A 7 legbiztonságosabb csótány jogorvoslatok

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakszerű tanácsadásra van szükség.

A csótányok az egyik legősibb élőlény, amely évezredek óta követi az embert a világon. Jelenlétük fő oka a rossz higiénia. Ez részben igaz, de határozottan nem ez az egyetlen és nyilvánvalóan nem a fő szempont. A rovarok elszaporodásához három feltétel szükséges: táplálék, víz és hő.

A csótányok akár 40 napig is képesek táplálék nélkül életben maradni, és szinte bármivel képesek táplálkozni. Nem feltétlenül emberi termékek maradványai, hanem például vakolat- vagy tapétaszemcsék. De vízre van szükségük, és sokat isznak belőle. De nincs vele semmi gond, mert mindig lehet néhány csepp vizet kapni az ember közelébe. A rovarok fő problémája a hideg, mert számukra ez végzetes, de pozitív hőmérsékleten elég jól érzik magukat.

A csótányok elleni védekezésben használt fő rovarölő szerek a következők. Mindenféle zselék, kréták és csapdák különböző hatékonysággal. Sokan alternatív népi módszereket használnak, de ez meglehetősen zavaró egy elfoglalt személy számára. Magazinunk szakértői felkutatták a piacot, és feltárták a leghatékonyabb és legbiztonságosabb termékeket a csótányok ellen.

A legbiztonságosabb csótányriasztók értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legbiztonságosabb csótányirtó szerek értékelése1MaxForce Ultragel IR650€
2Exil Anti-Cockroach Gel Schaben-Paste csótány elleni gél280€
3Csótánycsapda Dochlox75€
4Száraz rovarriasztó550€
5Hera Ecodust por csótányok és hangyák ellen175€
6Spray De
 • cia Contra Insect Universal
 • 640€
  7FAS szagtalan, vízben oldódó csótányirtó tabletták870€

  MaxForce Ultra Gel IR

  Értékelés: 4.9

  MaxForce Ultra Gel IR

  A legjobban rangsorolt gél hatékony csótányirtást biztosít anélkül, hogy az embereket károsítaná. És ezek a feltételek a tanulmányunk szükséges kritériumai. A termék a fertőtlenítőszerek alacsony veszélyességi osztályának 4. veszélyességi osztályába tartozik.

  Az Ultragel bélrendszerrel érintkező hatású, és olyan csalit tartalmaz, amelyet a csótányok és a hangyák szívesen fogyasztanak, még akkor is, ha más táplálék is van a közelben. Speciális fecskendővel, legfeljebb 2 cm-es csíkokban, 2-6 cm-es időközönként, kartonból vagy más anyagból készült aljzatra kell felvinni. A szaggatott vonalat ott kell elhelyezni, ahol a rovarok összegyűlnek, mozognak és esetleg élnek. A csótányok legfőbb okai a mosogató alatt, a hűtőszekrény mögött és a melegvíz-felszállókban vannak. Az ételmaradék-tárolók és a konyhabútorok alsó polcai is szolgálhatnak a csótányok rejtekhelyéül.

  Az ultra-gél azonnal elkezd dolgozni, és az első eredmények nem váratnak sokáig magukra. Aktív élettartama 1,5-2 hónap. A készítmény működési elve láncreakciónak nevezhető. Elég, ha néhány egyed kipróbálja az anyagot és visszamegy, és hamarosan az egész kolónia kiirtódik.

  Előnyök

  • magas szintű biztonság;
  • az alkalmazás hatékonysága;
  • könnyű felületkezelés;
  • praktikus fecskendő a nehezen hozzáférhető helyekre.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Csótány elleni gél ExilSchaben-Paste

  Értékelés: 4.8

  EXIL GÉL CSÓTÁNYOK ELLEN SCHABEN-PASTE

  A második helyen a német gyártó gélpasztája áll, amelynek egy tubusa legfeljebb 75 m²-es terület kezelésére elegendő. A csótányirtás aktív fázisa akár 6 hónapig is eltarthat. Két-három napon belül megkezdődik a fertőzés tömeges kiirtása. Vizuálisan a csótányok nappali órákban a szabadba kúsznak ki, és nagyon lassan mozognak. Koordinációjuk romlik, és akár 14 nap alatt az egész kolónia fertőzötté válik.

  A paszta univerzális tulajdonságokkal rendelkezik, és minden csúszó-mászó rovarra hat. Figyelemre méltó az a tény, hogy inkább a géllel érintkeznek, még akkor is, ha más étel van a közelben. ez azért van, mert a gyártó új, modern formulát használt, amely a méreg optimális koncentrációját kombinálja az élelmiszer-csalogató anyagokkal.

  A mérgező anyagok jelenléte ellenére a paszta nem életveszélyes. Nem büdös és nem hagy maradványokat a felületeken. A könnyű használat érdekében egy műanyag adagolót mellékelnek, amellyel a pasztát a felületre lehet felvinni, tiszta, szaggatott vonalban, biztosítva az egyenletes eloszlást.

  A

  • hatékony más rovarok ellen
  • szagtalan és makulátlan;
  • Kényelmes, gazdaságos adagoló;
  • gyors és tartós eredmények.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Dochlox csótánycsapda

  Értékelés: 4.7

  DOCHLOX CSÓTÁNYCSAPDA

  A harmadik helyen a csótánycsapda áll, amely a hatékonyságot és a biztonságos használatot ötvözi lakásokban, magánházakban, éttermekben és kávézókban. ez egy ragadós csapda, amely a “felállítom és elfelejtem” elv alapján működik. Teljesen ártalmatlan az emberekre és a háziállatokra, és könnyen felszerelhető a falakra, a sarkokba és más nehezen hozzáférhető helyekre. Használatának eredménye a rovarfertőzés elleni garantált enyhülés.

  Mivel a csótányok nagyon szívósak, és nem adják fel jó ok nélkül, ezért egy darabig használni kell. Csak az eltávolítási folyamat során sérülnek, nem pedig a szobában tartózkodó emberek vagy szeretett háziállataik. A terméket ott kell elhelyezni, ahol a csótányok élnek: hűtőszekrények, mosogatók és egyéb tömeges felhalmozódási helyek alatt.

  Egy csapda hasznos területe 5m², a csomag 6 db-ot tartalmaz. A leghatékonyabb alkalmazás érdekében célszerű egyszerre egy doboz tartalmát elhelyezni. A termék szagtalan és nem okoz allergiás reakciókat. Rendszeresen használható, csak nem szabad elfelejtenie, hogy összegyűjtse a mozdulatlan kártevőket.

  Előnyök

  • telepítés minden felületen;
  • könnyen használható;
  • Biztonság az emberek és az állatok számára;
  • 1 csapda nagy hatósugara.

  Hátrányok

  • lassú felszabadulási sebesség.

  GET száraz rovarriasztó

  Értékelés: 4.7

  GET száraz rovarriasztó

  Negyedik helyezett a termék, amely a biztonság, a hatékonyság és a költséghatékonyság szempontjából kiemelkedő. Ezen előnyök kombinációja olyan gyakorlati előnyöket biztosít, amelyek lehetővé teszik a rovarok kiirtását további költségek nélkül. a termék félszilárd gél formájában van, azonnal felhasználásra kész. Átlátszó csíkokat képez, amelyek a szabad levegőn hosszú ideig megőrzik tulajdonságaikat. Nemcsak a csótányok, hanem a bolhák, poloskák, legyek és más kártevők számára is pusztító hatású.

  A hosszan tartó hatást az erős formula biztosítja, amely nem káros az emberekre és a háziállatokra. A készítmény semleges szagú és a háziállatok számára teljesen kellemetlen. Minden felületen használható: tapétán, szöveten, kemény anyagokon, mert nem hagy foltot.

  A GET dry kiváló eredményeit számos felhasználó megerősítette. A termék úgy működik, hogy nem befolyásolja negatívan az emberi egészséget, nem zavarja az ózonréteget, biztonságos a növények számára. Egy másik előnye a gyors és egyszerű alkalmazás.

  Előnyök

  • garantált biztonság;
  • átlátszó gél maradványok nélkül;
  • meghosszabbított cselekvési idő;
  • nagy hatékonyság.

  Hátrányok

  • nincs kimutatható sérülés;.

  Hera Ecodust por csótányok és hangyák ellen

  Értékelés: 4.6

  GERA ECODUST POR CSÓTÁNYOK ÉS HANGYÁK ELLEN

  Az ötödik pozícióban – természetes összetételű termék, amely nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat és mérgeket. Hipoallergén, biztonságos az emberekre, állatokra és növényekre; hatékonyan hat számos kártevő ellen. A termék szagtalan, és kiküszöböli a csótányok hozzászokását a hatóanyaghoz, így hosszú távú védelmet biztosít a lakó- és közterületeken.

  A hatás elve nem kémiai, hanem fizikai hatáson alapul. A rovarra felvitt por lebontja a kitinréteget és elszívja a nedvességet, ami kiszáradáshoz és halálhoz vezet. Az ősi tavak algáinak kovasavas lerakódásaiból készül, amelyeket egy speciális technológiával kezelnek.

  a gyártó gondoskodott a felhasználó kényelméről. A hosszú, éles kifolyócső segítségével a por adagolható és eloszlatható a nehezen hozzáférhető helyeken is. A termék utólagos tisztítása a szegélylécek vagy a bútorok alól nem lehetséges. A termék 2 óra elteltével kezd működni. 500 ml-es palack hosszú időre elegendő.

  Előnyök

  • 100%-ban természetes termék;
  • egyedülálló természetes összetevők;
  • a rovarok alkalmazkodásának megszüntetése;
  • hosszú hatóidő.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Spray De
 • cia Contra Insect Universal
 • Értékelés: 4.5

   De<li></div><p>A “/wp-content/uploads/2023/05/691166195761-497″ src=”Contra Insect Universal”-.jpg” height=”400″ title=”Spray De</p><li>Contra Insect Universal”><p>A hatodik helyezett a Németországban gyártott, repülő és csúszó-mászó rovarok elleni univerzális spray. Alacsony mérgező, gázmentes és gyors hatású. Nemcsak a csótányok, hanem a hangyák, kullancsok, bolhák, szúnyogok és legyek kedvenc élőhelyén is alkalmazható. Az anyag biztonságos az állatok számára, és a háziállatok WC-jének kezelésére is használható.</p><p>Az első alkalmazás nem okoz nehézségeket. Alkalmazás előtt egyszerűen rázza fel a flakont. Nagy, 500 ml-es térfogatával hosszú időre elegendő. A terméket nem szabad élelmiszerek közelében tárolni, és nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. A permetezést állatok és emberek távollétében kell elvégezni, és az akváriumokat szorosan le kell fedni vagy el kell távolítani a helyiségből.</p><p>A termék jó hatásfokkal rendelkezik. A rovarok elkerülése érdekében kezeli az ablak- és ajtónyílásokat vagy a szellőzőaknákat. És azok, akiket közvetlenül permeteznek, azonnal elpusztulnak. A hatékony spray hosszú időre, ha nem is örökre, de megakadályozza a bosszantó és káros rovarokat.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a termék nagy mennyisége;</li><li>szagtalan;</li><li>A terméket permetezéssel alkalmazzák;</li><li>biztonságos az állatok számára.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas költség.</li></ul><h3>Szagtalan, vízben oldódó csótány elleni tabletta FAS</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=PHAS SZAGTALAN, VÍZBEN OLDÓDÓ CSÓTÁNY TABLETTÁK

  A listát egy olyan tablettás termék zárja, amely különösen hatásosnak bizonyult a házi rovarok elleni védekezésben. Szagtalan, és az utasítások betartása esetén nem károsítja az emberi egészséget. Az eltarthatósági idő 2 év. Mennyiség a dobozban: 28 darab. minden egyes tabletta akár 30 napig is képes elpusztítani a rovarokat. Egy univerzális gyógymód A FAS segít megszabadulni a csótányoktól, bolháktól, poloskáktól, legyektől stb.

  A tablettákat meleg vízben kell feloldani 4 db. Adjunk hozzá 1 liter és 2 héten belül kezelni a szoba a keverék által készített keverékkel a. Nem hagy maradványt, de 100%-os eredményt biztosít. Az oldat a rovarok idegrendszerére hat, befolyásolja a motoros apparátusukat, és az egész test bénulását okozza.

  A FAS alacsony kockázatú rovarölő szer. Aktívan használják háztartási célokra, és a professzionális szolgáltatások arzenáljában is rendelkezésre áll. A tablettákat kórházakban, egészségügyi intézményekben és vendéglátóipari vállalkozásokban használják. Nemcsak beltérben, hanem kültéren is látható eredményeket biztosít.

  Előnyök

  • hosszú eltarthatósági idő;
  • Az oldat nem hagy foltot a felületeken;
  • akció kül- és beltéren egyaránt;
  • semleges szag.

  Hátrányok

  • nem azonosították.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: