10 Élelmiszerek szállítása a fogyáshoz otthon Moszkvában

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt tanácsos szakemberrel konzultálni.

Sokan túlsúlyosak, és az egészséges táplálkozás fontos része a fogyókúrás programjuknak. Nem mindenkinek van ideje olyan egészséges ételt készíteni, amely kiegyensúlyozottan tartalmazza az összes vitamint, ásványi anyagot és elemet, amelyek az emberi szervezet működését fenntartják. A házhozszállítási szolgáltatások megkönnyítik a diétás átállást. Sok cég van Moszkvában, ezért válassza ki a legjobbat a felhasználók véleménye alapján az internetes magazin szakemberei által készített értékelés szerint.

A legjobb házhozszállítás értékelése a fogyókúrás ételek házhozszállítása Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb otthoni ételszállítások értékelése a fogyás érdekében Moszkvában 1 Grow Food 5.0
2 Szint konyha 4.9
3 Fresh Lab 4.8
4 Grindin 4.7
5 Solo Food 4.6
6 Csak neked 4.5
7 Yamdiet 4.4
8 BeFit 4.3
9 Intelligens kalóriák 4.2
10 JustFood 4.1

Grow Food

Értékelés: 5.0

Grow Food

A vállalat honlapján 5 súlycsökkentő menü érhető el. Ha sürgősen el kell veszítenie a felesleges kilókat, akkor próbálja ki a kétnapos “Detox” programot, a napi adagot, amely 8 üveg turmixot és gyümölcsleveket, hidegen sajtolt gyümölcsleveket tartalmaz. Az elkészített ételek teljes napi kalóriatartalma nem haladja meg az 1000 kcal-t. Az ár természetesen 5500 rubel. A sport nélküli gyors fogyás esetén a napi 3 vagy 4 étkezéses menü 800 vagy 1000 kcal/nap értékkel megfelelő. A könnyített “Kényelmes fogyás” programban a vásárlók 5 penny-t ehetnek. naponta. Külön férfi kurzus, magasabb kalóriatartalommal.

A felhasználók az adagot a weboldalon rendelhetik meg, ha regisztrálnak a személyes szekrényükben. Az akciós időszakban akár 25%-os kedvezményt is kaphat; így a legdrágább menüt 5400 rubelért vásárolhatja meg. Visszahívási program áll rendelkezésre, és ingyenes konzultációt kap egy táplálkozási szakértőtől. A szakértők szerint 6 nap alatt 1,5 és 2,5 kg között fogyhatsz, ha betartod az összes étrendi szabályt. Minden étlapon színes képek láthatók az adagokról. Az ügyfél, ha kívánja, a neki nem tetsző ételt egy másik étellel helyettesítheti.

A szállítás Moszkvában ingyenes. Az ételeket 2 naponta szállítják ki a kiválasztott 2 órás időközönként. Reggel 6 és 13 óra között szállítják ki a megrendeléseket., este – 18 és 24 óra között. Az első szállításkor készpénzben, a későbbi esetekben online bankkártyával vagy Apple Pay, Google Pay segítségével történő fizetés esetén. Az aznapi átvételhez a megrendelést 15:00 óráig kell leadnia. Vis maior esetén lehetőség van a futárral való kapcsolatfelvételre a mobilalkalmazáson keresztül. A fogyasztók megjegyzik az ételek változatosságát, a bónuszprogramok elérhetőségét, a jó fogyási eredményeket. Az oldal bemutatja a visszajelzéseket az ügyfelek fotóival az egészséges étrend használata előtt és után Grow Food.

Szint konyha

Értékelés: 4.9

Szint konyha

Az egyik legnépszerűbb fogyókúrás ételkiszállítási szolgáltatás. Vannak 4 tartományban az egészséges ételek, amelyek a fogyás. A “Detox” menü szintén 2 napra van tervezve, és 16 üveg friss gyümölcslevekből és turmixokból áll. Bármelyikük fotójának kiválasztásával az ügyfél megtudhatja, hogy mi szerepel a kompozícióban, és milyen előnyökkel jár a test számára. A program átlagos napi kalóriabevitelét a következő adatok jelzik. Az adag ára – 4000 rubel. A fennmaradó 3 fehérje-domináns étkezés kalóriatartalma 750 és 1500 kcal között mozog. A márka dietetikusai azt ígérik, hogy egy hónap alatt 5-10 kg-ot lehet fogyni a megadott menü használatával. Így a diéta minden egyes napjára az ügyfélnek 850-1000 rubelt kell fizetnie.

Futáraink 2 naponta 6.00 és 12.00 óra között szállítanak. ingyenes a városon belül + 100 km. Jelentkezni a weboldalon megadott telefonszámon, a “Visszahívás” opciót választva vagy személyes fiókot használva lehet. Minden készlethez feltétlenül tartozik egy nyomtatott menü, amely felsorolja a kalóriákat és a kalóriák számát, valamint a FU. A megrendeléseket tetszőleges számú napra, legfeljebb 30 napra lehet leadni. A választék több mint 250 ételt tartalmaz, amelyek a szerző receptjei szerint készülnek, és egy hónap alatt nem ismétlődnek. A fizetési lehetőségek megegyeznek az előző jelöltével.

Olvasson tovább  6 legjobb tetováló szalon Szentpéterváron

A programok árait az “Ár” külön szekcióban tekintheti meg. Ha a vásárló nem tudja átvenni a rendelést, akkor 4-14 napra befagyaszthatja a szállítást. A szolgáltatás csak 12 vagy több napig tartó étkezések esetén vehető igénybe. A felhasználók megjegyzik az ételek jó ízét és minőségét, az étlapok változatosságát, valamint a márkás evőeszközök és edények elérhetőségét a készletekben. Az ügyfelek számos pozitív visszajelzése biztosítja, hogy a Fresh Lab ételkiszállítási szolgáltatása az Ön otthonába a minősítések élén áll.

Fresh Lab

Értékelés: 4.8

Fresh Lab

Táplálékszállítási szolgáltatás működik Moszkvában és Szentpéterváron. Eredetileg a vállalat fő célközönsége a sportolók voltak, de a kínálat bővítése lehetővé tette, hogy a hétköznapi embereket vonzza, akik megpróbálják figyelni az egészségüket, vagy belefáradtak az állandó főzésbe. A katalógusban fogyókúrás, hízásra és mindennapos menük szerepelnek. Az első opció 2500 rubelért méregtelenítő programokat tartalmaz.,

 • te és S
 • m. Az utóbbi 2 diéta a napi kalóriabevitel szintjében különbözik – 900 és 1200 kalória. Heti menü ára
 • te 6900 rubel., és S
 • m – 7420 rubel.

  Az online súgó segítségével megtudhatja, hogy melyik adag illik Önhöz. Figyelembe veszik a nemet, az életkort, a magasságot, a testsúlyt és az aktivitási szintet. Emellett ingyenes konzultációt is kínál egy táplálkozási szakemberrel. Rendelje meg a kiszállítást telefonon vagy online. Étkezés futárszolgálattal naponta 2-3 alkalommal. Minden héten – szerda, péntek, vasárnap, 19 és 23 óra között. Minden adagot élelmiszer-biztonságos műanyagból készült uzsonnásdobozba csomagolunk, így a külső fólia eltávolításával mikrohullámú sütőben melegíthetők.

  A szakemberek minden egyes étkezésnél kiszámítják a tápanyagtartalmat. Minden számadat és összetétel a fénykép alatt található. A pozitívum, hogy az ügyfelek összeállíthatják saját menüiket az adagkonfigurátorban. Az ilyen megrendeléseket csak online lehet kifizetni, és nem lehet lemondani. A felhasználók megjegyzik a termékek magas minőségét, az ételek jó ízét, a heti menü ismétlődésének hiányát, az elfogadható árakat, az ingyenes kiszállítást, a felhasználóbarát honlap felületét.

  Grindin

  Értékelés: 4.7

  Grindin

  A vállalat több mint 10 éve van jelen az egészséges táplálkozás piacán, és frissen készített ételek létrehozására, előállítására és szállítására szakosodott. Karcsúsító diéták, vegetáriánus menük vagy komplett ételek az egész család számára. Az ételeket egy modern technológiai gyárban és konyhában készítik el, amely minden szükséges berendezéssel felszerelt, a sous-vide-tól a gyorshűtőig. Az egyedülálló informatikai rendszer lehetővé teszi az élelmiszer tápértékének pontos értékelését. Ez nemcsak a kalóriákat és a GI-t veszi figyelembe, hanem a telített és telítetlen zsírok, a koleszterin, a cukor és a koleszterinszint mennyiségét is. Mielőtt az első adagot elkészítik az ügyfél számára, azt 5-től 100 p-ig átdolgozzák.

  A katalógus 8 programot tartalmaz (több mint 1000 ételt), amelyek közül 2 a fogyást célozza. Az első 3 féle menüt tartalmaz – expressz, detox és kirakodó smoothie napok 2500 és 3500 rbl közötti áron./nap. Az egyik legnépszerűbb diéta az “Ataka / Queuing” diéta, amely a híres francia táplálkozási szakértő ötletein alapul. Az étkezési terv magas fehérjetartalmú étrendet tartalmaz a kényelmes fogyás érdekében. Az ügyfelek egyéni programot is választhatnak, ahol szakácsaink az ügyfél kérésére bizonyos ételeket elhagynak, vagy bizonyos ételeket helyettesítenek, hogy megfeleljenek az orvosi ajánlásoknak. Egy ilyen diéta ára 3600 rubel./nap.

  Telefonos rendelés (9-től 21 óráig).) vagy egy privát irodában. A “Programok összehasonlítása” rész segít a választásban. Ingyenes szállítás a moszkvai körgyűrűn belül. A szállítási időszakot minden ügyfél számára egyedileg állapítjuk meg. A fizetés készpénzzel, online bankkártyával vagy banki átutalással (jogi személyek esetében) lehetséges. A szolgáltatás előnyei közé tartozik az ételek magas minősége és jó íze, a programok változatossága, a hatékony személyzet, a diéták pozitív eredményei.

  Solo Food

  Értékelés: 4.6

  Solo Food

  Margarita Koroleva, az orvostudományok doktora és táplálkozási szakértő által alapított egészséges ételkiszállítási szolgáltatás. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a fogyás területén. Saját fejlesztésű programjai segítenek a gyors fogyásban és az eredmények hosszabb ideig történő megtartásában. A fő különbség a vállalat és más, fogyókúrás étkezési szolgáltatások között az egyes ügyfelek egyéni megközelítése. Figyelembe veszik az ügyfél kötelező egészségi állapotát, napi rutinját, étrendi preferenciáit. Az ételeket saját konyhai gyárunkban készítjük.

  Olvasson tovább  7 legjobb virág szállítási szolgáltatások Saratov

  Különös figyelmet fordítunk a biztonságra a gyártási folyamat minden szakaszában, a futárszolgálat minőségére. A megrendeléseket autóval szállítják ki. A weboldal 4 fogyókúrás programot kínál – S

 • m, Gourmet, Ön, kirakodás. Az első lehetőség hetente legfeljebb 5 kg-os veszteséget biztosít. Az ügyfeleknek nem kell jelentős változtatásokat eszközölniük az adagjukban. Gluténmentes vagy laktózmentes menük is rendelkezésre állnak. Gourmet termékcsalád segít ízléssel fogyni. A menü ritka alapanyagokat tartalmaz, és a kalóriamérleg biztosítja a fokozatos fogyást.

  A legköltséghatékonyabb változat a Solo (2200 rubel).Napi /nap) azok számára készült, akik gyorsan és kényelmesen szeretnének leadni plusz kilókat. Az étrend világos salátákat, leveseket, hús- és rabszolgaételeket, valamint könnyű desszerteket tartalmaz. A kilencnapos “kirakodási” tanfolyam lehetővé teszi, hogy 8 kg-ot fogyjon. Ezt az ínyenc diétát az orosz showbiznisz számos sztárja használja. A szolgáltatás katalógusa 8 nemzeti konyha több mint 36000 ételét tartalmazza, minden étrend 6 ételt tartalmaz, a menü 30 napon belül nem ismétlődik. A rendelés telefonon vagy online történik. Napi kiszállítás 6-tól 11 óráig., Ingyenes Moszkván belül és a moszkvai körgyűrűtől 15 km-re.

  Csak neked

  Értékelés: 4.5

  Csak neked

  A cég ínyenceknek való diétás ételeket szállít otthonába Moszkvában. 2004-ben indult. Dr. Irina Pocitaeva. A projekt egyedisége az orvosi tudás és a modern főzési módszerek kombinációjában rejlik. A fő elv – az egészséges ételeknek nemcsak egészségesnek, hanem ízletesnek is kell lenniük. A készételek 7-10 adagból állnak, napi 5 étkezéshez. Az étlapokat a szakácsok és a táplálkozási szakemberek közösen tervezik. 13 program létezik, amelyek közül 5 a fogyást célozza. Egy nappal korábban beérkezett megrendelések kézbesítése.

  A sirtfood termékcsalád hatékony és kényelmes fogyást biztosít – a menü speciális szirtuin-termelő összetevőket tartalmaz. Ezek az anyagok segítenek csökkenteni a zsír mennyiségét a sejtekben. A csokoládé szerepel az étrendben, vörösborral kiegészítve, ha nincs ellenjavallat. Költség – 4500 rubel./nap. A “Keto” program gyorsabb anyagcserét biztosít. Csökkenti az elfogyasztott szénhidrátok mennyiségét, ezáltal aktiválja a zsírégetési folyamatot. Az 1500 kcal napi kalóriabevitellel rendelkező fehérjeprogram szintén népszerű. Hal, hús, baromfi és tenger gyümölcsei széles választéka. A Dash-diéta nemcsak a fogyásban segít, hanem normalizálja a vérnyomást is. Fő szabályai közé tartozik a só, a zsírok és a koleszterinszint korlátozása, valamint a káliumot, rostokat és antioxidánsokat tartalmazó termékek bőséges fogyasztása.

  Ingyenes szállítás a moszkvai körgyűrűn belül 5 és 11 óra között. az ügyfél által kiválasztott időpontban, 60 percen belül. A szolgáltatás előnyei közé tartozik az exkluzív karcsúsító programok elérhetősége, amelyeket nagy teljesítmény jellemez, biotermékek használata, ingyenes konzultáció táplálkozási szakemberrel, hűségprogram, amely lehetővé teszi, hogy havonta 3-6 ezer eurót (heti 2-5 ezer eurót) vagy este (21-22 óra) megtakarítson. RUB. megrendelésre.

  Yamdiet

  Értékelés: 4.4

  Yamdiet

  Egészséges ételkiszállítási szolgáltatás Moszkvában 2014 óta működik. Az ügyfelek számára mind a kedvező árú programokat, mind a prémium előfizetéseket kínálja, egészen az egyéni egészségügyi diétákig. A vállalat innovációjának tartják, hogy a vásárlók ételeket választhatnak. Az allergén összetevők ingyenes kizárása a menüből szintén elérhető. Minden ételt friss alapanyagokból, éttermi szintű szakácsok készítenek; nem használnak félkész termékeket, stabilizátorokat vagy más kémiai adalékanyagokat. Naponta reggel (8 és 11 óra között).) vagy este (21 órától 12 óráig).). A szolgáltatás a lakosok számára ingyenes. Overnight szállítási lehetőség anélkül, hogy találkoznia kellene a futárral.

  A szolgáltatás egy visszahívási kérelem nyomtatvány elküldésével igényelhető. Ételeinket lezárt konténerekben vagy hűtőtáskákban szállítjuk ki, mindössze néhány órával az elkészülésük után. A fogyni vágyó felhasználók számára az étrendek 5 változata van, 1900 és 2500 rubel közötti áron./nap. Tanácsadóink segítenek Önnek a legmegfelelőbb program kiválasztásában. A megrendeléseket online vagy mobilalkalmazáson keresztül lehet leadni. A katalógusban a felhasználók az összes étel képét megtalálják, a megfelelő információkkal a FU és az adagonkénti kalóriatartalomról, valamint a vásárlói értékelésekkel.

  A hűségprogram 5% kedvezményt biztosít a megrendelések vételárából, ha Ön 35 napon keresztül folyamatosan használja a szolgáltatást. A szállítási szolgáltatás népszerűségét az ételadagok széles választéka, az ételek jó íze, a gyakori akciók, a rugalmas szállítási ütemterv és az árak széles skálája határozza meg. A vállalat munkájában nem találtak hibát.

  Olvasson tovább  6 legjobb internetszolgáltató Perm városában

  BeFit

  Értékelés: 4.3

  BeFit

  A szolgáltatás egészséges, kiegyensúlyozott, természetes alapanyagokon alapuló ételeket készít és szállít. Minden termék gondosan kiválasztott és szigorúan ellenőrzött minőségű, és megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ételeket közvetlenül a kiszállítás előtt készítik el, így nem használnak tartósítószereket vagy más kémiai adalékanyagokat. Az adagokat légmentesen lezárt tartályokba csomagolják.

  A katalógusban 2 fogyókúrás program található – Extra

 • ght és
 • ght. A diéták fő elve, hogy kevesebb kalóriát fogyasszunk, mint amennyit az ember elkölt. Az étrendek a napi 900, illetve 1100 kalóriás kalóriabevitelben különböznek egymástól. Profi szakácsok és táplálkozási szakemberek dolgoznak a menü összeállításán. Az egyes ételek fotója mellett megtalálható az összetétel és a tápérték leírása. Ha szeretné, bizonyos opciókat kizárhat a menüből, vagy más ételekkel helyettesítheti őket. Az ilyen étrendek költsége attól függ, hogy hány napra van a megrendelés – 4800-6800 rubel.

  A hetente frissülő menü, a természetes ízek és az ételek maximális tápanyagtartalma a szolgáltatás előnyei. Az új ügyfelek rendelhetnek egy próbanapot, amely lehetővé teszi, hogy értékelje a cég munkájának minőségét és a szakácsok kulináris készségeit. A bónuszprogramnak köszönhetően a felhasználók jó kedvezményeket kapnak. Naponta reggel vagy este, 1 órás időközönként. Az MKAD-on (Moszkva külső körgyűrű) kívül élő ügyfelek számára a szolgáltatás ára 250 rubel.

  Intelligens kalóriák

  Értékelés: 4.2

  Intelligens kalóriák

  A szolgáltatás 8 étkezési programot kínál a különböző célokkal és igényekkel rendelkező ügyfelek számára. Az egyes ételek rendelésekor az alkalmazottak figyelembe veszik az ügyfelek ízlésbeli preferenciáit és ételintoleranciáit. A fogyás 2 tartományban – Smart Flash és Smart Shape. Az első ára 2100 rubel./nap. Olyan emberek számára készült, akik mozgásszegény életmódot folytatnak, és már régóta nem diétáztak, és gyorsan szeretnének fogyni. A menü napi kalóriatartalma – 1200 és 1300 kcal között, 5 étkezést tartalmaz. A menü alapját fehérjék, gyümölcsök és zöldségek nyers vagy főtt formában képezik.

  Smart Shape aktív emberek számára, 6 étkezést tartalmaz. Napi kalóriabevitel 1400-1700 kcal. A menü magas minőségű fehérjéket és zsírokat, összetett szénhidrátokat, zöldségeket és friss gyümölcsöket tartalmazó ételeket tartalmaz. A magas glikémiás indexű élelmiszerek teljesen ki vannak zárva. A diéta fő célja a fogyás az egészségkárosodás nélkül. Ár 2300 rub./nap.

  A weboldalon a kiválasztott menü összes ételének képe látható, feltüntetve a kalóriákat és a napi kalóriamennyiséget. A megrendeléseket az Ön fiókjában vagy telefonon adhatja le. A fizetés készpénzzel vagy online bankkártyával történhet. A napi szállítások az ügyfél által választott időpontban történnek, 2 órás intervallumban, reggel 6 és délután 12 óra között. vagy az azt megelőző napon 18 és 24 óra között. A moszkvai körgyűrűn belül a szolgáltatás ingyenes. Ha egyik kínálat sem felel meg Önnek, személyre szabott programot is választhat.

  JustFood

  Értékelés: 4.1

  JustFood

  A mindennapi karcsúsító étkezések egy sor étkezési tervet kínálnak, amelyeket egy professzionális táplálkozási szakember tervezett. Az ételek elkészítéséhez csak friss és természetes termékeket használunk. Minden ételt tesztelünk íz, kalóriatartalom, fehérje, zsír és szénhidrát tekintetében. Tilos a só, a cukor, az élelmiszer-adalékanyagok és a sütés. Online felügyelt fogyókúra otthon.

  A termékcsalád 3 termékcsaládot tartalmaz – sporttáplálkozás, fogyókúra és vegetáriánus étrend. Minden ételhez tartozik egy világos kép az összes összetevő leírásával, súly, kalória, FUD mennyisége adagonként. 1p-ért szállítva. 2 nap reggel 6 órától déli 12 óráig. A szolgáltatás ingyenes Moszkvában a narancssárga zónán belül. Ellenkező esetben a díj 250 RUB. A kezdők számára 990 RUR-ért egy próbanapot biztosítunk. A fizetést bankkártyával a weboldalon vagy készpénzben a megrendelés átvételekor fogadjuk el.

  A szolgáltatás fő előnyei közé tartozik a gyors és pontos szállítás, a főzés szigorú ellenőrzése, a biológiailag lebomló csomagolóanyagok használata, az elfogadható árak, az ételek jó íze.

  Tekintettel az ügyfél igényeire, a személyzet kiválasztja a megfelelő élelmiszer-programot, megvásárolja a megfelelő termékeket, finom ételeket főz és elhozza őket az ügyfél helyére. A válaszadók több mint 95%-a ajánlja a fent említett szállítási szolgáltatásokat. Megjegyzik a felhasznált termékek magas minőségét, az ételek jó ízét és a gyors kiszállítását.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: