Top 14 fejlesztő Krasznodar városában

A lakásvásárlás izgalmas és megterhelő időszak az oroszok életében. Az elmúlt évtizedekben az emberek csalással és rablással szembesültek, pénzt és egészséget veszítettek. Krasznodar lakói sem kivételek. Ezért a legfontosabb dolog az ingatlanpiacon a fejlesztő kiválasztása. Szakértőink tanácsai segítenek elkerülni a lakásvásárlással járó idegőrlő és pénzügyi veszteségeket.

Tanácsok az építtető kiválasztásához

A vállalat honlapja.Oroszországban minden építőnek van hivatalos honlapja. És érdemes elkezdeni tanulmányozni az építési szervezet hátterét.

Először is el kell olvasni a nyilvánosan hozzáférhető dokumentumokat. A kötelező minimum tartalmazza az alapító okiratot, a bejegyzési igazolást és az adóhatóságnál történő nyilvántartásba vételt, a jogi személyek egységes állami nyilvántartásából származó kivonatot.

Minden tisztességes építkezésnek rendelkeznie kell az önkormányzat érvényes engedélyével és egy projektnyilatkozattal.

A finanszírozás forrása. Egy lakótömb, nem is beszélve egy egész komplexum költségéről, nagyon magas. az ingatlanfejlesztők gyakran kétféle forrásból finanszírozzák a beruházásokat.

 1. A pénzt a jövőbeli tulajdonosoktól lehet beszedni. Erre a célra lakásszövetkezeteket hoznak létre, az első részleteket a projekt kezdete előtt fizetik ki.
 2. Egyes építőipari vállalatok szorosan együttműködnek a nagy pénzintézetekkel. A ház építéséhez szükséges pénzeszközöket biztosítják; a projekt befejezése után a fejlesztő önállóan értékesíti a lakásokat az ügyfeleknek.

Építési idő. Sok orosz számára fájdalmas téma a ház építésre való felkészülésének késedelme. Az építés sebessége sok tekintetben az építési technológiától függ.

 1. A leggyorsabban növekvő magasházak a panelépületek. Ezeket előregyártott födémekből szerelik össze, amelyeket a gyártóüzemből szállítanak a helyszínre. Az épület általában 7-12 hónap alatt készül el.
 2. A monolitikus vázszerkezetű házak nagyon tartósak, de hosszabb ideig tart az építésük (1,2-2 év).
 3. A téglaépítésű lakóházak hosszú távú építkezésnek tűnnek a panel- és monolitkeretes lakóházak hátterében. Az építtetőnek 2,5-4 évet kell eltöltenie a doboz felállításával. Az ilyen épületek azonban kiváló hang- és hőszigeteléssel rendelkeznek.

Az építtető nyitottsága. Sok kritika az ügyfelektől a fejlesztők felé az átlátható és nyílt tájékoztatás hiánya miatt az építkezés előrehaladásáról.

 1. Egyes vállalatok fényképes és videós jelentéseket tesznek közzé a honlapjukon. Néha azonban az anyagot hónapokig nem frissítik, így az érdeklődő felhasználóknak érdemes figyelniük a fejleményeket.
 2. Az építkezés üteméről a webkamerás közvetítések adják a legjobb információt. Elég, ha munkaidőben az interneten megnézzük az építkezés helyszínét, hogy értékelni tudjuk a munkások tevékenységét.

Vélemények a tematikus oldalakon. A boldog (és kevésbé boldog) tulajdonosok visszajelzései sok információt adhatnak az építtetőről. Megosztják benyomásaikat az építési folyamatról, a lakások előnyeiről és hátrányairól, valamint a vállalat felelősségének mértékéről a hiányosságok kijavításában.

Kiválasztottunk 14 a legjobb építők közül Krasznodar városában. Mindegyiküknek sikerült bizonyítania, hogy érdemes lakóparkokat építeni a városban. Az elhelyezésről szóló döntés meghozatalakor a szakértői magazin szakértői véleményekre támaszkodott, figyelembe véve a lakástulajdonosok visszajelzéseit is.

A legjobb ingatlanfejlesztők értékelése Krasznodarban

Jelölés hely Fejlesztő értékelés
Krasznodar legjobb építőinek értékelése 1 YURSC 5.0
2 NeftestroyIndustriya-South 4.9
3 YugStroyInvest 4.8
4 SpetsStroyKuban 4.7
5 YugStroyImperial 4.6
6 AlMax-Stroy 4.5
7 AKSIS 4.4
8 Metrix Development 4.3
9 AlfaStroyComplex 4.2
10 VKB-Új épületek 4.1
11 Dogma 4.1
12 SMU Krasznodar 4.0
13 Család 4.0
14 Győzelem 4.0

YURSK

Értékelés: 5.0

YURSK

Az URSK vállalat több mint 18 éve dolgozik az építőipari szolgáltatások piacán. A gyors és magas színvonalú megoldásoknak köszönhetően az építtetőnek sikerült megbízható partnerként hírnevet szereznie. A szakértők nagyra értékelik, hogy a vállalat a megfizethető lakhatásra összpontosít. A cég következetesen a Krasznodar top 5 fejlesztője között van, és a felülvizsgálatunkban aranyat nyer. Több mint 500 ezer eurót kell jóváírni az építtetőnek. sq. m lakásépítésre, több mint 5000 boldog családnak. 2017-ben az URSC Corporation elnyerte a megbízhatóságért és a magas teljesítményért a közellenőrzés arany pecsétjét.

Olvasson tovább  16 legjobb éjszakai klub Moszkvában

Krasznodar lakosai a véleményekben dicsérik az építtetőt a megbízhatóságért, az építési terület jó választásáért, a fejlett infrastruktúráért. Gyenge kivitel és magas árak.

Előnyök

 • felelősségteljes megközelítés;
 • gyors építés;
 • jó szomszédságok;
 • jó infrastruktúra.

Hátrányok

 • durvulás;
 • magas ár.

NeftstroyIndustriya-South

Értékelés: 4.9

NeftestroyIndustriya-South

A NeftestroyIndustriya-South szakosodott vállalat 2001 óta dolgozik Krasznodar építőipari piacán. Ez idő alatt a fejlesztő 128 épületet adott át. 11 további egység van előkészítés alatt. A cég létrehozott egy tervező intézetet, amely lehetővé tette számára, hogy egyedi lakásalaprajzokat hozzon létre. A szakértők megjegyzik a szervezet stabil pénzügyi helyzetét és a képzett személyzetet. Az építtető a magas komfortfokozatú házakra specializálódott. A monolit-tégla szerkezetek rendkívül tartósak, és akár 7 pontos földrengéseknek is ellenállnak.

A felhasználók kedvelik az építési területek kiválasztását, a megbízhatóság hírnevét, a határidőre történő szállítást. A hátrányok között említik a magas árat és az instabil minőséget.

Előnyök

 • A tárgyak időben történő üzembe helyezése;
 • saját tervezőintézet;
 • jó választás a területek között;
 • az épületek nagyfokú szilárdsága.

Hátrányok

 • magas árak;
 • instabil minőség.

YugStroyInvest

Értékelés: 4.8

YugStroyInvest

A YugStroyInvest építőipari vállalatot 2003-ban alapították Sztavropolban. Fennállása alatt a befolyási köre kibővült, ma az építtető projekteket épít Sztavropolban, Rosztov-on-Donban és Krasznodarban. A vállalat összesen 170 lakóépületet, 6 komplexumot, 15 szociális létesítményt és 5 bevásárló- és irodaközpontot (3460 ezer. négyzet. ). A Panorama 2019-ben készült el. A Gubernszkij-komplexum (8 épület) a tervek szerint 2023-ra készül el. A szakértők figyelmet fordítanak a vállalat saját termelési létesítményeire, amelyek lehetővé teszik az ingatlanok költségeinek csökkentését.

A lakosok szeretik a racionális elrendezést, a jó infrastruktúrát, a gyors építési sebességet. Mínusz: gyenge minőségű kivitelezés és gyenge szigetelés.

Előnyök

 • fejlett infrastruktúra;
 • saját termelési létesítmények;
 • megfizethető árak;
 • gyors tempó.

Hiányosságok

 • a befejezés alacsony minősége;
 • gyenge zajszigetelés.

SpetsStroyKuban

Értékelés: 4.7

SpetsStroyKuban

A SpetsStroyKuban ígéretes építőnek számít a krasznodari piacon. Az okos befektetéseknek köszönhetően a vállalat egyszerre több nagyszabású projektet is megvalósít. Az épületek befejezése késedelem nélkül történik. Érdekli az építőiparban a házak emberek választhatnak a hivatalos honlapján a ház egy bizonyos szintű kényelem (Premium, Comfort +, Business). A szakértők kiemelik a lakásértékesítés modern megközelítéseit, kedvezményeket, részletfizetést, jelzálogot stb. kínálva. .

A krasznodari lakosok dicsérik a céget a papírmunkával kapcsolatos segítségéért, a fotó- és videojelentések közzétételéért és gyors tempójáért. Elégedetlenek a vezetők visszajelzéseivel és a rosszul átgondolt elrendezésekkel.

Előnyök

 • modern megközelítések;
 • segítségnyújtás a dokumentumok elkészítésében;
 • fotó- és videóriportok közzététele;
 • a házak időben történő átadása.

Hátrányok

 • Gyenge visszajelzés;
 • rosszul átgondolt elrendezések.

YugStroyImperial

Értékelés: 4.6

YugStroyImperial

A vezető pozíciót az építőipari piacon Krasznodar cég YugStroyImperial köszönhetően egy teljes ciklusban a. A fiatal fejlesztő 2013 óta működik; rövid idő alatt sikerült jelentős szereplővé válnia. A sikeres startupot “Az év felfedezése” díjjal ismerték el. az ügyfeleknek a szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk, a tervezéstől a kész projektek irányításáig. A házak stílusos dizájnjukkal, vonzó építészetükkel és eredeti műszaki megoldásaikkal tűnnek ki. A fejlesztő ajándékba kínálja a lakások befejező munkálatait.

Azonban nem minden ügyfél elégedett az ingatlanjaival. Megjegyzik a szomszédos ingatlanokról szóló hiányos információkat, így idővel az egész kilátást magas épületek fedik le.

Olvasson tovább  A 7 legjobb készétel-kiszállítási szolgáltatás Moszkvában a súlygyarapodáshoz

Előnyök

 • teljes építési ciklus;
 • stílusos design;
 • vonzó építészet;
 • eredeti tervezési megoldások; 5 4.

Hiányosságok

 • hiányos információk a szomszédos ingatlanokról.

AlMax-Stroy

Értékelés: 4.5

AlMax-Stroy

Az AlMax-Stroy-nak sikerült felhalmoznia az építőiparban szerzett tapasztalatokat… 17 éve az építtető 20 projektet valósított meg Krasznodarban. Közülük a “Novye Cheremushki”, “Prikubansky”, “Shokolad”, egy multifunkcionális központ BossHouse, “Ellada”, “Ellada”, “Prikubansky”, “Shokolad”, “Novye Cheremushki”, “Prikubansky”, “Prikubansky”. A Na Sadovaya lakópark befejezését 2020-ra tervezik. A menedzserek egy éves előfizetéssel próbálják elcsábítani az ügyfeleket az épülő ingatlan melletti fitneszklubba. 5%-os fix kamatozású családi jelzáloghitelek.

Az ügyfelek dicsérete a változatos projektekért, ahol nemcsak a magasépületek, hanem a kényelmes 3 emeletes házak számára is van hely. Az emberek elégedetlenek a lassúsággal és az utak hiányával.

Előnyök

 • a házak különböző változatai;
 • jelzáloghitel állami támogatással;
 • ajándékok a vásárlóknak;
 • jó minőség.

Hátrányok

 • lassú tempó;
 • rossz infrastruktúra.

AKSIS

Értékelés: 4.4

AXIS

Az AKSIS építőipari vállalat 2015-ben alakult. A fejlesztő sikeresen befejezett két nagy projektet Krasznodar külvárosában. A szakértők dicsérték a fiatal játékos jó szigetelés a lakóépületek, vonzó megjelenés, jó választás a helyét. A vállalat együttműködik a legnagyobb kivitelezőkkel, kompetens fejlesztőkkel és pénzügyileg stabil befektetőkkel. A vállalat erősségei közé tartozik a modern elrendezés, a magas színvonalú kivitelezés. De az építtető nem mindig tudja betartani a határidőket.

A Krasznodari Lakópark lakóinak sokáig kellett várniuk, problémák voltak a kommunikációs kapcsolatokkal, a parkolók nem voltak felszerelve. Az ügyfelek sem szeretnek kommunikálni a vállalat vezetőivel.

Előnyök

 • modern elrendezések;
 • kiváló minőségű szigetelés;
 • Jó választás a helyszín;
 • vonzó megjelenés.

Hátrányok

 • a szállítási határidők be nem tartása;
 • nincs parkolás.

Metrix Development

Értékelés: 4.3

Metrix Development

Három nagy fejlesztő csatlakozott a Metrix Development szakemberekből álló csapatához. A vállalat szorosan együttműködik a bankokkal és a biztosítótársaságokkal, így az ügyfelek védve vannak az előre nem látható helyzetekkel szemben. Több mint 2500 család él a Metrix Development által épített házakban. Az építtető portfóliója 6 épület építésére vonatkozó megrendeléseket tartalmaz Krasznodarban és Tuapszében. Az építés alatt álló lakások összterülete több mint 250 000 négyzetméter. . Az ügyfeleknek a lakások és lakónegyedek széles választékát kínáljuk. Az épületekbe kiváló minőségű ablakokat, ajtókat és modern villany-, hő- és vízmérőket szereltek be.

A szakértők és a bérlők egyetértenek abban, hogy a fejlesztő a legjobb ár-érték arányt találta meg. Parkolási lehetőségek hiánya, fejletlen infrastruktúra, zaj.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • jó szomszédságok;
 • Hűséges menedzserek;
 • minőségi anyagok.

Hátrányok

 • nagy zaj;
 • nincs parkoló.

AlfaStroyComplex

Értékelés: 4.2

AlfaStroyComplex

Az AlfaStroyComplex jól kiépített infrastruktúrát kínál ügyfeleinek. Ennek a megközelítésnek köszönhetően az építtető rövid idő alatt elnyerte a krasznodari lakosok bizalmát. A cég 2012-ben jelent meg a piacon a Krasznodar Területen, 7 év után az AlfaStroyComplex a TOP 40 fejlesztőhöz került Oroszországban. Szakértők úgy vélik, hogy a vállalat több mint 500 ezer négyzetméternyi ingatlannal rendelkezik. sq. m lakó- és kereskedelmi ingatlanok. Ma a fejlesztő portfóliójába 10 lakópark tartozik. A teljes körű infrastruktúra mellett az ügyfeleket a kényelmes elrendezés és a megfizethető árak is vonzzák.

A felülvizsgálatokban is vannak hiányosságok, amelyeken a fejlesztőnek dolgoznia kell. Nem mindig tartja be az építési határidőket, sok kívánnivalót hagy maga után az ablakok, ajtók, befejező munkák minősége tekintetében.

Előnyök

 • jó szigetelés;
 • fejlett infrastruktúra;
 • kényelmes elrendezés;
 • megfizethető árak.

Hátrányok

 • a teljesítési határidőket nem tartják be;
 • a befejező munkák alacsony minősége.

VKB-Új épületek

Értékelés: 4.1

VKB-Új épületek

A VKB-Novostroyki a dél-oroszországi nagy fejlesztőket foglalja magában. 2004 óta a cégnek sikerült több mint 115 ezer négyzetméternyi lakóházat értékesítenie az oroszországi Krasznodarban. Eladó lakások, körülbelül 6000 tétel még mindig elérhető. A fejlesztő 10 nagy bankkal működik együtt, amelyek jelzáloghiteleket nyújtanak az ügyfeleknek. A szakértők dicsérték a vállalatot a szociális programokban való aktív részvételéért, a vonzó akciókért és kedvezményekért. Jelenleg az 5. helyen áll az országban a lakhatás szempontjából megrendelt.

Olvasson tovább  A 14 legjobb sushi és roll étterem Szentpéterváron

Lakosok Krasznodar, azt mondta, könnyű megtalálni lakások, meg lehet tenni anélkül, hogy elhagyja otthonát. Házak választéka Krasznodar különböző területein. Az építkezés üteme azonban lassú, a befejező munkálatok minősége pedig sok kívánnivalót hagy maga után.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • lakások széles választéka;
 • aktív részvétel a szociális projektekben;
 • könnyű lakásválasztás.

Hátrányok

 • alacsony építési ütem;
 • gyenge minőségű kivitel.

Dogma

Értékelés: 4.1

Dogma

A Dogma megbízható fejlesztőként szerzett hírnevet Krasznodarban. A céget 2010-ben alapították, a szakértőket megvesztegették a kötelezettségeik teljesítésének nyílt és felelősségteljes megközelítése által. Több mint 3 ezer éve dolgozik a fejlesztő az Andersen lakóparkon. A családok lakásokat vásároltak Krasznodarban, és a megbízott lakások teljes területe meghaladta a 90 000-et. kv. . az ügyfelek számára vonzó tényezőnek tűnik a kedvező ár, a saját infrastruktúra, a gyepterületek minőségi parkosítása. A lakók a lakóparkok elhelyezkedését is kedvelik.

Az építtetőnek nagyobb felelősséget kell vállalnia a tárgyak időben történő szállításáért, ez a pont riasztó az ügyfelek számára. Gyakran előfordul, hogy a lakóterületet a szállításkor növelik, ezért többletforrásokat kell igényelni.

Előnyök

 • nyitottság;
 • kedvező ár;
 • udvari parkosítás;
 • a házak jó elhelyezkedése.

Hiányosságok

 • szállítási késedelmek;
 • a lakások mérete nincs pontosan meghatározva.

SMU Krasznodar

Értékelés: 4.0

SMU Krasznodar

Az SMU Krasnodar mindenféle építési munkát végez. A fejlesztő 1991 óta Krasznodarban lakó- és kereskedelmi projektek építésére és értékesítésére szakosodott. A legösszetettebb projektek szoros határidőn belüli megvalósításához a vállalat magasan képzett személyzettel, korszerű technológiával, valamint a finanszírozási és hitelintézetek támogatásával rendelkezik. Az építés minden szakaszában minőségellenőrzést végeznek annak érdekében, hogy a legigényesebb ügyfelek követelményei is teljesüljenek.

A Krasznodar építési és telepítési hatóság által épített lakások tulajdonosai elégedettek a szép megjelenéssel és az átgondolt tervezéssel. Hátrányként említik a szállítási idő késedelmét, a nehéz környezeti helyzetet (az autópálya közelsége).

Előnyök

 • gyönyörű megjelenés;
 • minőségi befejezés;
 • tágas szobák
 • széles körű tapasztalat az építőiparban.

Hátrányok

 • magas árak;
 • Késedelmes szállítás.

Család

Értékelés: 4.0

A család

2013-ban alakult meg a Semya építőipari vállalat. A fejlesztő már létezésének első napjaitól kezdve ambiciózus célt tűzött ki – a mikrorayonok építését. A szakértők a “Svetlograd” lakóparkot mintaprojektnek tekintik. A nagy volumenű építkezések miatt a fejlesztő megfizethető árakat kínál ügyfeleinek. Ezenkívül a vállalat nemcsak a lakhatásra, hanem az infrastruktúra fejlesztésére is figyelmet fordít. Számos elit komplexum van az építő arzenáljában, a fényes példa az “Andersen” lakókomplexum. Egyedi elrendezésével, a szerző által tervezett homlokzatával tűnik ki.

Az új épületek lakói hízelgően beszélnek a projektek időben történő átadásáról, az építési munkák jó minőségéről és a jól kiépített infrastruktúráról. A közművek magas költségei mínusznak számítanak.

Előnyök

 • a házak széles skálája;
 • jó elrendezések;
 • a tárgyak időben történő kézbesítése;
 • A hiányosságok gyors kijavítása.

Hátrányok

 • drága közművek;
 • ablakváltás.

Győzelem

Értékelés: 4.0

Győzelem

A Pobeda Csoport kulcsrakész lakásokat értékesít. A szakértők szeretik az átgondolt kivitelezést, a kiváló minőségű bútorokat, az elrendezések széles választékát. . Kényelem és otthonosság, eredeti elrendezés jellemzi őket. A teljes üzembe helyezett alapterület meghaladja a 600 ezer. qv. . a vállalat különböző finanszírozási lehetőségeket kínál az ügyfeleknek, a jelzáloghiteltől a részletfizetésig.

A felhasználók elégedettek a lakótelepek jó infrastruktúrájával, a házakban lévő videómegfigyelési rendszerrel. Az ügyfelek kedvezményeket vagy egyéb előnyöket kaphatnak lakásvásárláskor. De nagyon kevés parkolóhely van.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • az elrendezések széles skálája;
 • minőségi bútorok;
 • különböző finanszírozási lehetőségek.

Hátrányok

 • Kevés parkolóhely;
 • sűrűn lakott területek.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: