10 tipp, hogy a tested lefogyjon

A szĂ©psĂ©g modern szabvĂĄnyai a szemĂ©ly belsƑ Ă©rzĂ©sĂ©hez igazodnak. Az ilyen tendenciĂĄk pszicholĂłgiailag nagyon fontosak. Így megtanuljuk szeretni magunkat minden formĂĄban, Ă©s szeretettel fogadjuk tökĂ©letlen testĂŒnket. De az Ă©remnek van egy mĂĄsik oldala is. A tĂșlsĂșly nemcsak esztĂ©tikai problĂ©ma, hanem közvetlen veszĂ©lyt jelent az egĂ©szsĂ©gre is.OrvostanhallgatĂłk ĂĄltal vĂ©gzett kutatĂĄs, A tĂșlsĂșlyos fiatalok tĂșlsĂșlyĂĄnak okait vizsgĂĄlĂł kutatĂĄsok megcĂĄfoltĂĄk a fiziolĂłgiai tĂ©nyezƑk (hormonĂĄlis egyensĂșlyhiĂĄny, genetikai hajlam stb.) dominĂĄns szerepĂ©t a sĂșlygyarapodĂĄsban..). megĂĄllapĂ­tja, hogy a legtöbb fiatal a mozgĂĄshiĂĄny Ă©s a magas kalĂłriatartalmĂș, egĂ©szsĂ©gtelen Ă©telekkel teli Ă©trend miatt hĂ­zik el.

Ha Ön olyan valaki, aki mindig fogyni prĂłbĂĄl, vagy aki lefogy, de aztĂĄn visszahĂ­zik – ez a cikk Önnek szĂłl. Íme nĂ©hĂĄny vĂĄlasz a fogyĂĄssal kapcsolatos nĂ©hĂĄny legĂ©getƑbb kĂ©rdĂ©sre a humĂĄnpszicholĂłgia szemszögĂ©bƑl nĂ©zve.

A legjobb mĂłdja a fogyĂĄsnak anĂ©lkĂŒl, hogy bĂĄrmit is tennĂ©l

TĂ©nyleg le kell fogynod??

SzĂĄmos tĂ©nyezƑ vezet a megjelenĂ©ssel kapcsolatos tĂ©ves elkĂ©pzelĂ©sekhez. Ezek közĂ© tartozik az alacsony vagy magas önbecsĂŒlĂ©s, traumĂĄk, mĂĄsok vĂ©lemĂ©nyĂ©nek valĂł kitettsĂ©g Ă©s mĂ©g sok mĂĄs. MielƑtt belevĂĄgna egy testsĂșlycsökkentƑ programba, fontos, hogy elemezze a tĂșlsĂșly valĂłdi jeleit. Amit fiziolĂłgiai Ă©s orvosi szempontbĂłl meg kell vizsgĂĄlni:

87687687687687.jpg
 1. Testtömegindex (BMI).Ez egy elƑzetes adat, mivel a normĂĄja fĂŒgg az Ă©letkortĂłl, a testalkattĂłl, az izom- Ă©s zsĂ­rtömeg mennyisĂ©gĂ©tƑl stb.. Érdemes ezt kiszĂĄmĂ­tani az elemzĂ©s kiindulĂłpontjĂĄnak meghatĂĄrozĂĄsĂĄhoz. A szĂĄmĂ­tĂĄsi kĂ©plet a következƑ: . PĂ©ldĂĄul egy nƑ sĂșlya 50 kg., magassĂĄga 161 cm. SzĂłval ez..

  314253645768.jpg

  = 21,2. Ez egy normĂĄlis szĂĄm. A 19 alatti BMI alulsĂșlyosnak, a 25 feletti pedig tĂșlsĂșlyosnak szĂĄmĂ­t. A 30 feletti BMI az elsƑ stĂĄdiumĂș elhĂ­zĂĄst jelzi, Ă©s a t..

 2. derĂ©kkörfogat.A WHO (EgĂ©szsĂ©gĂŒgyi VilĂĄgszervezet) szerint egy nƑ derĂ©kkörfogata több mint 80 cm., Ă©s a fĂ©rfiaknĂĄl 94 cm felett. tĂșlsĂșlyt jelez. Ez a mutatĂł tĂŒkrözi a testben lĂ©vƑ hasi zsĂ­r mennyisĂ©gĂ©t, amely a cukorbetegsĂ©g, a szĂ­v- Ă©s Ă©rrendszeri betegsĂ©gek Ă©s mĂĄs kĂłros ĂĄllapotok kialakulĂĄsĂĄt idĂ©zi elƑ.

 3. ÍzĂŒleti fĂĄjdalom. A mozgĂĄsszervi rendszer tĂșlzott megterhelĂ©se az Ă­zĂŒletek gyors “elhasznĂĄlĂłdĂĄsĂĄt” okozza. Ha a gyaloglĂĄstĂłl vagy mĂĄs fizikai aktivitĂĄstĂłl fĂĄjdalmat Ă©rez a tĂ©rdeiben, amihez nĂ©hĂĄny plusz kilĂł tĂĄrsul, itt az ideje, hogy lefogyjon.

 4. JelenlĂ©t az Ƒsök ĂĄgĂĄbanközeli hozzĂĄtartozĂłi között mĂĄr elƑfordult rĂĄkos megbetegedĂ©s. KutatĂĄs C. Larson & A. SĂ©ta kimutatta, hogy közvetlen kapcsolat van a tĂșlsĂșly Ă©s az elhĂ­zĂĄs, valamint a mĂĄjrĂĄk kockĂĄzata között. Ha genetikailag hajlamos vagy rĂĄ, Ă©rdemes fokozottan ĂŒgyelned a sĂșlyodra.

 5. Korlåtozott fizikai aktivitås. Ha a gyaloglåst légszomj követi, nehéz aktívan mozogni és sportolni, itt az ideje, hogy gondoskodjon a fogyåsról.

Egy egĂ©sz sereg mĂĄs Ă©rvĂ©nyes testmĂłdosĂ­tĂł jelet lehet felsorolni. Amint azt mĂĄr Ă©szrevehettĂ©tek, minden jelnek erƑs alapja van a testi ĂĄllapot Ă©s a reakciĂłk, valamint az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi jelek tekintetĂ©ben. Az egĂ©szsĂ©gtelen önkĂ©p mögött meghĂșzĂłdĂł fogyĂĄsi motĂ­vumok Ășj pszicholĂłgiai problĂ©mĂĄkat Ă©s intraperszonĂĄlis konfliktusokat okoznak.

Olvasson tovĂĄbb  Mi a teendƑ, ha egy kapcsolat zsĂĄkutcĂĄba jutott?

PszicholĂłgiai okok, amiĂ©rt nem tudod elengedni a tĂșlsĂșlyt

A pszichoszomatikus betegsĂ©geket tanulmĂĄnyozĂł pszicholĂłgusok Ă©s pszichoterapeutĂĄk megĂĄllapĂ­tottĂĄk, hogy a legtöbb ember pszichĂ©s okokbĂłl tĂșlsĂșlyos. Szakemberek, mint L. Burbo, L. Hay Ă©s A. Meneghetti pszicholĂłgiai szempontbĂłl azonosĂ­totta a fƑ okokat, amiĂ©rt nem tudjuk elengedni a plusz kilĂłkat:

 1. Egy szemĂ©lynek mĂĄsodlagos elƑnye van a tĂșlsĂșlybĂłl.Annak ellenĂ©re, hogy az ember negatĂ­van viszonyul az ĂĄltalĂĄnos megjelenĂ©sĂ©hez, a tĂșlsĂșlyossĂĄgnak elƑnyei vannak. PĂ©ldĂĄul lehetsĂ©ges, hogy szĂĄnalmat keltsĂŒnk a környezetĂŒnkben Ă©s a hozzĂĄnk közel ĂĄllĂłkban. És biztos, hogy megsajnĂĄlnak, Ă©s rossz szolgĂĄlatot tesznek neked. A tĂșlsĂșlyos emberek jĂłindulatĂș, megbĂ­zhatĂł ember kĂ©pĂ©t keltik; Ă©letĂŒk kudarcait, szakmai stagnĂĄlĂĄsĂĄt vonzĂł kĂŒlsejĂŒkkel igazolhatjĂĄk, stb..

 2. A figyelem irĂĄnti vĂĄgy.A sikertelen fogyĂĄs oka a gyermekkori pszicholĂłgiai traumĂĄkhoz köthetƑ. Ha a szĂŒlƑk nem fordĂ­tanak elĂ©g figyelmet gyermekkorukban a gyermekĂŒkre, vagy egyszerƱen figyelmen kĂ­vĂŒl hagyjĂĄk Ƒket, akkor elkezdenek enni. A tĂșlsĂșlynak kĂ©t funkcionĂĄlis oka van – az Ă©telekben valĂł vigaszkeresĂ©s Ă©s a növekedĂ©s. Tudattalanul bƑvĂ­tjĂŒk vizuĂĄlisan, hogy Ă©szrevegyenek minket.

 3. VigasztalĂĄs.Sokan a finom Ă©teleket ĂŒnnepi alkalmakhoz kötik, amikor jĂłl Ă©reztĂŒk magunkat. Érzelmi zavarok idejĂ©n az emberek megprĂłbĂĄljĂĄk visszanyerni jĂł hangulatukat, Ă©s Ă­zletes, tĂĄplĂĄlĂł Ă©telek fogyasztĂĄsĂĄval vigasztalĂłdnak.

 4. Az ellenkezƑ nemƱek szimpĂĄtiĂĄjĂĄnak elkerĂŒlĂ©se.A fĂ©rfiakkal/ nƑkkel valĂł kapcsolatokban szerzett pszicholĂłgiai traumĂĄn alapulĂł okok (szexuĂĄlis visszaĂ©lĂ©s, bĂĄntalmazĂł, mĂ©rgezƑ kapcsolatok a mĂșltban stb.)..). Egy nem vonzĂł testtel megprĂłbĂĄlunk lĂĄthatatlanok lenni, hogy elkerĂŒljĂŒk az emberek figyelmĂ©t…

 5. Élethosszig tartĂł fogyĂĄs.Ha a fogyĂĄs hosszĂș idƑn ĂĄt tartĂł cĂ©llĂĄ vĂĄlik, a siker elĂ©rĂ©se azt jelenti, hogy elveszĂ­tjĂŒk azt. Hogy fenntartsĂĄk ennek a vĂĄgynak az Ă©rtĂ©kĂ©t, az emberek hĂ­znak, majd Ășjra fogynak, ez a ciklus vĂ©gtelenĂŒl ismĂ©tlƑdik.

 6. VĂĄgy, hogy olyanok legyĂŒnk, mint valaki mĂĄs. Egy bĂĄlvĂĄny megteremtĂ©se Ă©s a bĂĄlvĂĄnyhoz valĂł hasonlĂ­tĂĄs a legerƑsebb belsƑ konfliktusokat generĂĄlja. A fogyĂĄs vĂĄgya, hogy beilleszkedjen mĂĄsok közĂ©, megszĂĄllottsĂĄggĂĄ vĂĄlik, ami kĂŒlönbözƑ rendellenessĂ©gekhez vezet.

Ez magĂĄban foglalhat kulturĂĄlis hiedelmeket, erƑltetett normĂĄkat, a felelƑssĂ©g elkerĂŒlĂ©sĂ©t Ă©s mĂ©g sok mĂĄst is. A legfontosabb, hogy azonosĂ­tsuk, meghatĂĄrozzuk Ă©s megĂ©rtsĂŒk az okot, amiĂ©rt a fogyĂĄs nem vĂĄlt be. Ha egyszer eljutottĂĄl a problĂ©ma gyökerĂ©hez, könnyebb lehet az egĂ©szsĂ©ges, szĂ©p test felĂ© haladni.

MentĂĄlis tippek a sĂșlyfelesleg elleni hatĂ©kony kĂŒzdelemhez

egészséges tåplålkozås

A WHO statisztikĂĄi szerint az elhĂ­zott emberek szĂĄma 1975 Ă©s 2016 között majdnem meghĂĄromszorozĂłdott. Ennek a megdöbbentƑ tendenciĂĄnak több oka is van: az Ă©tkezĂ©sek, a tĂșl sok elfoglaltsĂĄg, az egĂ©szsĂ©gtelen Ă©telek, a mozgĂĄsszegĂ©ny Ă©letmĂłd, a tĂșl sok kĂŒtyĂŒ stb.. Íme nĂ©hĂĄny javaslat, amely segĂ­thet javĂ­tani a belsƑ pĂĄrbeszĂ©det, Ă©s a testet a sikeres fogyĂĄshoz szĂŒksĂ©ges hangulatba hozni.

Az indítékok és célok helyes megvålasztåsa

Fontos, hogy olyan cĂ©lt tƱzzĂŒnk ki, amelynek pozitĂ­v alapja van. PĂ©ldĂĄul, ha valaki a tĂŒkörkĂ©pĂ©nek gyƱlölete, a domborĂș hasa irĂĄnti megvetĂ©s miatt akarja leadni a felesleges kilĂłkat, az nem lenne hatĂ©kony alap egy erƑteljes motivĂĄciĂł lĂ©trehozĂĄsĂĄhoz. A negatĂ­v motĂ­vumok negatĂ­v hozzĂĄĂĄllĂĄst eredmĂ©nyeznek a fogyĂĄs folyamatĂĄhoz. Ezek a hozzĂĄĂĄllĂĄsok arra kĂ©sztetnek minket, hogy feladjuk a cĂ©ljainkat. EzĂ©rt olyan fontos, hogy a test Ă©s a szemĂ©lyisĂ©g szeretetĂ©vel kezdjĂŒk.

Olvasson tovĂĄbb  Hogyan tanuljunk meg olvasni az emberekben Ă©s gondolataikban

Íme egy pĂ©lda egy pozitĂ­v, hatĂ©konyan megfogalmazott gondolatra: “Fogyok, hogy javĂ­tsam az egĂ©szsĂ©gemet Ă©s a kĂŒlsƑm. Szeretem a testemet, sok mindenen ment keresztĂŒl, de most az Ă©n segĂ­tsĂ©gemre van szĂŒksĂ©ge, hogy visszanyerje rĂ©gi szĂ©psĂ©gĂ©t Ă©s erejĂ©t. Hasznos lesz a motivĂĄciĂłs szempontokat egy pszicholĂłgussal folytatott szemĂ©lyes konzultĂĄciĂł sorĂĄn feldolgozni, hogy felgyorsĂ­tsuk az önvizsgĂĄlat folyamatĂĄt.

Tanulja meg megkĂŒlönböztetni az Ă©hsĂ©get Ă©s az Ă©tvĂĄgyat

A primitĂ­v idƑkben az embereket csak az Ă©hsĂ©gĂ©rzet vezette. Napjainkban, amikor az Ă­zletes Ă©telek bƑsĂ©ge Ă©s elĂ©rhetƑsĂ©ge miatt egy olyan fogalom alakult ki, amely hasonlĂ­t az Ă©hsĂ©ghez, de nagyon kĂŒlönbözik attĂłl: az Ă©tvĂĄgy. Az Ă©tvĂĄgy Ă©s az Ă©hsĂ©g Ă©rzĂ©se nagyjĂĄbĂłl ugyanaz, de az elƑbbi Ă©rzelmi szĂŒksĂ©glet, az utĂłbbi pedig fiziolĂłgiai szĂŒksĂ©glet. Hogyan lehet kĂŒlönbsĂ©get tenni a kettƑ között:

 1. Az étvågy akkor jön, amikor szép ételeket låt, érzi az étel kellemes illatåt. Ezt az érzést az élvezet utåni vågy våltja ki, a vonzó ételek ízlelése.

 2. Ha igazĂĄn Ă©hes vagy, nem szĂĄmĂ­t, hogy egy alma vagy egy Ă©des. És az Ă©hsĂ©g legalĂĄbb 2-3 ĂłrĂĄval az utolsĂł Ă©tkezĂ©s utĂĄn jelentkezik.

Harc a félelmeinkkel

VĂ©gezze el a következƑ mentĂĄlis technikĂĄt. Ülj le nyugodtan Ă©s egyedĂŒl, Ă©s tedd fel magadnak egy egyszerƱ kĂ©rdĂ©st: “Mi törtĂ©nik, ha lefogyok??”. VĂĄlaszokat papĂ­rra vetni. A karcsĂșsĂĄggal kapcsolatos pozitĂ­v elvĂĄrĂĄsok az elsƑk:

 1. Nyerjen vonzerƑt.

 2. Våsåroljon bårmilyen ruhåt, és jól nézzen ki benne.

 3. Legyen egĂ©szsĂ©ges, erƑs Ă©s aktĂ­v.

A pozitĂ­v hatĂĄsok elemzĂ©se utĂĄn azonban rĂĄjön, hogy vannak rejtett elvĂĄrĂĄsok, amelyek megijesztik Önt. PĂ©ldĂĄul a karcsĂșsĂĄggal egyĂŒtt jĂĄr a mĂĄsik nem figyelmessĂ©ge is. Meg kell azonban tanulnod, hogyan kell konstruktĂ­van egyĂŒttmƱködni az emberekkel, fejleszteni a kommunikĂĄciĂłs kĂ©szsĂ©geket stb.. Ez az egyik valĂłszĂ­nƱ fĂ©lelem a fogyĂłkĂșrĂĄval kapcsolatban. Elemezze Ƒket a jövƑbeli kihĂ­vĂĄsok azonosĂ­tĂĄsa Ă©rdekĂ©ben. Ha megszabadulsz ezektƑl a fĂ©lelmektƑl, az valĂłban beindĂ­thatja a fogyĂĄsi folyamatot, Ă©s biztosĂ­thatja, hogy a helyes Ășton maradj.

TƱzzĂŒnk ki olyan cĂ©lokat, amelyeket el tudunk Ă©rni

NehĂ©z 1-2 hĂ©t alatt Ă©veket lefogyni. Sokan azonban azt vĂĄrjĂĄk, hogy ez Ă­gy lesz. A csalĂłdĂĄs, ami ezt a vĂĄrakozĂĄst követi, szĂ©tzĂșz minden motivĂĄciĂłt. TehĂĄt tƱzz ki magad elĂ© reĂĄlis cĂ©lokat. PĂ©ldĂĄul:

 1. Havi 2-3 kg fogyås több mint reålis és egészséges cél. Ez a test szåmåra kényelmes tempónak szåmít.

 2. Gyakoroljon heti 3-4 alkalommal.

 3. Töltsön naponta 15-20 percet testmozgĂĄssal. Nincs szĂŒksĂ©g arra, hogy egy kĂ©pzetlen szemĂ©ly gĂșnyolĂłdjon Ă©s ĂłrĂĄkat töltsön az edzƑteremben.

 4. A képességeid reålis megítélése és az ezekre való építkezés teremti meg a legkényelmesebb feltételeket a fogyåshoz.

Egészséges életmód

VĂ©gezzen egy kis idƑgazdĂĄlkodĂĄst

Amikor ok nĂ©lkĂŒl Ă©hesek vagyunk? Amikor unatkozol, szomorĂș vagy, Ă©s nincs jobb dolgod. Töltse tehĂĄt napjait Ă©rdekes, produktĂ­v tevĂ©kenysĂ©gekkel, amelyek elvonjĂĄk az idƑt a torta utĂĄni vĂĄgyakozĂĄstĂłl. szerezzen be egy napirendezƑt, tervezze meg elƑre a napjĂĄt, hogy minĂ©l kevesebb szabadideje legyen. MeglĂĄtja, hogy az unalom okozta Ă©tvĂĄgy eltƱnik.

Olvasson tovĂĄbb  Hogyan segĂ­tsĂŒnk egy szerettĂŒnknek a depressziĂłbĂłl

TalĂĄld meg az örömöt az Ă©teleken kĂ­vĂŒl

A szĂŒlƑk gyakran hasznĂĄljĂĄk az Ă©dessĂ©geket Ă©s a kĂĄvĂ©zĂłba valĂł kirĂĄndulĂĄsokat gyermekĂŒk motivĂĄlĂĄsĂĄra vagy a sikerek jutalmazĂĄsĂĄra. Az ilyen attitƱdök a tudatalattiba vĂ©sƑdnek, Ă©s az Ă©rĂ©s sorĂĄn is fennmaradnak. Így, hogy többĂ© nem tĂĄrsĂ­tjuk az Ă©telt az Ă©lvezethez, az Ă©lvezet forrĂĄsĂĄt az Ă©tellel helyettesĂ­tjĂŒk.

Jutalmazd meg magad a jĂłl vĂ©gzett munkĂĄĂ©rt, nem desszerttel, hanem egy szĂ©p kis aprĂłsĂĄggal, amire mĂĄr rĂ©gĂłta vĂĄgytĂĄl. Élvezze a sĂ©tĂĄt a parkban vagy az Ă©lƑzenĂ©t egy koncerten, ahelyett, hogy ĂŒnnepi Ă©tkezĂ©st tartana. Röviden, a cselekvĂ©s vektora vilĂĄgos – amikor az Ă©tel megszƱnik az öröm forrĂĄsa lenni, elveszĂ­ti a hatalmĂĄt.

KoncentrĂĄljon az Ă©lelmiszer-bevitelre

TegyĂ©tek el a telefonokat, kapcsoljĂĄtok ki a tĂ©vĂ©t, csukjĂĄtok be a könyveket, amikor esztek… A kutatĂĄsok szerint a tĂ©vĂ©nĂ©zĂ©s okozta figyelemelterelĂ©s torzĂ­tja az Ă©hsĂ©gĂ©rzetet. TehĂĄt lehet, hogy többet eszel szappannĂ©zĂ©s közben, mintha elterelnĂ©d rĂłla a figyelmedet. A kalĂłriabevitel tĂșlevĂ©s a tĂșlsĂșly Ă©s az elhĂ­zĂĄs fƑ oka. Ha a figyelmĂ©t az Ă©telre összpontosĂ­tja, amit eszik, kevesebb lesz az Ă©lelmiszer.

TĂĄvolĂ­tsa el az egĂ©szsĂ©gtelen Ă©teleket a lĂĄtĂłkörĂ©bƑl

Ne irritĂĄlja magĂĄt a kalĂłriadĂșs, egĂ©szsĂ©gtelen Ă©telek nĂ©zegetĂ©sĂ©vel. TegyĂ©l egy tĂĄl szĂ­nes gyĂŒmölcsöt az asztalra. TehĂĄt a vizuĂĄlis elemzƑn keresztĂŒl egy adag esztĂ©tikai Ă©lvezetet kap a gyĂŒmölcs szĂ©psĂ©gĂ©bƑl, de ugyanakkor alacsony kalĂłriatartalmuk nem okoz több zsĂ­rt. PrĂłbĂĄljon meg minden Ă©tkezĂ©st vizuĂĄlis Ă©lmĂ©nnyĂ© tenni. SzĂĄnjon idƑt arra, hogy a zöldsĂ©geket szĂ©pen felszeletelje Ă©s elrendezze a tĂĄnyĂ©ron. Az egyszerƱ evĂ©s mƱvĂ©szettĂ© vĂĄlik.

KerĂŒlje el a marketing buktatĂłkat

Az Ă©lelmiszergyĂĄrtĂłk a fogyni vĂĄgyĂł embereket zsĂĄkmĂĄnyoljĂĄk ki azzal, hogy az egĂ©szsĂ©gtelen Ă©lelmiszereket egĂ©szsĂ©ges, diĂ©tĂĄs termĂ©keknek adjĂĄk ki. PszicholĂłgiai trĂŒkkökkel Ă©rnek el sikert. Íme nĂ©hĂĄny közĂŒlĂŒk:

 1. Zöld csomagolås hasznålata.tudat alatt az emberek a zöldet a természethez, az egészséges élethez, a természet eredetéhez tårsítjåk.

 2. JelzƑszavak hasznĂĄlata a nĂ©vben.a fitness, egĂ©szsĂ©g, bio, alacsony kalĂłriatartalmĂș stb. szavak kiabĂĄlĂĄsa.. egĂ©szsĂ©ges, kivĂ©teles tulajdonsĂĄgaikra emlĂ©keztetnek minket. De a valĂłsĂĄgban nem.

 3. EmberekrƑl kĂ©szĂŒlt kĂ©pek Ă©s kĂ©pek hasznĂĄlataa csomagolĂĄson szereplƑ karcsĂș szĂĄmokkal, akik elĂ©gedettek a termĂ©kekkel.

Hogyan kerĂŒljĂŒk el ezeket a csapdĂĄkat? Csak olvassa el figyelmesen az összetĂ©telt, Ă©s nĂ©zze meg a GI-profilt (fehĂ©rjĂ©k, zsĂ­rok, szĂ©nhidrĂĄtok). A mutatĂłs kĂ©pek Ă©s a marketingfogĂĄsok mögött az igazi vegyĂŒlet ĂĄll.

Pszichológiai problémåk feldolgozåsa

BelsƑ gyermekĂŒnk az Ă©telekben keresi a megoldĂĄst. A komplexusaink, szorongĂĄsaink, fĂ©lelmeink, nem megfelelƑ viselkedĂ©si stratĂ©giĂĄink stb. rovĂĄsĂĄra tĂĄplĂĄlkozik Ă©s lĂ©tezik.. Annak Ă©rdekĂ©ben, hogy egyszer Ă©s mindenkorra megszabaduljon a fogyĂĄs pszicholĂłgiai problĂ©mĂĄitĂłl, dolgozzon a szemĂ©lyes terĂŒleten. AzonosĂ­tsa a fĂĄjdalmas pontokat, talĂĄljon megoldĂĄst (egyedĂŒl vagy pszicholĂłgussal) Ă©s Ă©ljen teljes, egĂ©szsĂ©ges Ă©letet.

Következtetés

A tĂșlsĂșly pszichoszomatikus oldala a legtöbb ember szĂĄmĂĄra forrĂł tĂ©ma. Ɛ csak hangzik ijesztƑ, a talĂĄlkozĂĄs utĂĄn rĂĄjössz, hogy a problĂ©mĂĄk megoldhatĂłk, ha dolgozol magadon. A tested egĂ©szsĂ©ggel, aktivitĂĄssal Ă©s karcsĂșsĂĄggal fogja megköszönni az elmĂ©ddel vĂ©gzett eredmĂ©nyes munkĂĄdat.

ÉrtĂ©kelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzåadåsa

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: