A Youtube frissítése a BBK TV-en?

A mai napig a YouTube a legnagyobb videó tárhely. Ott az emberek nemcsak a görgőkre nézhetnek, hanem saját magukat is elhelyezték, azt mondta a nyilvánosságnak a hobbijaikról és érdekeikről. Mint bármely más alkalmazás, a YouTube folyamatosan bővül, ezért frissíteni kell a fejlett beállítások eléréséhez. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan kell ezt tenni a BBK márkájú TV-ben.

Alkalmazásfrissítési eljárás

Annak ellenére, hogy több lehetőség, az emberiség még inkább kedveli a kedvenc filmeket és transzfereket a nagy TV-képernyőn. E tekintetben a YouTube tárhelyének iránymutatása sikerült, hogy honlapjukat az intelligens televíziós technológia firmwaresévé alakítsanak.

De a pillanat akkor fordul elő, ha a YouTube alkalmazás leáll.

Végezze el a problémát egy okostelefonon vagy táblagépen könnyen, de sokkal nehezebb megoldani ezt a feladatot a TV-n, különösen mivel a multimédiás eszközök minden gyártója létrehozza a belső töltő rendszer egyéni felületét.

És nagyon gyakran ebben az alkalomban a TVS BBK tulajdonosai szenvednek. Néhányan azt panaszkodnak, hogy a YouTube eltűnt a munkanapról, más leállított, a harmadik pedig betöltött, de nem jelenik meg.

A YouTube-alkalmazásnak a BBK TV-ről való megszüntetése esetén először meg kell határozni az okot, hogy május több lehet:

 • A szolgáltatási szabványok módosításai;
 • A régi TV-modellek támogatása;
 • Rendszer hiba;
 • technikai nehézség;
 • Frissítenie kell a YouTube-ot a BBK TV-en.

  Az új minta televíziójában az új verzió kiadásakor megjelenik egy figyelmeztetés, amely kéri a program frissítését. Van néhány válasz: “igen”, “nem” és “emlékeztet később”. A “NO” kiválasztása, az alkalmazás automatikusan alvó üzemmódba kerül a következő indítási kísérletig. A “Remind később” válasz hasonló figyelmeztetést ad egy programozott időintervallum után. A “YES” válasz lehetővé teszi az alkalmazás azonnali frissítését. Míg a YouTube frissül, nem ajánlott más manipulációt végrehajtani TV-vel. Ellenkező esetben a frissítési folyamat elárulja – újra meg kell tennie mindent.

  Sokkal nehezebb frissíteni a YouTube-t a televíziók elavult modelljén. Ugyanakkor a gyártó neve nem játszik le.

  Hogyan kell beállítani?

  A 2013 és 2017 közötti időszakban létrehozott BBK TV modellekben a YouTube-hosting alkalmazás frissítéséhez nem könnyű, különösen akkor, ha nem volt ilyen tapasztalat. Ebben a helyzetben kapcsolatba léphet a támogatási szolgáltatással, azonban a válaszok nem fognak azonnal. Ezért javasoljuk, hogy megismerkedjenek az univerzális frissítési utasításokkal, hogy szigorúan lépésről lépésre kell elvégezni.

  Tehát a YOUTUBE alkalmazás frissítése A BBK TV-ről 2013 és 2017 között kezdődik, kezdetben megköveteli a segédprogram elavult verziójának eltávolítását.

  • Először szüksége van Menjen a Google Play menübe. Következő, menj az “Saját alkalmazások” részhez.
  • A készüléken jelen lévő összes alkalmazás listája megjelenik a képernyőn. Szükséges Keresse meg a YouTube-nevet, és kattintson a Törlés gombra.
  • A képernyőn megjelenik a képernyő megjelenésekor Az eltávolítás megerősítő tartója. Meg kell választanod az “OK” lehetőséget.

  Érdemes megjegyezni, hogy az egész és teljesen bekövetkezik a távirányítóval a TV-készülék távirányítójával.

  Mivel egy személynek nem minden nap be kell írnia a multimédiás eszköz rendszerparamétereit, óvatosan kell megnyomnia a kulcsokat.

  Az elavult program segédprogram eltávolítása után elkezdheti letölteni a frissített verziót.

  • Először meg kell mennie a Google Playhez.
  • Az alkalmazáskereső sorban a YouTube regisztrálja a nevet.
  • Miután kiválasztotta a TV megfelelő verzióját. Nyomja meg a “Update” gombot.

  A megfelelő segédprogram kiválasztásakor fontos, hogy rendkívül figyelmes legyen. A lejátszási piac A leírt alkalmazás ikonja hasonló az okostelefonokhoz vagy számítógépekhez tervezett szoftverhez. Sajnos az ilyen zavartság zavart okoz. Emiatt, Új alkalmazás letöltése előtt meg kell olvasnia a technikai paramétereket.

  Ez megtörténik, hogy a felhasználók korábban leválasztják a YouTube-t a munkaalkalmazások általános listájából, és elfelejtették. Ebben az esetben Ellenőrizze a telepített programok általános listáját, válassza ki a kívánt ikont, és kattintson az “Engedélyezés” gombra.

  Leggyakrabban ezek a műveletek segítenek “újraéleszteni” a YouTube alkalmazást a BBK TV-n. Bár egyes esetekben további manipulációkat kell készíteniük, például a beállítások visszaállítása. De ez nem jelenti azt, hogy fel kell másznia a rendszerbe, és megváltoztatja a különböző funkciókat. Tulajdonképpen, Meg kell kapcsolni a TV-t a konzolról, majd a kimenetről, és hagyja 10-15 percig, majd újra be van kapcsolva.

  Mi a teendő, ha a frissítés nem segített?

  Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy milyen zajt emeltek közt a nyilvánosság között a YouTube-alkalmazások használatának korlátozására vonatkozó információkért. Ezt írták erről a hírekről, a televízióról, a különböző internetes erőforrások szalagjaiban folyamatosan értesítés volt. Ezenkívül a Google hírlevelet készített egy figyelmeztetéssel, hogy korlátozza a régi minta Youtube TV-jainak tárolását. És sokan úgy döntöttek, hogy ez egy mondat, mert elmentek a háztartási készülékek üzletei, hogy több “friss” felszabadulási év.

  Mások számos más módot találtak a YouTube-ról a televíziós eszköz cseréje nélkül.

  A legegyszerűbb módja annak, hogy egy okostelefont egy TV-hez csatlakozzon, és átadja az információkat egy nagy képernyőn. Azonban a második út, bár valamivel nehezebb, de nem igényli az okostelefon állandó használatát.

  • Először fel kell töltened egy személyi számítógépre vagy egy laptop widget YouTube-ra.
  • Ezután vegyen egy flash meghajtót, csatlakoztassa a számítógéphez, hozzon létre egy új mappát a YouTube-névhez, és kicsomagolja a letöltött archívumot.
  • Ezt követően a memóriakártyát a megfelelő TV-csatlakozóba kell helyezni.
  • A következő bekapcsolja a TV-t és futtassa az intelligens hubot.
  • A megjelenő listában megjelenik a YouTube neve. Ez természetesen nem az eredeti hosting, hanem a kedvenc görgők megtekintéséhez a nagy képernyőn születik.
  • Utolsó lépés – indítás.

   Az ilyen manipulációkon keresztül azonban a YouTube-program helyreállítása nem nevezhető helyesnek, de ha nincs más kijárat, akkor megteheti. Ezenkívül az ilyen intézkedések nem a törvény megsértése.

   Az új BBK TV-k még vásárolt felhasználók is problémát jelentenek a YouTube alkalmazással. Néhány tárhely néhány percig dolgozott, és lógott. Mások nem tölthetnek be videót. A probléma a harmadik személyek leggyakoribb: ha youtube elindul van szükség, mert az alkalmazás frissítése, valamint a hozzájárulását a frissítés azt jelzi, hogy lehetetlen ezt az eljárást. És így mindig.

   A probléma megoldásai azonban számos, Mielőtt meg kell oldania az okait. De itt elvben minden világos. A Google megváltoztatta az adatvédelmi irányelvet, amely után a YouTube alkalmazás nem működik. Ha emlékszel, ha bejelentkezik a Google fiókjába, egy ablak felbukkan egy teljes rendszerfrissítési követelményrel, amelyet nem lehet végrehajtani.

   Szerelje össze a helyzetet a TV-beállítások visszaállításában és a Google-fiók teljesítéséhez. Ez a manipuláció biztosan segít a Hosting YouTube-hoz.

   De ha a javasolt módszer nem segített, meg kell találnia az intelligens YouTube TV-alkalmazást, töltse le az USB flash meghajtón, csatlakoztassa a hordozót a TV-hez. Futtassa az “Application Manager” programot, és telepítse az intelligens YouTube TV-t. Az alkalmazás működéséhez nincs szükség a Google-fiókjába.

   Arról, hogy mit kell tennie, ha a YouTube-alkalmazás nem működik a TV-n, nézze meg a következőt.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: