A 7 legjobb Huawei okostelefon

A Huawei nem adja fel az amerikai kormány szankcióinak támadása miatt. Az okostelefonok folyamatosan kerülnek a boltok polcaira. És a változatosság még mindig egy kicsit zavaros a navigálásban. Annak érdekében, hogy ne számolja el magát, meghívjuk Önt, hogy nézze meg a következő választékunkat. Csak a legjobb Huawei okostelefonokból áll, amelyeket a legfontosabb kiadványok és a hétköznapi fogyasztók is pozitívan értékeltek a véleményekben.

A legjobb Huawei okostelefonok értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb Huawei okostelefonok értékelése 1 HUAWEI Mate 40 Pro 8/256GB 81 989 €
2 HUAWEI P40 Pro Plus 90 479 €
3 HUAWEI P40 Pro 64 990 €
4 HUAWEI P40
 • Te 6/128GB
 • 18 089 €
  5 HUAWEI Y8P 4/128GB 13 490 €
  6 HUAWEI P40
 • te E NFC
 • 11 479 €
  7 HUAWEI Y6p 3/64GB (NFC) 9 600 €

  HUAWEI Mate 40 Pro 8/256GB

  Score : 4.9

  HUAWEI Mate 40 Pro 8/256GB

  Olyan zászlóshajót keres, amelynek funkcióit sok hónapon át fogják felfedezni? Ebben az esetben érdemes megfontolni a HUAWEI Mate 40 Pro megvásárlását. Ez a modell abszolút mindennel fel van szerelve, amire szüksége van. És eléggé kiemelkedik a versenytársak közül, mivel ívelt oldalsó élekkel rendelkező képernyővel rendelkezik. És míg más okostelefonok egyetlen “előlapi” lencsével rendelkeznek egy ilyen kijelzőn, itt ez a kamera egy kettős, amely képes 4K videót felvenni, ráadásul magas képkocka sebességgel. A kijelző létrehozásához OLED technológiát használtak, így a betekintési szögekre vagy a természetes fekete színre biztosan nem lehet panasz. A képernyő képátlója 6,76 hüvelyk, felbontása 2772×1344 képpont. A képfrissítési frekvencia pedig akár 90 Hz-re is növelhető, ami különösen a játékosok számára lehet vonzó.

  A készülék lenyűgözően néz ki. Teste üvegből és alumíniumból készült. A kínai gyártó emellett vízállósággal is felruházta alkotását, amely megfelel az IP68-as szabványnak. Ez reményt ad arra, hogy a készülék akár egy víz alatti merülést is túlél. Meglepő módon a súlya 212 g – a mai mércével mérve nem túl sok.

  A zászlóshajó fő jellemzője a hátsó kamera, amely látványosan fekete körbe van írva. Ha elolvassa a DXOmark értékelését, az a benyomás, hogy szinte minden körülmények között tökéletes eredményeket fog kapni. A kamera összesen három modulból áll. A fő egy 50 megapixeles, 1/1,28 hüvelykes érzékelővel. Ami a másik kettőt illeti, ezek ultraszéles látószögű felvételeket és 2,5-szeres optikai zoomot kínálnak. Természetesen az optikai képstabilizálásról sem feledkeztek meg, ami különösen jól jön a 60fps sebességű 4K videofelvételeknél.

  A vezeték nélküli modulokról semmi rosszat nem lehet mondani. A készülék még az 5G-hálózatok támogatását is megkapta, ami csak másfél-két év múlva fog jól jönni. A készülék képes Bluetooth 5 hálózatokban is működni.2 és Wi-Fi 802.11ax.

  Az egyetlen dolog, ami elrontja a boldog képet, az a Google-szolgáltatások hiánya. Ha ezt az okostelefont vásárolja, meg kell változtatnia a szokásait. De nincs ezzel semmi baj. Máskülönben Anna Lebegyeva nem hagyta volna a Yandexen.Nemrég lettem ennek a telefonnak a büszke tulajdonosa, és egy zászlóshajót kerestem magamnak. Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Először a kamerák. Őszintén szólva, még soha nem láttam ilyen minőséget egy telefonon, pontszám”.

  Előnyök

  • Teljes körű nedvesség elleni védelmet valósítanak meg;
  • Kiváló OLED-kijelző magasabb frissítési frekvenciával;
  • Figyelemre méltó hátsó kamera;
  • Kiváló 13 megapixeles “előlapi” kamera;
  • A modern vezeték nélküli szabványok támogatottak;
  • 4K videofelvételek készítése;
  • Működhet 5G hálózatokban;
  • Tisztességes tárolókapacitás;
  • Beépített sztereó hangszórók;
  • A vezeték nélküli töltés támogatott.

  Hátrányok

  • Nagyon magas ár.

  HUAWEI P40 Pro Plus

  Értékelés: 4.8

  HUAWEI P40 Pro Plus

  Ez a kínai gyártó csúcsmegoldása, amely szinte az összes elérhető technológiát elnyelte. Például beépített OLED-kijelzőt, amely akár 90 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. Átlója 6,58 hüvelyk, felbontása 2640×1200 pixel, ami bőven elegendő a filmek és tévéműsorok megtekintéséhez. A képernyőbe épített kettős előlapi kamera látványos, 32 megapixeles felvételeket készít. Csak olvassa el a TechRadar felülvizsgálatát a HUAWEI P40 Pro Plus-ról, hogy meggyőződhessen róla. A darab szerzői értékelték a vezeték nélküli modulok készletét is, amely még egy 5G-modemet is tartalmaz. És ha csak egy-két év múlva tudják az oroszok aktívan használni, akkor a Wi-Fi 802.11ax és Bluetooth 5.1 lehetséges most.

  Úgy gondoljuk, hogy ez az okostelefon rendelkezik a legjobb kamerával. Ebben az esetben öt modulból áll, amelyek között a legszükségesebbek a következők. A készülék készen áll arra, hogy akár 10x optikai zoomot is kínáljon! Ugyanakkor ez a modul 50 megapixeles felbontással rendelkezik, így a képet még nagyobbra lehet nagyítani a kép kivágásával. Ami a fő modult illeti, a felbontása 40MP. F/1-re nyitva.8 rekesznyílás azt mondja, hogy a képi eredmények még gyenge fényviszonyok között is lenyűgözőek lesznek.

  Ez a készülék biztonságosan használható esőben vagy akár valahol a medencében is. Biztos lehet benne, hogy ez a modell bármilyen játékot képes lejátszani, mivel a Kirin 990 5G hajtja. Az alváz alatt 512 GB állandó memóriát és 8 GB RAM-ot is találsz. Meglepő módon van microSD kártyahely, ami a teljes tárolókapacitást 1 TB-ra növeli!

  Egyszóval, ennek a készüléknek nincsenek különösebb hátrányai. Az egyetlen panasz az ár, amely a Google szolgáltatásainak hiányában nem tűnik megfelelőnek. És a 3,5 mm-es audiocsatlakozó hiánya, de már elkezdtük megszokni.

  Előnyök

  • Teljes körű nedvességvédelem került bevezetésre;
  • Kiváló OLED-kijelző magasabb frissítési frekvenciával;
  • Közel tökéletes hátsó kamera;
  • 4K videofelvétel is elérhető;
  • Figyelemre méltó “front”;
  • Támogatja a nagy sebességű vezeték nélküli szabványokat;
  • Működhet 5G hálózatokban;
  • Hatalmas memóriakapacitás;
  • Támogatja a vezeték nélküli töltést.

  Hátrányok

  • Nem a leghosszabb akkumulátor-üzemidő;
  • Nagyon magas ár.

  HUAWEI P40 Pro

  Értékelés: 4.7

  HUAWEI P40 PRO

  Kell egy zászlóshajó okostelefon a Huawei-től, de nem mesés pénzért? Ebben az esetben érdemes megfontolni a HUAWEI P40 Pro megvásárlását. A drágább modellekhez hasonlóan ez is keret nélküli OLED-kijelzővel rendelkezik, enyhén ívelt oldalsó élekkel. A kijelző képátlója 6,58 hüvelyk, felbontása 2640×1200 pixel. A gyártó még nem hagyta el a 90 Hz-re megnövelt frissítési sebességet, ami különösen a játékok rajongóinak fog tetszeni. A képernyőbe látványosan beágyazott kettős “előlapi” funkció a helyén marad. 32 megapixeles fényképek készítésére alkalmas.

  A hátsó kameráról szólva, ebben az esetben négy modulból áll. A mélységérzékelőről nem sok értelme van elmondani, míg a többi modul még mindig érdekeltséget okoz. Az ötszörös optikai zoommal rendelkező kamera felbontása a legalacsonyabb, 12 megapixeles. A másik két modul nagy látószögű és ultraszéles látószögű fényképezést kínál – felbontásuk 50MP, illetve 40MP. Az eredmény lenyűgöző. Hogy meggyőződhessen róla, nézze meg az IXBT HUAWEI P40 Pro felülvizsgálatában közzétett képeket.

  A készülék további jellemzői közé tartozik a nedvesség elleni védelem, az 5G hálózatokban való munkavégzés képessége és a Wi-Fi 802.11ax, amely még nem minden útválasztóba van beépítve. Az itt használt processzor a csúcsmodell Kirin 990 5G. A készülék 256 GB állandó és 8 GB RAM memóriát is kínál a felhasználónak. Az előbbi kapacitása biztonságosan növelhető egy memóriakártya telepítésével – az erre szolgáló nyílás nem felejtődik el.

  A 4200 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja a készülék autonóm működését. Jó, hogy az okostelefon támogatja a vezeték nélküli töltést. De úgy gondoljuk, hogy az USB Type-C csatlakozó használata a leggyakrabban egyszerűbb.

  Előnyök

  • A nagy sebességű vezeték nélküli szabványok támogatottak;
  • Működhet 5G hálózatokban;
  • Van egy teljes körű nedvességvédelem;
  • A vezeték nélküli töltés támogatott;
  • Kiváló hátsó kamera;
  • 4K videofelvétel elérhető;
  • Egy tisztességes elülső kamera;
  • Kiváló OLED képernyő magasabb frissítési frekvenciával.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • Nem a legnagyobb kapacitású akkumulátor;
  • A test egy kicsit túl csúszós.

  HUAWEI P40
 • te 6/128GB
 • Értékelés: 4.6

  HUAWEI P40<li></div><p>te 6/128GB” src=”/wp-content/uploads/2023/08/121666193781-667-.jpg” height=”496″ title=”HUAWEI P40</p><li>te 6/128GB”><p>Sok Huawei okostelefont már viszonylag alacsony áron árulnak, tisztességes funkcionalitást kínálva. Például a P40 esetében</p><li>kérj kevesebbet, mint 20k. rubel. Ebben az esetben a készülék készen áll arra, hogy jelentős mennyiségű állandó memóriával (128 GB) büszkélkedjen. Emellett egy nagy teljesítményű Kirin 810-es processzorral rendelkezik, amely elegendő funkcióval rendelkezik mind az operációs rendszerhez, mind a legtöbb játékhoz.<p>A készülék előlapjának nagy része 6,4 hüvelykes IPS kijelző. Felbontása 2310×1080 képpont, így sok YouTube videó jobb minőségben jelenik meg. A képernyő egyik sarkában egy kerek kivágást alakítottak ki az elülső kamera számára.</p><p>Ha az okostelefont fejjel lefelé fordítja, egyszerre négy lencsét láthat. Egyikük mélységérzékelőt rejt, míg a többi teljes értékű kamera. A legérdekesebb a 48 megapixeles modul, amely f/1 rekeszértékkel rendelkezik.8. A többi kamera mind alacsonyabb felbontású és nem olyan komoly rekesznyílással rendelkezik. Azonban sok felhasználó elégedett lesz még a funkcióikkal is. A fényképek minőségének értékeléséhez javasoljuk, hogy olvassa el a HUAWEI P40 áttekintését</p><li>te on Mobile-Review.<p>Jó, hogy ez a készülék USB Type-C és 3,5 mm-es audiocsatlakozóval is rendelkezik. Ha már a vezeték nélküli modulokról beszélünk, nincs velük semmi baj: A készülék támogatást kapott az NFC, a Bluetooth 5.0, LTE és Wi-Fi 802.11ac.</p><p>A készülék minden bizonnyal pozitív értékeléseket érdemel. Például Valentine az MTS online boltjában a következőket írta: “Gyors töltés a dobozban. A Smart nagyon gyors. Egy ujjlenyomat az oldalsó gombon. 6GB RAM! A játékok nem pattannak ki a memóriából”. Egy hozzáértő vásárló azt is észrevette, hogy az ide telepített processzor 7 nanométeres technológiával készült, így szinte nem hűl le.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Jó kijelzőfelbontás;</li><li>Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;</li><li>Kiváló elsődleges hátsó kameramodul;</li><li>Nem túl nagy méretű és súlyú;</li><li>A felhasznált processzor meglehetősen erős;</li><li>Tisztességes mennyiségű memória;</li><li>Nem olyan magas ár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem a legnagyobb kapacitású akkumulátor;</li><li>Nincs nedvesség elleni védelem;</li><li>Az ujjlenyomat-érzékelő elhelyezkedése nem mindenkinek felel meg;</li><li>A test műanyagból készült;</li><li>Mai mércével mérve átlagos “front”.</li></ul><h3>HUAWEI Y8P 4/128GB</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=HUAWEI Y8P 4/128GB

  Ez egy viszonylag olcsó okostelefon, amely egy 6,3 hüvelykes keret nélküli kijelzővel rendelkezik, amelynek tetején egy könnycsepp alakú kivágás található az elülső kamera számára. A képernyő felbontása 2400×1080 pixel, ami ideális bármilyen videó megtekintéséhez. A kijelzőt OLED technológiával készítették, így biztosan nem panaszkodhat az irreális feketékre.

  A zászlóshajókkal ellentétben a HUAWEI Y8P meglehetősen kicsinek tűnik, és az alatta lévő mérleg mindössze 163 g-ot mutat. Nem véletlenül hagyta az egyik vásárló ezt a véleményt a DNS online boltjában: “Gyönyörű, vékony, könnyű telefon, és egy tok fejhallgatóval együtt. A design nagyon szép. Éles, gyors teljesítmény”. Ugyanakkor az egységben nemcsak a 16 megapixeles “front”, hanem egy hármas kamera is helyet kapott. Az első modul a fő modul, felbontása 48 megapixel (a rekesznyílás f/1-re nyitott).8). A második modult ultraszéles látószögű fényképezéshez tervezték, legfeljebb 8MP felbontással. A harmadik a jelenet mélységérzékelőjeként működik. Röviden, nem egy rossz készlet, de ne várjatok semmit, ami egyenesen.

  Mint sok más olcsó modell, ez is rendelkezik 3,5 mm-es audiocsatlakozóval. Jól jön azok számára, akik még nem akarnak egy Bluetooth 5-ön keresztül működő vezeték nélküli fejhallgatóra költeni.0. A töltő csatlakoztatására itt USB Type-C-t használnak. Az internet-hozzáféréshez tervezett Wi-Fi 802.11ac és LTE. Végül, a vásárlások kifizetésében segít az NFC. De a Huawei saját alkalmazását kell használnia, mert a Google Pay és az amerikai cég más szolgáltatásai itt nem támogatottak.

  Az okostelefon középpontjában a nyolcmagos Kirin 710F processzor áll. Elég energiával rendelkezik mind az alkalmazásokhoz, mind a legtöbb játékhoz. Az alváz alatt 4 GB RAM rejtőzik, amin a gyártó a legtöbbet spórolt. 128 GB állandó memória az adattároláshoz. Ha ez nem lenne elég, használhatja az NM kártya foglalatát is.

  Hozzá kell tenni, hogy a 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja az akkumulátor élettartamát a készüléknek, és a feloldásért felelős a beépített kijelző ujjlenyomat-olvasóért.

  Előnyök

  • Szerény méret és súly;
  • Szép OLED kijelző;
  • Nagyon erős processzort használnak;
  • Szép alap hátsó kameramodul;
  • Egy tisztességes “front-end”;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • A modern vezeték nélküli szabványok támogatottak;
  • Nagy mennyiségű állandó memória;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Több RAM-ot szerettem volna;
  • A test műanyagból készült;
  • Nincs támogatás a vezeték nélküli töltéshez;
  • Nincs nedvesség elleni védelem;
  • Ritka és drága NM kártyát használ.

  HUAWEI P40
 • E NFC
 • Értékelés: 4.4

  HUAWEI P40<li></div><p>te E NFC” src=”/wp-content/uploads/2023/08/60016666193781-817-.jpg” height=”417″ title=”HUAWEI P40</p><li>te E NFC”><p>A kínai Huawei az okostelefon-piac minden szegmensét meg akarja hódítani. Ez azt jelenti, hogy a kínálatában vannak költségvetési modellek is. Ilyen például a HUAWEI P40</p><li>te E. És ez egy olyan eset, amikor az alacsony ár nem befolyásolta különösebben a készülék képességeit.<p>Az IPS-kijelző a készülék előlapjának nagy részét elfoglalja. Átlója 6,39 hüvelyk. Felbontás – kicsi, 1520×720 képpont. De nincs bosszantó csepp alakú kivágás – a 8 megapixeles előlapi kamera objektívje a képernyő egyik sarkába van beírva.</p><p>Ha az okostelefont fejjel lefelé fordítja, láthatja a hármas kamerát. A készülék tulajdonosa elsősorban a főmodult fogja használni, mivel az nagy felbontással és jó fénykibocsátással büszkélkedhet. Ami a másik kettőt illeti, ezeket ultraszéles látószögű felvételek készítésére és a háttér elmosására tervezték.</p><p>A készülék kényelmes zenehallgatásra használható. És nem kell egyetlen hangszórót használnia erre a célra. Vezetékes fejhallgató adapterek nélkül csatlakoztatható az okostelefonhoz. Továbbá, senki sem tiltja a Bluetooth 5 aktiválását.0.</p><p>Ha továbbra is beszélünk az interfészekről, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az NFC-chip jelenlétét. Érintés nélküli fizetésre szolgál, és felgyorsítja a szinkronizálást bizonyos tartozékokkal. A globális web eléréséhez LTE és Wi-Fi 802.11n. A navigációs chipre sem lehet panasz, amelynek hidegindítása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.</p><p>A készülék alapja a Kirin 710F. A teljesítmény minden várakozást felülmúl. HUAWEI P40 felülvizsgálat</p><li>te E on itc.ua kimutatta, hogy a készülék szűk keresztmetszete csak 4GB RAM. A 64 GB-os belső tárhely sem fog mindenkinek tetszeni. Szerencsére a memóriakártya-nyílás bármikor használható. A felülvizsgálók panaszkodtak a hálózati adapter csatlakozójára is – lassan elavulttá válik a micro-USB.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Alacsony költségek;</li><li>Nagyon erős processzort használnak;</li><li>Nem túl nagy méretű és súlyú;</li><li>A képernyő jó betekintési szögekkel rendelkezik;</li><li>Nem rossz elsődleges hátsó kameramodul;</li><li>Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;</li><li>Támogatja a Bluetooth 5-öt.0, NFC és LTE.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Ujjlenyomat-olvasó a hátlapon;</li><li>Szeretnék több memóriát;</li><li>Beépített micro-USB csatlakozó;</li><li>Nincs nedvesség elleni védelem;</li><li>A burkolat műanyagból készült;</li><li>Nem túl nagy felbontású kijelző.</li></ul><h3>HUAWEI Y6p 3/64GB (NFC)</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=HUAWEI Y6P 3/64GB (NFC)

  Szeretne egy olcsó okostelefont, amely nagy kapacitású akkumulátort tartalmaz?? Érdemes megfontolni a HUAWEI Y6p megvásárlását. Ennek az eszköznek van néhány hátránya, de az előnyök száma – még mindig túlsúlyban van. Például semmi baj nincs a modern vezeték nélküli csatlakozási szabványok támogatásával. A készülék energiatakarékos Bluetooth 5-t használ a megfelelő fejhallgató csatlakoztatásához.0. NFC-vel és LTE-vel is rendelkezik. És csak a Wi-Fi 802.A 11n kérdéseket vet fel. Pontosan, amíg rá nem jön, hogy egy ilyen okostelefonnak nincs szüksége különösen nagy sebességű internetkapcsolatra.

  Mint már említettük, a készülék nagy kapacitású akkumulátort kapott. Egészen pontosan 5000 mAh. Az egyetlen kár, hogy a kínai gyártó úgy döntött, hogy pénzt takarít meg a csatlakozón – itt elavult és nem túl praktikus micro-USB-t hajtott végre.

  A készülék munkája az Android tizedik verzióját biztosítja. Itt nincsenek jelen a Google szolgáltatások, ami egyesek számára problémát okozhat. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy ez nem csak Kína lakosainak szól. A képek IPS technológiával készült 6,3 hüvelykes kijelzőn jelennek meg. Felbontása 1600×720 pixel, ami elegendő a YouTube videók HD minőségben történő megtekintéséhez. A képernyő tetején egy nyílás található, amelybe a 8 megapixeles előlapi kamera van beágyazva.

  Az okostelefon hátoldalán egy hármas kamera található. A gazdaságosság érdekében a főmodul felbontása 13 megapixelre csökkent. A rekesznyílás f/1-re van nyitva.8, így nincs különösebb kérdés a rekeszértékkel kapcsolatban. Ami a többi modult illeti, a felbontásuk még kisebb. A háttér elmosódásához és nagy látószögű felvételek készítéséhez tervezték őket.

  Az itt használt processzor a MediaTek He

 • o P22 nyolc maggal. Az órajel sebessége elérheti a maximális 2 GHz-et, ami a játékok túlnyomó többségéhez elegendő. A készülék 3 GB RAM-mal és 64 GB állandó memóriával rendelkezik. Ez utóbbi kapacitása bővíthető. Az okostelefon ujjlenyomat-olvasóval és a felhasználó arcának felismerésére való képességgel is kedveskedhet.

  Előnyök

  • Nem túl nagy méret és súly;
  • A képernyő jó betekintési szögekkel rendelkezik;
  • Támogatott NFC, Bluetooth 5.0 és LTE;
  • Tisztességes mennyiségű állandó memória;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Nem túl nagy felbontású kijelző;
  • Kis RAM;
  • Nincs nedvesség elleni védelem;
  • Beépített micro-USB csatlakozó.

  Következtetés

  Ez a legjobb Huawei okostelefonok listája. És ne ijedjen meg attól a ténytől, hogy most a gyártójuknak nincs joga a Google-szolgáltatások telepítésére. A cég programozói jó helyettesítést találtak ki számukra, így nem fog túl sok kényelmetlenséget érezni a készülék napi használatakor.

  Olvasson tovább  10 legjobb okostelefonok 8000€ alatt
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: