Hogyan és miről beszélgessünk egy lánnyal, ha a félénkség útban van

A félénkség nemcsak a mindennapi életben, hanem a kapcsolatokban is zavaró lehet. Ha zavarban van, és nem találja a szavakat, hogy párbeszédet folytasson választottjával, tippjeink segítenek leküzdeni ezt a problémát.

Hogyan és miről beszélj egy lánnyal, ha a félénkség útban van

A félénkség fő okai

Mielőtt elkezdenél magadon dolgozni, fontold meg, miért nem tudsz kommunikálni az ellenkező nemmel. Ez fogja meghatározni, hogy min kell dolgoznia a helyzet megváltoztatásához.

Alacsony önbecsülés

Ha egy vonzó lány látványa azonnal elveszíti a beszéd erejét, és még csak nem is gondolja, hogy megközelíti őt, gondolja, ha ugyanez a helyzet megismétlődik a szabványos megjelenésű hölgyekkel. oktatás 1 Ha egy vonzó lány látása azonnal elveszíti a beszéd erejét, és nem is gondolja, hogy közeledik hozzá. Ha a válasz nem, akkor az önbecsüléseddel van probléma. Nem gondolod, hogy méltó vagy egy beszélgetésre egy vonzó szépséggel, és előre meg vagy győződve arról, hogy nem fog érdeklődni irántad.

Kérdezd meg magadtól, hogy miért gondolod, hogy nem vagy méltó hozzá, ha még nem találkoztál vele? Mi van, ha nem okos vagy nincs humorérzéke?? Lehetséges, hogy a vele való találkozás után éppen ellenkezőleg, úgy gondolod, hogy ez a lány nem méltó hozzád.

Ne felejtsd el, hogy a kinézet inkább a genetikára utal, mint a személyiségre. Mielőtt tehát piedesztálra emelnél egy lányt, ismerd meg őt, és győződj meg róla, hogy valóban méltó a hozzáállásra.

Istenné válás és elérhetetlen fantáziák

A félénk fiatalok gyakran választanak egy elérhetetlen csodálat tárgyát, amellyel minden kommunikáció néhány szóra korlátozódik. Ennek eredményeképpen annyira idealizálod a lányt, hogy egyszerűen elveszel a tökéletesség illúziójának súlya alatt.

Egy másik lehetőség, ha úgy döntesz, hogy beszélgetni fogsz, és az első percekben teljesen csalódsz a választottadban. Nem próbálsz megismerni valakit anélkül, hogy esélyt adnál magadnak arra, hogy megismerd őt.

Az ilyen forgatókönyvek elkerülése érdekében ne pazarolja az energiáját arra, hogy arról fantáziáljon, ami talán nem is lesz. Ismerkedj meg egy lánnyal, amint megakad a szemed, hogy ne pazarold az időt felesleges illúziókra, vagy növeld a csalódás kockázatát.

Lassúság

A félénkség miatt túl sokáig várhat a megfelelő pillanatra egy őszinte beszélgetéshez vagy egy csókhoz. A probléma azonban az, hogy minél tovább várunk, annál nehezebb határozottan cselekedni.

Hogy elkerülje, hogy ebbe a csapdába essen, cselekedjen impulzívan. Ne feledd, jobb megbánni, amit tettél, mint megbánni az elszalasztott lehetőségeket.

Olvasson tovább  Hogyan lehet megszabadulni a haragtól - technikák az agresszió kezelésére

Hogyan tanuljunk meg kommunikálni

Hogyan és miről beszélj egy lánnyal, ha a félénkség útban van

Mielőtt megpróbálnál kommunikálni egy neked tetsző lánnyal, gyakorold a kommunikációs készségeidet. Íme a tippjeink, hogyan tegye ezt.

Kezdjük idegenekkel

Egy nagyszerű módja a félénkség leküzdésénekgyakorolja a kommunikációt. Kezdje idegenekkel. Ennek számos módja van:

 1. Keresse meg az eladót, és kérje meg, hogy meséljen Önnek egy termékről, és tegyen fel konkrét kérdéseket;

 2. Amikor fizet a pénztárnál, köszönjön a pénztárosnak, és kérdezze meg, hogy telik a napja;

 3. Kérjen útbaigazítást egy járókelőtől..

Fontos, hogy udvarias és tömör legyél – az a feladatod, hogy a beszélgetés folyjon és tapasztalatot szerezz, nem pedig az, hogy órákon át csevegj.

Semleges témákról kommunikáljon

Ha már egy kicsit gyakorolsz, áttérhetsz arra, hogy másokkal is beszélgess. Itt már a beszélgetés is hosszabb lehet.

A kommunikáció gyakorlása más emberekkel (nem a lány, akit szeretsz) könnyebb lesz, mert nem fogsz félni az elutasítástól.

Lehetséges lehetőségek:

 1. Keresse meg munkatársait, hogy megbeszéljenek egy munkával kapcsolatos kérdést;

 2. Kapcsolódjon be a beszélgetésbe, például azzal, hogy megkérdezi, tudja-e, milyen dal szól az utcán;

 3. Amikor egy kollégával egy munkával kapcsolatos problémát vitat meg, térjen át személyesebb témákra, például arra, hogy mennyi ideig tartott a legutóbbi projektje, de egy film segített elterelni a figyelmét, és nevezze meg azt.

Próbáljon meg kellemes környezetben keveredni az emberekkel, hogy minél szabadabbnak érezze magát.

Mosolyogj és nézz a másik szemébe

A mosoly segít pozitív benyomást kelteni. A szemkontaktus pedig azt mutatja, hogy magabiztos és nyitott vagy. De ne essünk túlzásokba – ha a beszélgetőpartnerünk szemébe bámulunk az egész beszélgetés alatt, valószínűleg ideges lesz.

Mutatkozzon be az interjú elején, mosolyogjon és vegye fel a szemkontaktust. Ez eleinte nehéz lehet, de a gyakorlat segít leküzdeni a félénkséget.

A mosoly nemcsak abban segít, hogy elnyerje a másik személy szeretetét, hanem magabiztosabbá is teszi Önt.

Közelíts meg egy lányt, aki tetszik neked

Hogyan és miről beszéljünk a lánnyal, ha a félénkség útban van

Viselkedj úgy, ahogy másokkal tennéd: mosolyogj és vegyél szemkontaktust!. Próbálja meg a beszélgetést spontánnak feltüntetni azzal, hogy üdvözléssel kezdi, és megkérdezi, hogy van.

Kerüld a közeledést, ha látod, hogy a lány elfoglalt valamivel, vagy beszélget valaki mással, például ha látod, hogy az írásra koncentrál, nem valószínű, hogy nyitott a beszélgetésre.

A legjobb, ha egy kávézóban, edzőteremben, bárban közelíted meg a lányt. Az emberek itt általában készen állnak arra, hogy új emberekkel találkozzanak és szocializálódjanak, így könnyebb lesz párbeszédet kezdeni.

Gondoljon egy okot a párbeszédre

Hogy a beszélgetés tartós és tartalmas legyen,Gondoljon az elejére és a témára, pl:

 1. rájössz, hogy nem tudsz megbocsátani magadnak, ha nem közelíted meg;

 2. támogatásra van szüksége, mert új a cégnél, és nem ismer senkit;

 3. ha emlékeztek egy vicces eseményre a múltból, ha már ismeritek egymást egy kicsit…

Fogadd el, hogy még mindig lehet, hogy egy kicsit szégyenlősnek érzed magad, amikor beszélsz

Ezzel nincs semmi baj, így akár a saját félénkségedet is megemlítheted a beszélgetésben:

 1. Mondjuk, hogy mindig kicsit kínosan érzi magát, amikor találkozik valakivel;

 2. Mondd meg neki, hogy ideges vagy, hogy egy ilyen gyönyörű idegennel vagy.

Olvasson tovább  Hogyan lehet mindig érdekes a férje számára

Nyugodtan tegye fel kérdéseit, kommentálja a megjegyzéseket

Hogy a beszélgetés folyékonyan folyjon és elkerülje a kínos szüneteket, a következőket teheti

 1. Kérdezzen részleteket, például ha megemlíti, hogy nemrég költözött el, kérdezze meg, hogy hiányzik-e neki a régi lakhelye, hogyan élt ott, és kinek dolgozott;

 2. beszélgessenek élethelyzetekről, például derítsék ki, hogy mi vezérelte őt a szakma- és munkahelyválasztásban, és mi az, ami pontosan vonzza őt.

Légy önmagad

Ezek a randizás nagyon fontos szabályai. Ne próbáljon jobbnak tűnni, mint amilyen valójában, nem létező tulajdonságok és teljesítmények állításával. Ha az ismeretségből romantikus kapcsolat lesz, a pontatlan információk szakítást okoznak.

Az önmagunkról való őszinte beszéd előnyei:

 1. Ha a lány érdeklődőnek tűnik, akkor tényleg tetszel neki, és számíthatsz rá, hogy újra beszélni fogsz vele;

 2. Ha nem akar veled beszélgetni, akkor tudod, hogy igyekeztél és őszinte vagy.

Kapja meg a további kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségeit

Hogyan és miről beszélj egy lánnyal, ha a félénkség miatt kényelmetlenül érzed magad?

Ha sikeresen találkoztál egy nővel, és úgy tűnik, vonzódsz hozzá, tudd meg, hogyan tudsz vele a jövőben kapcsolatba lépni.

Megkérdezheted:

 1. Ha a jövőben hajlandóak intenzíven beszélgetni veled, megadhatják a telefonszámukat;

 2. Közösségi hálózati kapcsolatok, ha a levelezést részesíted előnyben, és nem akarsz túlságosan tolakodó lenni.

Ha már megvan a megfelelő kapcsolat, kérdezd meg, hogy nem bánja-e, ha felhívod, SMS-t küldesz neki, vagy barátkozol vele a közösségi médiában.Kutatásmutasd meg a,hogy a virtuális kommunikáció nem olyan kínos, mint a személyes kommunikáció. Így a közösségi hálózatok nagyszerű módja lehet az első kommunikációnak, amíg megszokjátok egymást. De ne essünk túlzásba itt sem. Ha egy lány észreveszi, hogy soha nem hívod fel, csak írsz neki, azt úgy veheti észre, hogy nem vagy hajlandó a személyes kapcsolatra.

Hogyan kell beszélni egy lánnyal

Gyakorlati tanácsok, hogyan kezdj beszélgetést egy neked tetsző lánnyal.

A beszélgetés helyes felépítése

Sean Cooper, a félénkség elleni tanfolyam szerzője a lánccsoportos üzenetek módszerét javasolja a megfelelő beszélgetés kialakításához. Azzal kezdődik, hogy bármilyen információt kérdez, legyen az bármilyen jelentéktelen, a választ követi a következő kérdés, és így tovább. Itt azonban fontos, hogy a párbeszéd ne váljon kihallgatássá. Például, miután megkérdezted, honnan származik egy lány, megkérdezheted, milyen benyomásokat szerzett a szülővárosáról, vagy beszélhetsz a gyökereidről.

Térképezze fel a beszélgetést

Vegyen egy darab papírt, és írja a közepére azt a szót, amellyel a beszélgetést szeretné kezdeni. Ha nem tudod, mit válassz, koncentrálj a lányok beszélgetéseiben népszerű szavakra.

A kiválasztott szóból rajzoljatok sugarakat, amelyek a párbeszéd irányát adják meg. Ezek lehetnek kijelentések vagy kérdések, amennyiben segítenek strukturálni a beszélgetést. Minél több sugárirány, annál több lehetőséged van a párbeszédben való manőverezésre.

Például középre írja a “tanár” szót, onnan rajzolódnak ki a kérdések sugarai:

 1. Hogy mit érzel, amikor naponta beszélgetsz különböző korú gyerekekkel?

 2. Nagyon szeretheted a gyerekeket, ha ezt a szakmát választottad.

Miután a beszélgetést ilyen módon dolgoztuk fel, kicsi az esélye annak, hogy a beszélgetés megrekedjen, ami azt jelenti, hogy a beszélgetés élénk és érdekes lesz mindkettőjük számára.

Olvasson tovább  Hogyan tanuljunk meg meggyőzni - 3 lépés a sikerhez

Ne féljen a szünetektől

Sokan kényelmetlenül érzik magukat, ha szünet van a párbeszédben. És ha te is így érzel, vedd észre, hogy ez normális. Nem a szünetekkel kell foglalkozni, hanem a velük kapcsolatos kellemetlenségekkel.

Tippek erre a helyzetre:

 1. Fogadja el, hogy Ön nem profi előadó, és nem kell azonnal új témával előállnia, ha szünet van a beszélgetésben;

 2. Ne legyen ideges – ha maga sem aggódik a csend miatt, akkor az már nem lesz kínos;

 3. Próbáld meg természetesen vezetni a párbeszédet, ha szünet van, töltsd ki egy külső megjegyzéssel, ahelyett, hogy kétségbeesetten keresnél egy új témát a fejedben, amely ilyen pillanatokban teljesen üres lesz. oktatás 1 Próbáld meg a párbeszédet természetes módon vezetni. Egy ilyen helyzetben még az időjárásról szóló közhely is jobb, mintha a külpolitika legújabb fejleményeire próbálna emlékezni.

Ha Ön nem idegeskedik és nem foglalkozik a szünetekkel, akkor azok nem fognak problémát okozni a beszélgetésben.

Tanulj meg mindenről beszélni

Hogyan és miről beszélj a barátnőddel, ha a félénkség útban van

Sok félénk ember úgy véli, hogy minden beszélgetésnek informatívnak és célorientáltnak kell lennie. De nem igazán kell komoly témákat kitalálni egy idegenekkel folytatott beszélgetéshez, sőt, minél lazább, annál jobb.

Gyakorolhatsz a tükör előtt úgy, hogy kérdéseket teszel fel a tükörképednek, és válaszolsz rájuk. Biztosítani fogod, hogy sok hasznos információ legyen a fejedben, amit csak nem kell blokkolnod a félénkségeddel.

Adj magadnak egy esélyt a spontaneitásra, és meg fogsz lepődni az eredményeken.

Készítsen egy listát a témákról

Ha mégis védve akarsz lenni, készíts egy kis puskát. Ez segít abban, hogy magabiztosnak érezd magad, és ne veszítsd el magad, ha a beszélgetés nem pontosan úgy alakul, ahogyan tervezted.

Egy ilyen puskázó lap nem jelenti azt, hogy egyszerre kell megjegyezni a kérdések és irányok összes választási lehetőségét. Elég, ha felvázolsz egy listát azokról a témákról, amelyekről beszélhetsz egy idegennel, és improvizálhatsz a párbeszéd során.

Cooper azt javasolja, hogy a következő területekről merítsen ötleteket:

 1. hobbik;

 2. munka, tanulás;

 3. kirándulások;

 4. szórakoztató tevékenységek;

 5. Ételek, receptek, főzés;

 6. Emlékek a múltból;

 7. Pillanatnyi kommentálás (közvetlenül a beszélgetésben történő megbeszélés);

 8. a közeljövőre vonatkozó tervek;

 9. Kapcsolatok a szülőkkel, az ellenkező nemmel, a kollégákkal.

Előzetesen gyakorolhatsz úgy, hogy a kiválasztott területek néhány témájára összpontosítasz, vagy beszélhetsz arról, amit igazán tudsz. Egy másik lehetőség, hogy hagyja a lányt beszélni, megmutatva szenvedélyét és érdeklődését. Ha elveszik, és nem tudja folytatni a beszélgetést, válassza a harmadik lehetőséget – mindenki szeret magáról beszélni, és ha úgy érzi, hogy a másik személy érdeklődik, akkor inspirálódik.

Természetesen ne kövesse az összes szabályt egyszerre. Nézze meg, mi működik a legjobban az Ön számára; ajánlatos különböző változatokat kipróbálni, hogy eldöntse, melyik felel meg Önnek a legjobban. És ami a legfontosabb, ne kételkedj magadban, a félénkséged egy bizonyos varázst adhat neked egy idegen szemében, ahelyett, hogy hiba lenne.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: