A 12 legjobb gyermekbútorgyár Oroszországban

*A szerkesztők szerint a legjobbak. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A jó gyermekbútoroknak nemcsak környezetbarát anyagokból kell állniuk, hanem számos más követelménynek is meg kell felelniük. Bármilyen bútordarab, legyen az asztal vagy szék, kiságy, szék vagy járóka – minden tárgyat a különböző korú gyermekek anatómiai és pszichológiai jellemzőinek figyelembevételével kell elkészíteni. Ez egy igényes, megterhelő folyamat. Sok gyártó van, és nagyon nehéz választani a különböző színes reklámok közül. Ezért szakértőink készítettek Önnek néhány tippet a választásra, valamint a legjobb gyártók értékelésére, akik bizonyították magukat a jó oldalon.

A gyár kiválasztásakor elsősorban a vásárlói visszajelzésekre, a katalógusokra, az anyagokra, a tartósságra és a garanciális szolgáltatásra figyeltünk. A legjobb márkákból álló válogatásunk segít megtalálni a megfelelő gyárat gyermekbútoraihoz.

Hogyan válasszunk bútorgyártót

Minden bútorvásárlás nagy idő- és pénzkiadás. Először is meg kell kerülnie egy csomó üzletet, több száz online platformot kell böngésznie, meg kell kérdeznie a barátok véleményét, és csak az összes szükséges információ összegyűjtése után, végül fizetnie kell a vásárlásért. Ennyi lépés után természetesen biztos akar lenni a kiválasztott bútorok megbízhatóságában és tartósságában. A gyermekbútorok különös figyelmet igényelnek. A növekvő test éppen most alakul ki, ezért az ágynak a lehető legkényelmesebbnek és legmegfelelőbb formájúnak kell lennie. A gyermek szekrényének nem csak sok elemet kell tartania, hanem stabilnak is kell lennie, mert a gyerekek szeretnek futni, és gyakran fáj a bútorokat.

Ahhoz, hogy gyermeke szobája a lehető leghangulatosabb és legpraktikusabb legyen, szakértőink azt tanácsolják, hogy válasszon egy hasonló stílusú bútorcsoportot. A bútorboltokban és a gyári raktárakban általában különböző korosztályok számára vannak készletek: babaágyak csecsemőknek, etetőszékek és fekvő háttámlával ellátott játszószékek. Az idősebb gyerekeknek ágyakra és kanapékra van szükségük, néha transzformátor vagy pótágy lehetőségével. Életkortól függetlenül a hálószobabútoroknak figyelembe kell venniük a gyermek testének fejlődését. Az ágy nem zavarhatja a növekedését és fejlődését. A gyermekbútorokra vonatkozó szigorú követelmények és minőségi előírások miatt a gyártóknak nagy figyelmet kell fordítaniuk a gyártásra. Egyetlen gyermekkészlet-modell sem kerül a boltokba állami minőségi tanúsítvány nélkül. Ha szeretné, közvetlenül az üzletben kérheti az eladótól.

Van néhány egyszerű és hatékony tipp a legjobb bútoregyüttes kiválasztásához:

 1. Próbáljon meg egy teljes készletet rendelni. Semmi mást nem kell vásárolnia, és a helyiség azonnal működőképessé tehető.
 2. Az egyéni vázlatnak megvannak a maga hátrányai, Az elkészítése akár egy hónapig is eltarthat. Ha azonban nem találja meg, amit keres, szerezze meg saját elképzelését arról, hogyan nézne ki a gyermek hálószobájának méretének optimalizálása érdekében.
 3. Figyeljen a színösszeállításra. A szakértők azt tanácsolják, hogy ne válasszon túl világos nyomatokat. Részesítse előnyben a saláta, a sárga vagy a lila színeket. A pszichológusok nyugodtnak és harmonikusnak tartják őket a gyermek pszichéje számára.
 4. Tömörfa bútorokVisszataszító bútorok magas árral, de akár száz évig is eltarthatnak. nem annyira a gyermekágyakhoz, de egy szekrény vagy egy iskolai íróasztal valódi fából készülhet. A környezetbarát anyagok és a tartósság hosszú távon megtérül.
 5. Ha alacsony árú bútorokat választ, nézze meg alaposan az üzletek kínálatát. A gyári katalógusok túlcsordulnak, és még az alacsony árszegmensben is találhat minőségi bútorokat.
 6. A gyártás során alkalmazott modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy különböző anyagokból készítsünk bútorokat. A leggyakrabban használt anyagok: forgácslap, MDF és tömörfa.
 7. Készítsen vázlatot a helyiségről. Segít, ha elmagyarázza a szobával kapcsolatos terveit az üzlettanácsadónak. Bizonyos esetekben sokkal kényelmesebb, ha a tanácsadó otthonában keresi fel Önt. Sok bútorüzletben a mérő technikusok ingyenesen jöhetnek.
 8. Válasszon olyan gyermekbútorokat, amelyek karbantartása nem túl válogatós. Akkor a vásárlás igazi öröm lesz.
 9. Ha a szoba felújítása nagy költséggel jár, néha érdemes lehet tervezőt hívni. Segít, ha a hálószobai szettet és egyéb berendezési tárgyakat a meglévő stílushoz illeszkedően választja ki.
 10. Ha műanyag vagy forgácslap bútorokat választ a gyerekszobába, célszerű ellenőrizni, hogy a műanyag bútorok rendelkeznek-e minőségi tanúsítvánnyal, vagy ellenőrizni, hogy a forgácslap a legalacsonyabb formaldehid-kibocsátási indexszel rendelkezik-e.
Olvasson tovább  9 legjobb szépségklinika itt: Szentpétervár

Ergonómia

Értékelje a tervezést, fordítson különös figyelmet az ergonómiára. Néha a bútorok funkcionálisnak tűnnek a boltban, de abban a pillanatban, amikor lenyűgözik, elfelejtheti gyermeke személyiségét. Képzelje el a készletet működés közben: méretei és hogyan fog elférni a gyermekszoba minden sarkában; ahol a gyermek általában fut, és hogyan kell elhelyezni a bútorokat úgy, hogy ne essenek rá tárgyak stb. A gyerekek is gyorsan felnőnek. Jobb, ha “túl nagy” bútorokat vásárolunk. Ezzel időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

A gyerekek gyakran csípik a karjukat és a lábukat, ezért jobb, ha a bútorokat zárókkal választják. Ez megóvja őket a sérülésektől. Egy másik veszélyes bútorelem az éles sarkok. A modern gyártók igyekeznek modelleket készíteni nélkülük, de még mindig megtalálhatóak néhány. Ha gyermeke nagyon aktív, akkor ez a bútor biztosan nem az Ön családjának való, függetlenül attól, hogy milyen szép. Ha emeletes ágyról vagy egyszerűen csak magaságyról van szó, akkor a gyermek biztonsága érdekében rendelkeznie kell határoló csíkokkal. A legjobb, ha hipoallergén töltettel ellátott ortopéd matracot választ, amelyet levehető huzattal kell ellátni.

Bútor az iskolások számára

Ennek a kategóriának figyelembe kell vennie a tanulók egészségügyi szükségleteit. Például fontos, hogy bizonyos paraméterek szerint válasszon egy íróasztalt, így megmentheti gyermeke testtartását és látását. oktatás 1 Az íróasztalt a gyermek testtartásának és látásának megfelelően kell kiválasztani. A pontos számadatok az alábbiakban láthatók:

 1. 6-7 éves – 52 cm
 2. 7-8 éves korig – 58 cm;
 3. 9-11 éves korig – 70 cm.
 4. óvodás korú kisgyermekek számára – 40-45 cm.

Kortól függetlenül kívánatos, hogy a bútorfesték vízbázisú legyen: víz-emulzió, akril és akril-poliuretán, akvalak vagy olajviasz. Figyelembe véve a készletek származási országát, ne feledje, hogy a hazai bútorok már nem rosszabb minőségűek, mint a külföldiek. Mi több, a vásárlás után sok extra bónuszt kaphat: ingyenes érkezés a méréshez, összeszereléshez stb. Az orosz gyártók teljes körű szolgáltatása tökéletesen ötvözi a kedvezőbb árat. Ez utóbbiról jobb, ha előre dönt. Így csökkentheti a katalógusok böngészésével töltött időt, és kihagyhatja azokat a szegmenseket, amelyeket nem engedhet meg magának.

Egyébként nem igényel bonyolult ellátást. Szakértőink összeállítottak egy listát a legjobb bútorgyárakról, amelyek évek óta képesek bizonyítani a vásárlóknak termékeik magas minőségét. Ezeket a termékeket vásárolják leggyakrabban az orosz fogyasztók, akik aztán visszajönnek még többért.

A legjobb oroszországi gyermekbútorgyárak rangsora

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb oroszországi gyermekbútorgyárak rangsora 1 Doody Woody 5.0
2 Mamka 4.9
3 Baby Chipak 4.8
4
 • táblázat
 • 4.7
  5

  layply

  4.6
  6 TESCA 4.5
  7 Domus Mia 4.4
  8 The Cranberries 4.2
  9 Legenda 4.1
  10 Kvikk 4.0
  11 Tomy Niki 3.9

  Doody Woody

  Értékelés: 5.0

  Doody Woody

  Gyermekbútorgyár 2014 óta van a piacon. A márka különösen népszerű a kényelmes játékszékek és a kreatív asztal paddal. “Doody Woody gyakran szervez vásárlási kalauzokat a vásárlók örömére. 5-20%-os kedvezménnyel vásárolhat bútorokat az eladásokon. A padlóra állítható kollekció kiemelkedik – fenntartható anyagokból készült, nyitott a pihenésre, a játékra, a kreativitásra és a fejlődésre, egyszóval élénk életet kínál gyermekének. A ház a háztartás tagjait is közelebb hozza egymáshoz, és segít megteremteni a családi kapcsolatok hangulatát.

  Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből: “Vettem egy ágyat egy asztallal és egy polccal. Szeretem az építési minőséget és a színeket. A gyerekek boldogok és jól aludtak az első naptól kezdve. Az ügyfelek szerint a gyár bútorai segítenek elkapni egy igazi kreatív hangulatot, ezért az egyik legjobbnak minősítették.

  Előnyök

  • egyedi bútorok;
  • modern felszerelés;
  • bükk és tölgy bútorok használata.

  Hátrányok

  • nincs.

  Mamka

  Értékelés: 4.9

  Mamka

  A márkabútorok megjelenése és praktikussága első látásra lenyűgözi a vásárlókat. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az anyagok környezetbarát felhasználására, de nem feledkezik meg arról sem, hogy a kicsiket is kényeztesse egy hangulatos bútordizájnnal. A hipoallergén lakkanyagok nem okoznak reakciókat és kellemes illatot árasztanak. A legmerészebb és legszínesebb minták a katalógusban találhatók.

  Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből : “A cég kizárólag tiszta bükkfával dolgozik, nincs kellemetlen szag a festésnél, a minőség luxus, a terméket puha anyagokba csomagolják és ládákban szállítják bármelyik városba”. A márka a legérdekesebb formatervezési minták rangsorában a következő helyezést érte el. A márka modelljeit még hírességek is választják, ezért szakértőink felfigyeltek rá.

  Előnyök

  • környezetbarátság;
  • megfizethető árak;
  • tiszta bükkfa;
  • személyes menedzser;
  • profi szerelők.

  Hátrányok

  • hosszú gyártási idő.

  Baby Chipak

  Értékelés: 4.8

  Baby Chipak

  A másfél és három éves kor közötti kiságyak alja 3 pozícióban állítható. A gyártó különös figyelmet fordít a matracra. A kiságy mérete nem lehet több fél centiméternél. A burkolóanyagban használt speciális festék hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a márka gyakran gyárt olyan bútorokat, amelyeknél teljesen hiányoznak az éles sarkok, amiért az ügyfelek különösen nagyra értékelik. A gyártó tömörségéért és stílusérzékéért a mi rangsorunkba került.

  Előnyök

  • biztonságos sarkok;
  • mérsékelten élénk színek;

  Hátrányok

  • nem található.

 • Street
 • Értékelés: 4.7

  <li></div><p>ttle street” src=”/wp-content/uploads/2023/04/4511666666196501-8812.jpg” height=”300″ title=”</p><li>Street”><p>A márka saját, felhasználóbarát weboldallal rendelkezik, és könnyen megtalálható a közösségi médiában. Tervezőjük mindig segít megtalálni a tökéletes színeket és funkciókat. Bútorok rendelése “</p><li>Könnyű olyan környezetet teremteni, ahol gyermeke kényelmesen tanulhat és játszhat. A szekrényekben található tárolórendszerek különböző változatokban kaphatók: polcok, fiókok, ládák, rudak… A márka 100%-ban eredeti tervezésű bútorokat gyárt, és mindig kedvezményt kínál több szekrény vásárlása esetén.<p>A gyártó tudja, hogy a szülők számára milyen nehéz elképzelni a gyerekszoba végleges változatát, ezért ingyenes kollázst kínál az ügyfeleknek. Ennek köszönhetően láthatja, hogyan illeszkednek egymáshoz a bútorok, és bátran dönthet. Egy tapasztalt vásárló hozzászólása : “Két szekrényt rendeltem a fiaimnak és éjjeliszekrényeket. Csúcsminőség a csúcson!!”A márka megkülönböztető jegye – ergonómia, egyszerű formák és a képzelet teljes mozgástere. Ezért szakértőink a legjobbak közé sorolták.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>természetes anyagok;</li><li>érdekes kialakítás;</li><li>gyönyörű színválaszték;</li><li>Kiváló minőségű festés</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kényelmetlen összeszerelési útmutató.</li></ul><h3><p>layply</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Playply

  Ez a gyártó nem korlátozza a gyermekek állandó mozgását. A márka bútorai annyira biztonságosak, hogy nyugodtan lehet rajtuk ugrálni, mászni és természetesen aludni is lehet rajtuk. A gyártó weboldalán gyermek és serdülők számára egyaránt találhat bútorokat. A design egyszerű formákon alapul, anélkül, hogy túlságosan stilizált lenne. A márka tervezői nemcsak eredeti terveket dolgoznak ki, hanem rendszeresen konzultálnak pszichológusokkal és pedagógusokkal is. Tanácsuk segít a fejlődéshez, a tanuláshoz és a kreativitáshoz megfelelő környezet megteremtésében.

  A szakértők nagyra értékelték a gyártó mély érdeklődését a gyermekek környezetének alakítása témájának kutatása iránt, ezért választották a gyárat a minősítésünkhöz. A bútorok összességében szilárdak. A festék és egyéb anyagok kiváló minősége ellenére a gyártó azt javasolja, hogy kerüljük a közvetlen napfényt a bútorokra. Ez a kromatikus jellemzőik csökkenését okozhatja.

  Előnyök

  • gyönyörű minőségi gyűjtemények;
  • Matracok és egyéb kiegészítők a katalógusban.

  Hátrányok

  • A falra szerelhető tartozékok nem tartozékai.

  TESCA

  Értékelés: 4.5

  TESCA

  A Tesca bútorokat a legmodernebb berendezéseken gyártják Oroszországban. Itt rendelhetsz bútorokat lányoknak és fiúknak, valamint bútorokat tinédzsereknek. Különösen népszerűek a bükkfa dobozok. Kiválasztott tömör bükkfából készültek, MDF kivitelben. A bútorok lekerekített élei teljesen biztonságosak a gyermekek számára. A vásárlóknak az is tetszik, hogy ortopédiai ráccsal van ellátva. A márka szerepel a prémium minőségre vonatkozó értékelésünkben.

  A katalógusban különböző kombinációk közül választhat: tetőtéri ágy, emeletes ágy, fiókos modell stb. A gyártó az ágyakon kívül polcokat, komódokat, szekrényeket és asztalokat is gyárt. A vásárlók úgy vélik, hogy ez a bútor szeretettel készült, a tervezéstől az anyagokig. A nagyszámú értékelés és a bizalom a márka bekerült a minősítésünkbe.

  A

  • rugalmas a méret tekintetében;
  • a gyűjteményben található bútorok nagy választéka;
  • magas szintű biztonság;
  • ár-érték arány.

  Hátrányok

  • Legfeljebb két hónapos szállítási idő.

  Domus Mia

  Értékelés: 4.4

  Domus Mia

  A Domus Mia gyermekbútorgyártó cég látványos transzformátor ágyakkal szerzett magának nevet, amelyeket úgy lehet megrendelni, hogy növekedjenek. A gyár tökéletesen ötvözi a funkcionalitást az érdekes dizájnmegoldásokkal. Ez a bútor különösen alkalmas, ha sokat mozog. A robusztus hardverek akár 100 össze- és szétszerelést is kibírnak. Maga a gyártás Moszkvában található.

  A gyártó betartja a GOST szabványokat, és 24 hónapos garanciát biztosít az ügyfeleknek a bútorokra. Az egyetlen hátránya, hogy a bútorok gyártása késhet. A vásárlók szerint azonban a bútorok kiváló minősége megéri a várakozást. A legstílusosabb megoldások toplistájára került.

  Az érdemei

  • erős szerelvények;
  • Természetes fa bútorok,
  • Kreatív moduláris készletek.

  Hátrányok

  • nem figyeltek meg.

  Áfonya

  Értékelés: 4.3

  The Cranberries

  Az áfonya márka arról nevezetes, hogy a vásárlók egy helyen vásárolhatnak meg mindent, amire a gyermekszobához szükségük van. Itt nem csak a sikeres bútorokat rendelheti meg, hanem ágyneműt is felvehet. A szülők nagyra értékelik a Cranberry gyermekbútorokat a kényelem és a szigorú biztonsági előírásoknak való megfelelés miatt. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyártó teljes körű készleteket kínál az ügyfeleknek, a márka nagyon népszerű.

  Minden gyári kollekciót az ergonómia és az érdekes stílus jellemez. Az egyetlen hátránya ennek a bútornak – egy átmeneti szag, amely a vásárlás után 2-3 nappal elhasználódik. Az ügyfelek azonban továbbra is ezt a gyártót részesítik előnyben. szakértőink észrevették, hogy a gyárban abszolút minden korosztály számára vannak megoldások. A modellek széles skáláján bekerült a rangsorunkba.

  Előnyök

  • termékbiztonság;
  • modellek minden korosztály számára;

  Hátrányok

  • Alaposan ellenőrizni kell a csomagot.

  A legenda

  Értékelés: 4.2

  Legenda

  A “Legend” híres a kiváló bútorválasztékáról. A megfizethető ár még vonzóbbá tette a gyárat az ügyfelek számára. Megrendelésre készült és nagyon gyorsan szállították. Amint a megrendelése elkészült, számos városban kiszállíthatjuk és átvehetjük. A gyártó bútorai tökéletesen helyet takarítanak meg, kényelmes környezetet teremtve a gyermekek tanulására és kreativitására.

  Egyes ügyfelek elégedetlenek az igényes tervezés hiányával, így a “Legend” bútorok alkalmasabbak azok számára, akik gyors átfutási időre összpontosítanak. Lakonikus kialakítása lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző kivitelű belső terekbe. A szakértők értékelték, hogy a bútorok biztonságosak és a gyermekek igényeihez optimalizáltak-e. A gyors szállítási határidőkkel kombinálva ez a gyárat méltóvá teszi arra, hogy a legjobbak rangsorában helyet foglaljon.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • széles választék;
  • megfizethető ár;
  • szállítás számos városban.

  Hátrányok

  • először szag van

  Kvikk

  Értékelés: 4.1

  Kvikk

  A “Quick” bútor kiemelkedik a versenytársak közül nagy tartósságával. Természetes fából készült, és környezetbarát festékkel festették. A modellek hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy minden gyermekszobába megtalálja a legjobb lehetőséget. A gyerekek szeretik a bútorok stílusos kialakítását, a szülők pedig értékelik a funkcionalitást. Az igényes árak egy másik üdvözlendő kiegészítést jelentenek az ügyfelek számára.

  A gyermekbútorok formaldehid-kibocsátási osztálya nem haladhatja meg az E1-et. Ez a gyár rendelkezik vele – E0,5, így a bútorokat biztonságosnak tekintik. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből : “Bútorokat vásárolt a gyerekszobába ettől a cégtől. A lányom szereti. Kellemes színkombináció, funkcionalitás, minőség. Mindent a legapróbb részletekig átgondoltunk. A márka sok hálás vásárlót és lelkes véleményt szerzett, amiért a legjobb rangsorunkba került.

  Előnyök

  • Természetes furnér, tömör fa;
  • szigorú minőségellenőrzés;
  • időben történő szállítás.

  Hátrányok

  • Ritka esetekben az ágymodellek nyikorognak.

  Tomy Niki

  Értékelés: 4.0

  Tomy Niki

  A bútorgyár emeletes ágyakat, tetőtéri ágyakat és különböző kész kollekciókat készít gyerekszobákba. Minden márkabútor tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel a nemzetközi minőségi szabványoknak. Csak természetes anyagokat és kiváló minőségű festékeket választunk minden egyes darabhoz.

  Annak ellenére, hogy ennek a gyárnak a választéka nem olyan nagy, a gyárat a minőségéért értékelik. A gyártó a modern európai trendeket részesíti előnyben. Minden anyag környezetbarát, a svájci gyártású szerelvények pedig tartósak. A vásárlók szerint ezzel a bútorral könnyű kényelmet teremteni. A szülők szeretik a lábak gumírozott talpát, amely nem rongálja meg a padlóburkolatot. Szakértőink azért választották a márkát, mert előre látja az ügyfelek vágyait és igényeit.

  Előnyök

  • Európai szerelvények;
  • helytakarékos;
  • a bútorokat olasz Renner festékkel festették.

  Hátrányok

  • Kevés modell raktáron.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: