Mit kell tenni a kórházban, hogy ne haljon meg az unalomtól

Senki sem akarja kórházban végezni. A pszichológusok szerint ez nagy stresszt jelent az idegrendszer számára. Lehet, hogy a teste rosszul működik, ami miatt rosszul érzi magát, és félelmei vannak. Sajnos senki sem védett az ellen, ami a következő pillanatban történik vele. A neves pszichológus, Irwin Yalom hangsúlyozza, hogy néha a körülmények sokkal erősebbek, mint az akarat. És itt fontos tudni, hogy mit kell tennie, hogy megőrizze az érzelmi kényelmet, hogy megvédje magát az új negatív benyomásoktól. Próbáljunk meg a végére járni ennek a bonyolult kérdésnek. Mindenesetre a kórházi tartózkodás alatt szükséged van a figyelemelterelésre. Válassza azokat a tevékenységeket, amelyek közelebb állnak a szívéhez.

Mit kell tenned a kórházban, hogy ne halj meg az unalomtól

Keresztrejtvények

Miért nem?? Az ilyen időtöltés jelentősen segít elvonatkoztatni azoktól a negatív eseményektől, amelyek bekövetkeznek. A keresztrejtvények megoldása edzi az intellektusodat, és nagymértékben növeli a műveltségi szintedet. A fizikai fájdalom, a lelki gyötrelem háttérbe szorul. Az agyunk jelenleg túlságosan elfoglalt, így nem is igazán tudunk szenvedni. Jó ötlet, ha mindenkit bevonsz, aki egy szobában van veled. Sokkal jobb együtt lenni, nincs több búslakodás. Teremtsen pozitív hangulatot, nem lesz ideje unatkozni.

Kommunikáció

Hol máshol, mint egy kórházban lehet teljesen kivonulni az élet kellemetlen körülményei alól? A barátok között előfordulhatnak olyan kellemetlen beszélgetések, amilyenek még a közeli rokonok között sem. Végül is félünk, hogy megbántjuk azokat, akiket igazán szeretünk. Az idegenek könnyebbek, könnyű bennük megbízni, mert nem kell a következményekre gondolni. Ez egy lehetőség arra, hogy őszinték legyünk, hogy megőrizzük némi optimizmusunkat…

Filmnézés

Az egyik legkellemesebb elfoglaltság, amelynek éppen egy kórházban van lehetősége arra, hogy teljes mértékben, lelkiismeret-furdalás nélkül szentelje magát. A filmnézés nagyszerű figyelemelterelés, és segít pozitív hangulatban maradni. A vígjátékokat és a vidám gondolatokra tanító filmeket részesítsd előnyben. Melodrámák, thrillerek és horrorfilmek kerülendők. A filmnézés szervezhető laptopon, táblagépen vagy akár okostelefonon is. A lényeg, hogy te magad is jól érezd magad. Az ilyen időtöltés pozitív hatással van az idegrendszerre.

Olvasson tovább  Hogyan ellenőrizze kiadásait

Idegen nyelv tanulása

Kiderült, hogy nem csak kellemes időt tölthet a kórházban, hanem jól is érezheti magát. Hogyan érhetjük el? Alternatívaként kipróbálhatsz egy idegen nyelvet is. Nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. De a jövőben büszke lehetsz magadra. Biztos, hogy a környezetedben mindenki kedvesen irigyelni fog téged: nem mindenki tanulhat valami hasznosat egy olyan kellemetlen helyen, mint egy fekvőbeteg-osztály. Ha már egy ideje halogatod, itt az ideje, hogy elkezdd. A jövőben könnyebb lesz folytatni, mert az alapokat már lefektették. Nem kell túl erősen próbálkoznod. Csak tanulj meg naponta 10 új szót. Gondolj csak arra, hogy milyen nagyszerű szolgálatot tehetsz magadnak a jövőben. Egy idegen nyelv ismerete soha nem időpocsékolás. Könnyen találhat új állást vagy más jövedelmező kilátásokat a jövőben.

Internetes tartalom

Annyi lehetőség van az interneten. Ha elviselhetetlenül unatkozol, nézd át kedvenc blogjaidat, nézz inspiráló videókat. Csevegés a barátokkal és kollégákkal a közösségi médiában. Ez egy olyan tevékenység, amely segíthet abban, hogy energikusnak érezd magad. A legfontosabb dolog az, hogy a beszélgetés releváns legyen az Ön számára. De ne szégyellj magadról beszélni, arról, ami igazán zavar. Ez a tevékenység képes teljesen harmonizálni a belső állapotot, hogy segítsen megszabadulni a stressztől és annak következményeitől.

Könyvek olvasása

A klasszikus helyi időtöltés. A kórházban minden második ember olvas. Amikor túl sok negatív dolog történik körülötted, el akarsz távolodni a tapasztalataidtól. Szeretne egy kellemetlen világból egy fiktív valóságba menekülni. A legegyszerűbb módja ennek egy lenyűgöző könyv. Válasszon olyan témákat, amelyek valószínűleg érdeklik Önt. Egyes művek annyira ösztönzőek, hogy kevésbé gondolsz a később rád váró bonyolult vizsgálatokra és orvosi beavatkozásokra. De válasszon olyan irodalmat, amely könnyed és szórakoztató. Ez megakadályozza, hogy depresszióba essen, és megszabadítja Önt saját terheitől és szorongásaitól. Olvasson könyveket örömmel. Részesítse előnyben azokat a szerzőket, akik inspirálják Önt, és biztonságérzetet adnak Önnek. Tartsa a jókedvét, adjon extra energiát a kihívások leküzdéséhez.

Olvasson tovább  22 ok, amiért érdemes Ausztráliába látogatni

Rajzolás

Mit kell tenned a kórházban, hogy ne halj meg az unalomtól

Az időtöltés rendkívül eredeti módja. A festészetet akkor használják, amikor az érzések teljes kifejezésére van szükség. A képek bármi lehetnek: rémisztőek vagy misztikusak, pozitívak vagy jóindulatúak. A legfontosabb, hogy élvezd, amit csinálsz. Ha örömöt találunk egy tevékenységben, az bátor döntésekre ösztönözhet. A művészetterápia befolyásolja a valóság érzékelésének módját, lehetővé teszi a belső erőforrás megtalálását és aktiválását. Ne félj kifejezni az érzéseidet képekkel. Ez egy csodálatos módja annak, hogy jobban érezzük magunkat, hogy meglássuk a rejtett jelentéseket oly sok dologban.

Történet írása

A tevékenység olyan kreatív embereknek szól, akik szenvedélyesen szeretik azt, amit csinálnak. A művészet mindig szórakoztató, segíthet ellazulni és eltereli a gondolatait a kellemetlen orvosi eljárásokról. Néha az érzelmek időben történő kifejezése segíthet a negatív benyomások feloldásában. Tegyél bele némi erőfeszítést, és élvezheted a munkád eredményét. Valami új létrehozása mindig pozitív változásra ösztönöz. Ez megakadályozza, hogy elkeseredj és feladd. Kezdj el írni azokról a dolgokról, amelyek a leginkább érdekelnek, amelyekről másoknak is szeretnél beszélni.

Blogolás

Manapság minden embernek lehetősége van arra, hogy a megfelelő internetes oldalak segítségével kifejezze érzéseit és gondolatait. Ez elég egyszerű egy dedikált bloggal. Könnyen létrehozhat egy személyes profilt, és naprakészen tarthatja azt érdekes bejegyzésekkel. Ez nem csak egy csodálatos módja annak, hogy elterelje a figyelmét az orvosi kezelés okozta nyomásról, hanem lehetőséget nyújt az ötletek és tapasztalatok megosztására is. Biztos, hogy lesznek saját rajongói. Legyen udvarias, őszinte, pozitív és nyitott. A siker garantált. közszereplőként térhet haza a kórházból.

Mit ne tegyen

Szeretnénk figyelmeztetni, hogy ne hallgassuk a barátok történeteit a szobában. Ne merülj el túlzottan mások szenvedésében, ne vedd azt a végső igazságnak. A történetek általában negatív hangvételűek. A szorongó és túlérzékeny embereknek nagyon nehéz lehet… Ha valakit ilyen benyomások érnek, a hangulata garantáltan romlik. Nincs annál rosszabb, mint amikor a szomorúság és a félelem gyötör. Ha lehetséges, próbálj meg nem engedni a csordaszellemnek, nem követni az erős érzelmeket. Keress bármilyen módot a mentális egyensúly visszaszerzésére, csak ne csüggedj el!. A legjobb, ha meg tudod tartani a pozitív gondolkodásmódot, és hiszel a boldog jövőben. Így támogathatsz másokat, akiknek szükségük van rá.

Olvasson tovább  Rovarcsípések: Milyen veszélyek leselkednek ránk, és hogyan védekezzünk ellenük?

Így mindig találhatsz módot arra, hogy pozitívan töltsd el az idődet. Természetesen a kórház nem a legkellemesebb hely a világon. De ne csüggedjetek. Ha véletlenül kórházba kell mennie, ne feledje, hogy ez csak átmeneti. Hosszú távon minden boldog véget ér. Egyszerűen kövesse az orvos minden tanácsát, és vigyázzon saját egészségére. Ne csak arra figyeljen, hogy fizikailag hogyan érzi magát, hanem a hangulatára is. Ne feledje, hogy a gondolatok befolyásolják a napi döntéseit, és közvetlen hatással vannak a kilátásaira.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: