A Yandex legyen a Mozilla Firefox böngészőjének kezdőlapja

A kezdőlap az első oldal, amely a böngésző indításakor megnyílik, és amelyet a saját igényei szerint alakíthat ki. Néhányan egy közösségi hálózati profilt használnak erre, néhányan pedig keresőszolgáltatásokat. Szakértőink megmutatják, hogyan állíthatja be a Yandexet kezdőlapként a Firefoxban.

Böngésző keresési menü

A Mozilla számos keresőmotorral van előre telepítve, amelyek közül néhány orosz nyelvű. A felhasználó az alapértelmezett szolgáltatást használhatja a keresési lekérdezések közvetlen bevitelére a címsorba.

Indítsa el a Firefoxot, és kattintson az eszköztáron a nyíllal jelzett területre. A beállítások menü kibontása és a böngésző beállításaihoz való lépés.

A felugró területen válassza ki a képernyőképen jelölt részt. Keresse meg a zölddel kiemelt nevű beállítási mezőt. A legördülő menü melletti nyíl segítségével válassza ki a Yandexet alapértelmezett keresőmotornak.

Váltson a navigációs területen a kezdőlapra. Nyissa meg a Yandex kezdőlapját az egyik lapon. A hárommal jelölt legördülő lista segítségével válassza ki a “Saját URL-ek” módot. Kattintson a “4” feliratú gombra. Fent, a zölddel kiemelt mezőben a keresőmotor kezdőlapjának címét kell látnia. Új lapok beállítása “Üres. Ezeket a lépéseket követve a Yandex megnyílik a böngésző indításakor, és amikor az eszköztáron a “Kezdőlap” gombra kattint.

Összefoglalva

A szakértőink által adott utasítás lehetővé teszi, hogy az orosz keresőmotor legyen a Mozilla Firefox böngészőjének kezdőlapja. A leírt módszer azért kényelmes, mert nem igényel további bővítmények telepítését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: