a korábban megtekintett tartalmakhoz. És azok számára, akik még mindig a magánéletet részesítik előnyben, ott van az inkognitó mód. Az ebben az üzemmódban megnyitott oldalak nem kerülnek mentésre a lekérdezési előzményekben.

A

 • használhatóság;
 • az oldal megjelenítési sebessége;
 • hangutasítások;
 • a tartalom különböző nyelvekre történő fordítása menet közben;
 • a beállítások, könyvjelzők és egyebek egyszerű szinkronizálása;
 • személyre szabott ajánlások;
 • Inkognitó mód;
 • A nagyobb Google ökoszisztéma része.

Hátrányok

 • nincs teljes képernyős mód.

Firefox

Értékelés: 4.9

Firefox.JPG

A rangsor második helyén egy másik szupernépszerű böngésző, a Mozilla Firefox Android verzióját tekintjük. A program a funkcionalitás tekintetében elég sikeresen versenyez más népszerű megoldásokkal.

valójában az azonos nevű böngésző teljes értékű változata asztali operációs rendszerre, ugyanolyan széles körű szolgáltatási lehetőségekkel és bővítmények telepítési kapacitásával. Itt láthatja a nyílt forráskód összes előnyét.

Az első telepítéskor a böngésző felkéri, hogy szinkronizálja beállításait, mentett jelszavait, böngészési előzményeit, könyvjelzőit és egyéb adatait más eszközökkel. Alternatívaként bármikor máskor is elvégezhető.

A Firefox for Android felülete önmagában is elég kényelmes, de ezen kívül a böngésző széles körű testreszabási lehetőséget is kínál a felhasználónak. Szinte mindent testre szabhatsz – a bőröktől és az általános stílustól kezdve a teljesítményig. Ami még fontosabb, hogy ez a böngésző az egyik legkorrektebb a weboldalak megjelenítésében. Mindenesetre ez a legjobb a szöveg szélességének beállítására zoomoláskor.

Rendkívül praktikus, szinte felbecsülhetetlen funkció – lapok küldése. Segítségével egyszerűen és gyorsan cserélheti a nyitott lapokat a hordozható eszköz és az asztali számítógép között.

A Google Chrome-hoz hasonlóan privát böngészési móddal rendelkezik. Ebben az üzemmódban az előzmények nem kerülnek mentésre, a cookie-k a munkamenetek befejezése után törlődnek, és a nyomon követés elleni védelem aktív a böngészés során. lehetővé teszi a hirdetések letiltását is, amelyek többnyire nyomon követik a felhasználókat és adatokat gyűjtenek.

A Firefox jelenleg az egyik legnépszerűbb böngésző az Androidhoz. De a program az utóbbi időben meglehetősen rosszul frissült, és jó okkal. A Mozilla úgy döntött, hogy radikális lépést tesz, és “átállítja” a felhasználókat egy vadonatúj böngészőre – Firefox Focus. Az Opera csak néhány hónapja jelent meg, és még mindig túl “nyers” ahhoz, hogy bármilyen következtetést le lehessen vonni belőle, de a kezdetek ígéretesek.

Az előnyök

 • egyszerű szinkronizálás;
 • függvényt a lapok elküldéséhez;
 • adatvédelmi és reklámblokkolási mód;
 • a rendelkezésre álló számos bővítmény;
 • széles körű testreszabási lehetőségek;
 • helyes és rugalmas oldalmegjelenítés.

Hátrányok

 • a sebesség tekintetében alulmarad legközelebbi versenytársaival szemben.

Opera

Értékelés: 4.8

Opera.webp

Az értékelésünk harmadik helyét az egyik “legstílusosabb” böngészőnek szenteljük. Amikor az Opera először megjelent, még nem voltak okostelefonok, az internet-hozzáférés pedig lassú és drága volt. Az Opera állítólagos előnye akkoriban a forgalom megtakarítása volt. Ez a tényező azóta elvesztette jelentőségét, de maga a böngésző nem veszítette el jelentőségét, mivel más prioritásokra összpontosított.

A kezdetektől napjainkig az Opera különböző verzióit stílusos és felhasználóbarát dizájn jellemzi. Ez az Android verzióban is hangsúlyos, bár az általános minimalista dizájn nem ad sok lehetőséget a személyre szabásra.

Praktikus funkció a kedvenc vagy gyakran látogatott webhelyek hozzáadásához a kezdőképernyőhöz a gyors hozzáférés érdekében. Az Opera for Android egyes webhelyei akár push-értesítéseket is küldhetnek, hasonlóan az alkalmazásokhoz.

A böngésző elég helyesen jeleníti meg az oldalakat és jól skálázódik. Az automatikus szövegátvitel funkció nem mindig működik, de az eredmények általában jók.

Egy külön érdekes funkció, az intelligens hírfolyam. Lehetővé teszi a hírfolyamok böngészését, a legjelentősebbek feliratkozását, egyes tartalmak helyi elmentését későbbi olvasásra.

A PC-s verzióhoz hasonlóan az Opera for Android is rendelkezik hatékony beépített reklámblokkolóval. A funkció szinte láthatatlan a felhasználó számára, és az előnyök jelentősek. És ez nem csak arról szól, hogy megszabaduljunk a zavaró, villódzó reklámoktól, hanem a betöltési sebesség és az oldal megjelenítésének javításáról is.

Az Opera eredeti előnye, a forgalom megtakarítása, bár már nem releváns, nem tűnt el a böngésző új verzióiban, beleértve az Androidot is. Ha történetesen a lassú hálózatok “szerencsés” zónájában tartózkodik, ez az üzemmód nagyon hasznos.

Végül, a magánélet. Ebben a részben az Opera a legjobb módon megvalósított a legjobb. Az inkognitó mód mellett, a fent leírt két alkalmazáshoz hasonlóan, az Operát a felhasználók a beépített VPN szolgáltatása miatt is nagyra értékelik.

Előnyök

 • munkasebesség;
 • forgalom megtakarítás;
 • az oldalak helyes megjelenítése;
 • intelligens hírfolyam;
 • beépített VPN;
 • beépített reklámblokkolás.

Hátrányok

 • bosszantó híraggregátorok (letiltva).

Maxthon

Értékelés: 4.7

Maxthon.webp

Most az Expertology 2019 legjobb böngészőinek rangsorolásában az Android 2019-ben, nézzük meg egy másik érdekes megoldást, amelyet a legújabb frissítés után Maxthon MX5 Mobile-nak neveznek.

Eredetileg, amikor először mutatták be a Windows asztali operációs rendszerhez, a böngésző magja a legelterjedtebb Internet Explorer motorja volt. Számos hasznos kiegészítő tette a Maxthont egy nagyon erős böngészővé, és semmiben sem hasonlít az IE-hez.

A Maxthon for Android mostantól elsősorban felhőalapú böngésző, amely lehetővé teszi, hogy kihasználja az információk felhőben történő szinkronizálásának minden előnyét. Minden értesítés, könyvjelző, fül, sőt, még a letöltések is szinkronizálódnak a felhőben a különböző platformokon. Összeférhetetlenségek időnként előfordulhatnak, de csak töredékekben.

A Maxthont a felhasználók a gazdag funkcionalitása, sőt egyes helyeken egyedülálló funkciói miatt is nagyra értékelik. Támogatja a HTML5-öt, csak olvasható móddal és egy praktikus letöltéskezelővel rendelkezik (rendezés, letöltések ütemezése stb.).

Van egy titkos mód is, amellyel inkognitó módban böngészhet, anélkül, hogy az ilyen tevékenység nyomát elmentené.

A felhasználóbarátságot fokozza a füles kialakítás és a fejlett funkciókhoz való könnyű hozzáférés. És ebben a böngészőben minden rendben lenne, ha nem lenne a fejlesztők furcsa megközelítése a méretezési eszközökkel kapcsolatban. A nagyító gombok alapértelmezés szerint ki vannak kapcsolva. Csak akkor aktiválhatók, ha kifejezetten feltesszük magunknak ezt a kérdést. Ami viszont teljesen hiányzik, az a gesztusos zoomolás multi-touch segítségével. Furcsa és kényelmetlen, de tény.

A Maxthon jelenleg az egyik legjobban adaptált böngésző Androidhoz a kényelmes böngészéshez (ha nem lenne a zoomolás érthetetlen hiánya). Elég jól versenyez a fent leírt “három nagy” céggel. Mindezen előnyök mellett a Maxthon meglepően gyors.

A böngésző teljesen ingyenes, és nem igényel közvetett reklámot.

Az érdemei

 • felhőböngésző;
 • felhasználóbarát felület;
 • sebesség;
 • sok hasznos kiegészítő;
 • Az inkognitó mód elérhető;
 • kellemes design;
 • beépített rss olvasó.

Hátrányok

 • nem lehet nagyítani a többérintéses képernyővel.

DuckDuckGo

Értékelés: 4.6

DUCKDUCKGO.webp

Az Expertology szerint 2019-ben az öt legjobb böngésző Androidra egy nagyon különleges szoftver egészíti ki a top 5-öt, amely szakértőink szerint kiérdemelte a helyét.

A DuckDuckGo eredetileg “csak” egy keresőmotor volt. De ez a rendszer teljesen eredeti volt, és a fő feladata, amit a fejlesztők hangsúlyoztak, az volt, hogy teljes magánéletet és anonimitást teremtsen a felhasználó számára. Ennek az ellenkezőjét kellett volna jelentenie a legjobb keresőmotoroknak, amelyek kíméletlen dossziét gyűjtöttek minden látogatóról. A projekt sikeres volt, és idővel a rendszer önálló alkalmazássá, majd mobilalkalmazássá – DuckDuckGo Privacy – nőtte ki magát
owser.

A személyes adatok biztonságát a böngésző használata során folyamatosan felügyeljük. Tehát a rendszer automatikusan és opciók nélkül blokkolja a reklámkövető eszközöket, beleértve a legrejtettebbeket is. Az oldalhoz való csatlakozás erőltetett titkosítással történik, így az adatok még az internetszolgáltatók elől is rejtve vannak.

A DuckDuckGo lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy személyesen ellenőrizze az egyes webhelyek biztonsági szintjét az esetleges adatszivárgás szempontjából. A szoftver tehát minden egyes meglátogatott webhelyet A-tól F-ig terjedő skálán rangsorol, és az eredményt azonnal megjeleníti. Megnyithatja a részleteket, és részletesen láthatja, hogy ki és hogyan próbálja nyomon követni a tevékenységét, és milyen intézkedéseket és módszereket használ a böngésző ennek megakadályozására.

Egyébként a DuckDuckGo egy kényelmes és meglehetősen gyors böngésző Androidra, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik, beleértve a lapok megnyitását, a könyvjelzők mentését és még egy automatikus űrlapkitöltési funkciót is.

Az összes biztonsági funkciót kiegészíti a tűz gomb, amellyel egy szempillantás alatt megsemmisítheti az utolsó munkamenet összes lapját és adatát.

Előnyök

 • erőltetett titkosított kapcsolat a webhelyekhez;
 • a hirdetési nyomkövetők automatikus blokkolása;
 • a webhelyek biztonság szerinti rangsorolása;
 • részletes információk a nyomon követési kísérletekről és a biztonsági módszerekről;
 • tűz gomb.

Hátrányok

 • nincs panasz a böngésző biztonsági funkcióira.

A legjobb eredeti böngészők Androidhoz

Az Expertology második jelölése a 2019-es év legjobb Android böngészőire öt olyan alkalmazást tartalmaz, amelyek jó alternatívaként szolgálnak a fent leírt mainstream böngészőkhöz képest. És ezek nem megkérdőjelezhető termékek, hanem meglehetősen funkcionális böngészők, amelyek komoly és növekvő népszerűségnek örvendenek.

uffin

Értékelés: 5.0

Puffin 2.webp

Nézzünk először egy viszonylag fiatal böngészőt, amely rövid idő alatt a legigényesebb felhasználókat és a legaprólékosabb tesztelőket is meglepte azzal, hogy kiemelkedő sebességi eredményeket mutatott fel.

Az uffin már az első percektől kezdve jó benyomást kelt. A felület nincs túlterhelve bővítményekkel, kiegészítőkkel és linkekkel, és meglehetősen felhasználóbarát. A böngészőt annyi hasznos kiegészítővel is elláthatja, amennyit csak szeretne a következő, nagyon széles választékból. Ez a böngésző azt is tudja, hogyan lehet gyorsan, egyszerűen és kényelmesen kapcsolatba lépni a felhőszolgáltatásokkal. Azoknak, akiknek szükségük van rá, a Puffin még egy beépített konzollal is rendelkezik.

Az Android böngésző fő potenciálja azonban a példátlan sebességében rejlik. A titok itt az adatbevitel és -feldolgozás különleges megközelítésében rejlik. Az összes munka egy particionált architektúrán keresztül történik. Így a letöltés teljesítményének javítása érdekében (amit a felhasználó ténylegesen lát a képernyőjén) a feldolgozás egy része a felhőszervereken történik. Az eredményeket titkosított csatornán keresztül továbbítják a készüléknek. Ez az elosztás olyan példátlan eredményt ad, mint a valódi sebesség, és nem ál-gyorsulás, mint más böngészők képesek, triviálisan a gyorsítótárat használva.

Igaz, ez a megközelítés nem mentes a hátrányoktól. Mivel a munka egy része a felhőben történik, a weboldalakkal való interakció is részben a felhőből származhat. Egyes webhelyeknek nem tetszenek a felhőszerverek IP-címei, proxyként értelmezik őket, és korlátozzák a felhasználói hozzáférést.

Egyébként a Puffin egy kényelmes és funkcionális böngésző Androidhoz. Az Adobe Flash Playerrel együtt jár a kapcsolódó tartalmakhoz. saját képernyő-billentyűzettel, virtuális touchpaddel és gamepaddal rendelkezik.

A Puffin sokáig ingyenes licenc alatt volt terjesztve, de nemrégiben változott a politika, és most már fizetős böngésző minden felhasználói kategória számára, 30 napos próbaidőszakkal.

Előnyök

 • Elegáns és letisztult felület;
 • a fejlesztők által garantált letöltési sebesség;
 • Sok hasznos kiegészítő;
 • beépített támogatás a felhőszolgáltatásokhoz;
 • Az eddigi leggyorsabb böngésző Androidra;

Hibák

 • a proxy szerverek használatának hátrányai.

UC
owser

Értékelés: 4.9

UC </div><p>owser.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/09/10916666195891-8210.jpg” height=”307″ title=”UC <br />owser.webp”></p><p>Az Expertology alternatív böngészők listájának második helyezettje egy érdekes és egyedi böngésző, amely gyorsan népszerűvé válik: UC <br />owser.</p><p>a böngésző megnyitásakor a felhasználónak egy meglehetősen minimalista felület jelenik meg, amelynek jellegzetessége az azonnali adattovábbítás. Forró hírekkel, humorral, közösségi hálózatokkal és egyéb időszerű tartalmakkal. A források tetszés szerint testre szabhatók. A címsor a tetején van, mint mindig.</p><p>A böngésző funkciói egy praktikus felső menüben navigálhatók. Itt található a beállítások gomb, maga a címsor, valamint a fülek és a könyvjelzők. Ha szükséges, privát módra válthat, amely biztosítja, hogy a webhelyek látogatása nem hagy nyomot sehol, mint az összes korábbi böngészőben.</p><p>Könnyű szörfözés az UC-nél <br />A böngésző nem feltűnő, amíg bele nem botlik egy online videóba. Itt láthatja, hogy a videó milyen simán és zökkenőmentesen fut és játszik, még egy közepes hardverű okostelefonon vagy táblagépen is. Rendkívül praktikus hang- és fényerő-beállító eszközök is rendelkezésre állnak.</p><p>Minden mástól eltekintve, a UC <br />Az owser lehetővé teszi a bővítmények telepítését, és támogatja az egyedi témák telepítését és testreszabását.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Helyesen jeleníti meg a weboldalakat;</li><li>kényelmes navigáció;</li><li>Gyors online videolejátszás egyszerű beállítással;</li><li>élő közvetítés;</li><li>Van egy inkognitó mód;</li><li>téma támogatás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem mindig értelmezi helyesen és következetesen a Javascriptet.</li></ul><h3>Delfin</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Dolphin.webp

Az értékelés e részében a harmadik helyezett egy másik népszerű mobil böngésző Androidra, amely idén ünnepli az évfordulót – 10 évvel az első kiadása óta. Az összes szükséges és hasznos mellett rendelkezik néhány egyedi jellemzővel, amelyek miatt az aktívan növekvő közönség előnyben részesíti.

A felület kialakítása minimalista, mint a legtöbb “normál” böngésző Androidhoz, de a saját kellemes egyedi csavarjaival. A felhasználó könyvjelzői stílusos kerek ikonok formájában jelennek meg közvetlenül a kezdőlapon. A könyvjelzőket mappákba rendezheti. A címsor a tetején van. Emellett olyan lapokat is megjelenít, amelyek egyetlen gomb segítségével elrejthetők, ha szükséges.

A Dolphin képes teljes képernyős üzemmódba váltani, majd visszatérni az “Asztal”-ra és megjeleníteni a teljes képernyős verziót. Külön köszönet a fejlesztőknek az “Éjszakai üzemmódért”, amely nem csak a felületet, hanem magukat az oldalakat is tompított tónusokban jeleníti meg. Egy másik Dolphin funkció az egyszerű váltás “Nincs kép”, ami nagyon hasznos a lassú hálózatokon. Az inkognitó módot is gyorsan és egyszerűen be- és kikapcsolhatja.

A böngésző támogatja a bővítményeket. Ezek közvetlenül letölthetők a Google Play alkalmazásból, és önálló alkalmazásként telepíthetők.

Ennek az Android böngészőnek fontos jellemzője a rugalmas konfigurációs rendszer. Itt a felhasználónak a legszélesebb a kísérletezési lehetősége: oldal illesztés, görgetési sebesség, flash játék mód, nagyítás, pop-up blokkoló, intelligens gyorsítótár és még sok más…

A Dolphin talán legszembetűnőbb jellemzője a gesztusok hangsúlyozása. A böngésző lehetővé teszi, hogy saját gesztusokat hozzon létre bizonyos funkciók indításához. Magukat a gesztusokat szó szerint ki lehet rajzolni egy speciális ablakban, és az akciókat hozzá lehet kötni. egy szokatlanul felhasználóbarát és elegánsan megvalósított szolgáltatás.

Végül, a böngésző készítői még a Dolphin Sonar hangvezérlést is beépítették a programba.

Előnyök

 • felhasználóbarátság;
 • kellemes design;
 • sok rugalmas beállítás;
 • a bővítmények támogatása;
 • okosan megvalósított “éjszakai üzemmód”;
 • felhasználói gesztusok;
 • hangvezérlés.

Hátrányok

 • A felhasználók részéről nem találtak komoly, rendszeres és objektív panaszokat.

ave

Értékelés: 4.7

</div><p>ave.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/09/77316666195891-1710.jpg” height=”307″ title=”<br />ave.webp”></p><p>Most adjunk helyet a rangsorban az Android böngészőnek, amely már csak azért is figyelemre méltó, mert nem más fejlesztette, mint Brendan Icke – a Mozilla böngésző megalkotója, korábban pedig a JavaScript programozási nyelv fejlesztője (!), amely nélkül a modern internet szinte elképzelhetetlen.</p><p>Fő gondolat <br />ave létrehozásakor az volt a célja, hogy hatékonyan blokkolja a hirdetéseket és a felesleges dolgokat, amelyek bosszantják a felhasználókat, valamint védi a személyes adatokat. Az ötlet talán nem hangzik túl újnak, de Ike tudta, hogyan kell megvalósítani.</p><p>Kezdetben Ike “kreatív” lett, és a böngésző első verziói ismeretlen felülettel jelentek meg, lebegő ablakokat használtak az oldalak betöltéséhez. A visszajelzések többnyire negatívak voltak, és a következő verziók már a hagyományos interfész formájú változatban jelentek meg.</p><p>Mindent egybevetve egy kényelmes, gyors és funkcionális böngésző, amely gyorsan nagyon népszerűvé vált. A fejlesztők külön dicséretet érdemelnek az alkalmazás kiváló optimalizálásáért – a böngésző rendkívül hatékony a mobil adatfogyasztás és különösen az akkumulátor fogyasztása szempontjából, ami fájó pont minden Android-felhasználó számára.</p><p>A fő jellemzők azonban továbbra is a következők <br />ave célja a magánélet védelme és a zavaró reklámoktól való megszabadulás. Például HTTPS Everywhere titkosítás, hatékony védelem az adathalászat ellen, szkriptblokkolás, a potenciális rosszindulatú szoftverek szűrése és ujjlenyomatos hitelesítés. A hirdetések és sütik könnyen blokkolhatók.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>sebesség;</li><li>használhatóság;</li><li>fejlett eszközök a reklámblokkoláshoz és az adatvédelemhez;</li><li>forgalom és energiahatékonyság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem olyan gazdag funkciókban, mint legközelebbi riválisai.</li></ul><h3>Meztelen</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Naked.webp

És hogy befejezzük a legjobb böngészők értékelését az Android 2019 szerint az Expertology szerint, megnézzük a megoldást, amelyet szakértőink a felülvizsgálatban kifejezetten azoknak a felhasználóknak helyeztek el, akik nem sietnek új okostelefont vásárolni, miközben az internetes tartalom a “vas” tekintetében gyorsan növekszik.

Meztelen
Az owser gyakorlatilag a legegyszerűbb és leggyorsabb modern böngésző, amely kényelmes böngészést biztosít a régebbi okostelefonokon is. Igaz, el kell fogadni a természetes korlátokat, de ebben az összefüggésben ezek elkerülhetetlenek, és nem tekinthetők hátránynak.

Nincs felhasználói menü, mint más Android böngészőkben. Minden vezérlés egyszerű gesztusokkal történik. Még az Android operációs rendszer részét képező WebView-t is a webes szörfözés fő összetevőjeként használják.

Meztelen
Az owser nem próbál bejutni az okostelefon minden sarkába, és lekérdezni minden lehetséges információt – üzeneteket, kapcsolatokat stb., mint szinte minden modern böngésző.

Mindez a minimalizmus még mindig van némi hely a további cselekvésre. A böngésző összes funkciója, amelyek közül néhány érdekesnek és hasznosnak bizonyulhat, a beállítások részben található.

Előnyök

 • minimális rendszerkövetelmények;
 • Gyors működési sebesség;
 • vezérlés egyszerű gesztusokkal;
 • Nem igényel hozzáférést más erőforrásokhoz (kapcsolatok stb.).).

Hátrányok

 • A funkcionalitás a minimálisra korlátozódik (ami az ötlet elkerülhetetlen következménye).
Olvasson tovább  A 12 legjobb böngésző Windowshoz
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: